I68 fake iphone softver

poruka: 17
|
čitano: 5.381
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
I68 fake iphone

postovani molim vas da ako ima kakav software za i68 fake iphone 

bubi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: I68 fake iphone
Jesi ti to uzeo ili samo zezas. Ako ga imas daj nam malo reci kako to izgleda.....
Zlo i Naopako
17 godina
I68 fake iphone

Uzas,lol

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 13:49 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I68 fake iphone
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I68 fake iphone

ma daaaaaaaaaaj, ko to kupuje. ak imaš para kupiš iphone, ak nemaš ne kupiš. i to je to.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...

ma daaaaaaaaaaj, ko to kupuje. ak imaš para kupiš iphone, ak nemaš ne kupiš. i to je to.

Mislim, koji ti je odgovor tko to kupuje? Kupuje onaj tko hoce ili tko nema love za iphone, nebitno! Ako nemas sto pametno za odgovoriti, nemoj, ovako se ides praviti pametan bezveze. Nemaju svi tatice i mamice da im kupuju iphone kao sto MOZDA ti imas. Ako si ipak sve sam kupujes, primi moje isprike i zadnju recenicu zanemari...
ON TOPIC :
Sto se tice softvera, ovdje imas nesto
http://ezinearticles.com/?How-to-Install-and-Download-Games-on-the-Sciphone-I68&id=1974736
Danas sam neodlučan, ili nisam?
17 godina
neaktivan
I68 fake iphone softver

Preporučite softver ili nemojte ni postati. Neki se bune, a sasvim je jasno da offtopičarite!!

Ukratko, držite se teme!

Hvala!

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

puno ti hvala

bubi
16 godina
neaktivan

ako ti nije problem moze jos jedno pitanje da li mogu na njega stavit software od pravog iphona i gdje skinuti hvala

bubi
17 godina
I68 fake iphone softver

imam ja telefon slican tom , I9 3G i ima jedna stranica na kojoj imas sve za te telefone od firmware-a do touch screen igri i java programa...

imas i za i68 i za dosta tih kineskih telefona...

http://www.i9forum.co.uk/

hmmm...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
bubibubi kaže...

ako ti nije problem moze jos jedno pitanje da li mogu na njega stavit software od pravog iphona i gdje skinuti hvala

LOL! Ne! Nikako. To je najveći razlog zašto nikada ne bih kupio ovakav mobitel.
16 godina
neaktivan
slepix kaže...

Mislim, koji ti je odgovor tko to kupuje? Kupuje onaj tko hoce ili tko nema love za iphone, nebitno! Ako nemas sto pametno za odgovoriti, nemoj, ovako se ides praviti pametan bezveze. Nemaju svi tatice i mamice da im kupuju iphone kao sto MOZDA ti imas. Ako si ipak sve sam kupujes, primi moje isprike i zadnju recenicu zanemari...
ON TOPIC :
http://ezinearticles.com/?How-to-Install-and-Download-Games-on-the-Sciphone-I68&id=1974736
 ne nemam stara mi je učiteljica a ja idem još u školu tak da ni jedno ni drugo. btw. kad već hoćeš zadnje 2 god furam SE K750i jadan je izgreban, uništen kompletno ali sve radi bezprijekorno. kak je bila krizma mislio sam si nabavit iphone i onda mi je stara rekla da mi neće plačat tarifu za mob od 300 kn mjesečno i moji planovi propali u vodu. eto kad već hočeš znati, prepun sam bijeesa pa se ovak ispucavam.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
RE: I68 fake iphone softver

A jer moguce staviti original iphone software

bubi
17 godina
neaktivan
RE: I68 fake iphone softver
bubibubi kaže...

A jer moguce staviti original iphone software

Nije
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan
I68 fake iphone softver

Možeš pogledat na Zedge

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slepix kaže...

ON TOPIC :
 ne nemam stara mi je učiteljica a ja idem još u školu tak da ni jedno ni drugo. btw. kad već hoćeš zadnje 2 god furam SE K750i jadan je izgreban, uništen kompletno ali sve radi bezprijekorno. kak je bila krizma mislio sam si nabavit iphone i onda mi je stara rekla da mi neće plačat tarifu za mob od 300 kn mjesečno i moji planovi propali u vodu. eto kad već hočeš znati, prepun sam bijeesa pa se ovak ispucavam.
 čini se da ti ništa ne vrijedi što ti je mama učiteljica. Daj se opismeni. Trebao si za krizmu tražiti hrvatski pravopis
16 godina
neaktivan
Dominus Johannes kaže...
slepix kaže...

ON TOPIC :
 čini se da ti ništa ne vrijedi što ti je mama učiteljica. Daj se opismeni. Trebao si za krizmu tražiti hrvatski pravopis
 ma pisao sam na brzinu pa nisam pratio na pravopis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice