Draw distance problem

poruka: 2
|
čitano: 894
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Draw distance problem

Već sam o ovome govorio u jednoj temi ali sad ću se posebno raspisat,pa da vidimo može li mi itko pomoć.Tražia sam zadnjih 10 dana na netu pomoć za ovi problem i mogu vam reći da isti ima ogroman broj ljudi.Jedini problem je šta nitko od njih nezna kako popravit.

Stvar je u tome da gotovo u svakoj igrici( bila ona SP, MP, stara 10 godina, nova igrica) imam problema s učitavanjem nekih stvari poput sjena,kamenja,trave,stabala i drugih predmeta.Po pravilu i na starim karticama poput moje stare stare radeon 9250 bi se ti predmeti trebali postupno učitavati kako se ja krećem u igri.A na mojoj sadašnjoj HD 5870 mnogo tih predmeta (velikih i malih) uopće nema , pa se odjedamput naglo stvore.

Netrebate mi predlagat nikakve patcheve , crackove i dr. jer je sve testirano i na org i na pirat,na najnižim i najvišim postavkama i sve ostalo moguće...

+ artefakti u nekim starijim igrama tipa cod2

Mene zanima da li je problem u software ( što se nadam) ili hardwera i kako ga rješiti.

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 21:51 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Draw distance problem

niko nezna? :(

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice