Imam već neko vrijeme problema sa pc-om..naime kad pokrenem igre nakon nekog vremena mi se pojavi ekran sa crvenim crtama i PC mi zabloka..
Sustav je :
AMD 6000+
Gigabyte m59sli-s4
4x1GB 800mhz Kingmax
Asus 8800gt
Može li mi tko pomoći?
Hvala
Imam već neko vrijeme problema sa pc-om..naime kad pokrenem igre nakon nekog vremena mi se pojavi ekran sa crvenim crtama i PC mi zabloka..
Sustav je :
AMD 6000+
Gigabyte m59sli-s4
4x1GB 800mhz Kingmax
Asus 8800gt
Može li mi tko pomoći?
Hvala
driveri? stavi novije
jesi mozda se igrao sa klokanjem?...ccc
Možda ti se nešto pregrijava. Možda grafička... Provjeri temperature u svakom slučaju.
imao sam 169.25 drivere i isto se događalo...sad koristim 175.16 isto sve..a di mogu provjetit temp.na grafičkoj?ima li koji programčić?
Everest, Ati tool probaj s njima.
Meni monitor stalno treperi kad upalim komp, onda resetiram komp i vise ne treperi. Probo sam mijenjat drivere za graficku i opet treperi graficka je x1650 pro 512mb ddr2 memorije. Graficka je stara godinu dana.
Problem riješen..stavio sam drugi cooler na grafičku..sve radi ko sat.
hvala svima..
..može lock teme..
da, imam i ja slican problem. pojave se crvene crte po ekranu. s tim da i kada je racunar tek upaljen pojave se i na BIOS-u, i na starnom ekranu WinXP.
ako se ne pojave odmah, pojave se poslije kratkog igranja igara. BIOS, drajveri su promjenjeni, kao i napojna jedinica.
Kada sam promijenio Napojnu jedinicu, na biosu se ne javljaju crte, tek nakon nekog vremena u igrama se javlja.
Konfiguracija:
Phenom x3 8650
2+1GB ddr2, Kingston, oba modula 800MHz
Asus Ati Radeon 4850, 512MB
Wd 320GB.
EH, sad mogu jedino da probam pregrijavanje.
Kod mene je bio problem sa kontaktima :). "teška" grafička pa se pocela savijati, napravio sam joj oslonac poslije čga radi sasvim super :)