Problem s internetom ili kompom?

poruka: 4
|
čitano: 1.157
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s internetom ili kompom?

Naime,igram multiplayer igre normalno,internet ne steka, a idem na mozzilu ili bilo koji web preglednik i nece da mi stranicu ucita..ko da ne radi internet,a radi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 21:44 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s internetom ili kompom?

Jesi pokušao CClenerom urediti malo računalo ,ak možeš skini ga sa interneta instaliraj i pokreni,ovaj program će ti ako skineš

HR verziju ponudit mnogo solucija kako da ubrzaš računalo i riješiš se nepotrebnog smeća iz računala i sa interneta.vidjet ćeš

odmah rezultate kad budeš surfao, osim ako zbilja ti ne šteka internet veza..Ja ga koristim već duže vrijeme i super odrađuje svoj posao.

15 godina
neaktivan
Meni vec par dana net nesto zeza...vecinom radi dobro, surfam surfam odjedanput u mozilli kao nekakva greska u kodiranju...u chrome web str. nije dostupna, udjem u cod4 igram 2 sekunde i kaze Pnkbstr handshaking failed. I moram restartat pc. Na mobu i laptopu sve radi kad se to desi na pcu, znaci problem je do kompa...zna neko sta moze bit?
16 godina
neaktivan

Pokušaj sa programom za koji sam ti reko ak ni to ne pomogne, skeniraj komp sa antivirusom ili,ponajbolje reinstaliraj windowse pa ćeš vidjeti rezultate, drugo ti nemam šta reći.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 8:27 (Master Infirmiy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice