Paljenje kompa

poruka: 11
|
čitano: 1.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Paljenje kompa

E ovako,, Imam ovaj problem otkako sam kupio komp prošle godine u ovo vrijeme ali nikako da riješim (tj. pitam Vas kako riješiti) taj problem. NAime otkako sam ga kupio komp mi se poslije svakog gašenje nakon 5 sek ponovno sam upali. Znači kada ga ugasim na "Shut down" on se normalno ugasi, bez ikakvih problema međutim nakom 5 sek ponovno se sam počne paliti pa ga ja moram ugasiti na onaj prekidač od napajanj i tako godinu dana... Šta bi mogao biti problem?!

Ovo je moja konfiguracija:

ASUS P5Q SE

Intel q9550

4gB DDR II 1066MHz

nVidia 260GTX Zotac

Unaprijed Vma hvala!!

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Paljenje kompa

Ja sam na svojem računalu imao isti problem. Mislio sam da je u hardveru problem, a zapravo je bio problem u windowsima. Rušio sam windowse i stavio druge. Od onda mi je taj problem nestao. A sad neznam dal je kod tebe isti problem.

15 godina
neaktivan

Meni su ovo drugi windowsi na ovoj konfi... Ne znam..MOžda...

15 godina
protjeran
IroniX kaže...

Ja sam na svojem računalu imao isti problem. Mislio sam da je u hardveru problem, a zapravo je bio problem u windowsima. Rušio sam windowse i stavio druge. Od onda mi je taj problem nestao. A sad neznam dal je kod tebe isti problem.

Windows nema elemenata da pokrene isključen sistem...jedino bi do napajanja ili matične mogao biti problem...

17 godina
Paljenje kompa

Malo prouči ovde

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Malo prouči ovde

Probao...Ne pomaže... Ima kakvih drugih ideja?!

15 godina
neaktivan
Paljenje kompa

sry za off topic al i men se slicna stvar događa,kad ugasim komp mogu ga upaliti na klik misa iako nisam nista uređivo ili slicno....a u vezi tvog problema,provjeri jumper za clear cmos na maticnoj,kolko ja znam slicna se stvar događa kad jumper ostavis na toj opciji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Paljenje kompa

Kad uključiš prekidač od napajanja da li se windowsi sami podižu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paljenje kompa

Znači meni nema pomoći!??!

0 0 hvala 0
17 godina
bipsic kaže...

Znači meni nema pomoći!??!

Kad uključiš prekidač od napajanja da li se windowsi sami podižu?

15 godina
neaktivan

Ne... Prekidač na napajanju mogu uključiti i nakon 5 min nakon gašenja i neće se komp upaliti...Ali da ga odmah upalim nakon gašenja windowsi bi se počeli sami dizati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice