Instaliro sam bio Lupo Pensuite sa Bugovog DVD a imam Xp,no kad pokrenem računar prikazuje da nešto nije uredu s programom
pa sam ga deinstaliro no opet ista stvar,program se opet pojavljuje a nema ga u DEINSTALACIJI,ako neko nešto zna nek javi
Instaliro sam bio Lupo Pensuite sa Bugovog DVD a imam Xp,no kad pokrenem računar prikazuje da nešto nije uredu s programom
pa sam ga deinstaliro no opet ista stvar,program se opet pojavljuje a nema ga u DEINSTALACIJI,ako neko nešto zna nek javi
Najlakše ti je da pomoću System restore vratiš sistem dan prije (ili koju točku vraćanja već imaš na raspolaganju) instalacije tog programa i stvar bi trebala biti rješena.
daj screenshot da vidimo u čemu je problem.
ja mislim da je u registryu ostao ključ koji poziva da se lupo pokreće sa windowsom, ali lupo-a više nema pa izbacuje grešku. a kako si ga deinstalirao? pa jel se on ne raspakira pa se samo obriše mapa u kojoj se on nalazi?
ja sam ga deinstaliro al samo ga mogu naći u LOKALNOM disku i tamo mogu pokrenuti sve programe
tako još deinstaliro sam INTERNET TV i nema ga više u add remove al ga u lokalnom disku mogu pokrenut