The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: The Elder Scrolls:Online
Tonči kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ja ne širim negativnu atmosferu ak kazem da je combat loš.

Ti misliš da je loš.

Rocinante2112 kaže...

Objasnjavali smo zasto tako mislimo. Zbog stamine tj. kako je taj resource iskoristen. Zbog losih animacija,sound asseta.

Ranged combat je simplified do bola. Nije true aim. Ranged combat je najlosiji aspekt combata.

itd. itd. itd

Pa da, o tome sam ti i govorio. Filozofija o stamini je tvoje (i još xy ljudi) mišljenje s kojim se (očito) ne slažu dizajneri igre. Svatko može za sebe misliti da je u nečemu dobar, ali... opet je to samo mišljenje koje nema smisla nametati drugima, a već je netko gore objasnio da ste previše nasilni s tim.

Daj mi objasni na što misliš kad kažeš da je "combat loš zbog sound asseta"? Što bi bio "true aim"?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Tonči kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ja ne širim negativnu atmosferu ak kazem da je combat loš.

Ti misliš da je loš.

Rocinante2112 kaže...

Objasnjavali smo zasto tako mislimo. Zbog stamine tj. kako je taj resource iskoristen. Zbog losih animacija,sound asseta.

Ranged combat je simplified do bola. Nije true aim. Ranged combat je najlosiji aspekt combata.

itd. itd. itd

Pa da, o tome sam ti i govorio. Filozofija o stamini je tvoje (i još xy ljudi) mišljenje s kojim se (očito) ne slažu dizajneri igre. Svatko može za sebe misliti da je u nečemu dobar, ali... opet je to samo mišljenje koje nema smisla nametati drugima, a već je netko gore objasnio da ste previše nasilni s tim.

Daj mi objasni na što misliš kad kažeš da je "combat loš zbog sound asseta"? Što bi bio "true aim"?

ma tonči shvatio sam i to stvarno i nedostaje da recimo mozes s bowom heavy attack recimo headshoot opalit to bi stvarno bilo lijepo. samo je pitanje da li bi mogli to inplementirati u massive pvp jer bi to bio jos jedan podatak koje bi kante trebale odraditi i vjerovatno veci lag bi bio zbog toga. e sad da li engine to ne podrzava ili se nisu trudili ili su birali manje zlo(tru aim ili igra bez laga)

17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne govorim uopce o bugovima, niti sam ih spominjao kao glavne nedostatke igre, a ove tvrdnje da igru treba kupit i dat developeru 80-100€ prije nego se smijem drznut pricat o njoj okacite macku o rep. 

U ovom se apsolutno slažem. Nisam neki Elder Scroll fan no kako sam malo stariji (čitaj: ne moram žicat starce za mj pretplatu) htio sam počet neki MMO. WOW mi se dosta sviđao (još tamo dok sam bio na faxu još), no igrao sam Skyrim i kad sam ćuo da će izaći MMO verzija odlučio sam pričekati nju.

No ono što oni traže je stvarno sramotno i najobičnija navlakuša i prevara. Prije nego uopće vidim da li igra šta vrijedi moram pljunut 55 eura. To je kao u trgovini kupujem tenisice koje prvo moram platiti, a onda vidim da sam dobio roza tenisice 3 broja manje. I još se prodavačica čudi, šta se imam nervirat kad sam platio tenisice i dobio tenisice, uostalom sitnim slovima na računu piše da u slučaju da mi se ono što dobijem ne sviđa s računom mogu obrisat guzicu...i još mi naplate 3kn za WC. 

Ja vjerujem da će za par mj doći nekakv oblik demoa/besplatnog vremena, možda ćak i da će maknut plaćanje igre. Tako da je ovo ništa drugo nego navlakuša i usudio bi se reći prevara na temelju solo igara franšize i fanova koji su su se zaletjeli i sad imaju prepuna usta a sramota ih pljunut, pa će progutata makar se ugušili. Iako vjerujem da ima ljudi kojima se igra sviđa.

Htio sam reci da bi ja vrlo rado probo igru, no nedam 400kn prije nego vidim šta je u kutiji. I druga stvar možete pričat o kvaliteti što hoćete, no ESO je bio najavljivan kao wowkiller, a ispostavilo se da ga je wow razmazo ko tegljač mušicu po šoferšajbi negdje pored izlaza za bosiljevo.

Uglavnom, ja čekam demo, ili ako ima netko tko bi mi dao da probam igru nekih 7-15 dana, pa da mogu stvorit neko mišljenje i o njenoj kvaliteti, a ne samo o predkupovnom nepoštenju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 12:52 (BlackDog22).
17 godina
BlackDog22 kaže...
Rhodin kaže...

Ne govorim uopce o bugovima, niti sam ih spominjao kao glavne nedostatke igre, a ove tvrdnje da igru treba kupit i dat developeru 80-100€ prije nego se smijem drznut pricat o njoj okacite macku o rep. 

U ovom se apsolutno slažem. Nisam neki Elder Scroll fan no kako sam malo stariji (čitaj: ne moram žicat starce za mj pretplatu) htio sam počet neki MMO. WOW mi se dosta sviđao (još tamo dok sam bio na faxu još), no igrao sam Skyrim i kad sam ćuo da će izaći MMO verzija odlučio sam pričekati nju.

No ono što oni traže je stvarno sramotno i najobičnija navlakuša i prevara. Prije nego uopće vidim da li igra šta vrijedi moram pljunut 55 eura. To je kao u trgovini kupujem tenisice koje prvo moram platiti, a onda vidim da sam dobio roza tenisice 3 broja manje. I još se prodavačica čudi, šta se imam nervirat kad sam platio tenisice i dobio tenisice, uostalom sitnim slovima na računu piše da u slučaju da mi se ono što dobijem ne sviđa s računom mogu obrisat guzicu...i još mi naplate 3kn za WC. 

Ja vjerujem da će za par mj doći nekakv oblik demoa/besplatnog vremena, možda ćak i da će maknut plaćanje igre. Tako da je ovo ništa drugo nego navlakuša i usudio bi se reći prevara na temelju solo igara franšize i fanova koji su su se zaletjeli i sad imaju prepuna usta a sramota ih pljunut, pa će progutata makar se ugušili. Iako vjerujem da ima ljudi kojima se igra sviđa.

Htio sam reci da bi ja vrlo rado probo igru, no nedam 400kn prije nego vidim šta je u kutiji. I druga stvar možete pričat o kvaliteti što hoćete, no ESO je bio najavljivan kao wowkiller, a ispostavilo se da ga je wow razmazo ko tegljač mušicu po šoferšajbi negdje pored izlaza za bosiljevo.

Uglavnom, ja čekam demo, ili ako ima netko tko bi mi dao da probam igru nekih 7-15 dana, pa da mogu stvorit neko mišljenje i o njenoj kvaliteti, a ne samo o predkupovnom nepoštenju.

Mozda se i varam, alli se ne sicam da je ijedan "razvikaniji" MMORPG ima na startu igre neki trial period ili demo.

Imam vecinu MMORPG-a i ne mogu se sititi da je postoja trial/demo....tek nakon nekog vrimena.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
BlackDog22 kaže...
Rhodin kaže...

igra se može naći po 180-200kn... 
http://www.g2play.net/category/5371/the-elder-scrolls-online-30-days/?___store=g2play_net_english&acc=13a9r 

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
12 godina
Virty kaže...

Mozda se i varam, alli se ne sicam da je ijedan "razvikaniji" MMORPG ima na startu igre neki trial period ili demo.

Imam vecinu MMORPG-a i ne mogu se sititi da je postoja trial/demo....tek nakon nekog vrimena.

Naravno da nema trial/demo kod MMORPG-ova nakon launcha.

Uostalom, tko je htio, mogao je odigrati jedan od bezbrojnih beta vikenda.

16 godina
smiglcro kaže...
BlackDog22 kaže...
Rhodin kaže...

...

...

igra se može naći po 180-200kn... 
http://www.g2play.net/category/5371/the-elder-scrolls-online-30-days/?___store=g2play_net_english&acc=13a9r 

Bas me zanima zakaj toliko cijene padaju {#}

11 godina
protjeran
BlackDog22 kaže...
Rhodin kaže...

Naravno da će jedan WOW fanboy tako reagirati na konkurenciju.........WOW je ništa drugo nego prenapuhano govno

13 godina
Reanimator kaže...
BlackDog22 kaže...
Rhodin kaže...

Naravno da će jedan WOW fanboy tako reagirati na konkurenciju.........WOW je ništa drugo nego prenapuhano govno

Prvi puta da se slazem sa covjekom... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

Pazi , nevjerovatno mi je što trolići još uvijek sve uspoređuju sa wow-om, makar je on izašao prije 10 godina. I sad je to kao prenapuhano govno.... A jede za doručak ESO koji izlazi 2014... to je uistinu žalosno...  Kao vidim nekoliko postova prije lik komentira, kakav je wow bio kad je izašao , pun bugova , ovo ono, a igra izašla u studenom 2004...   Pa to je da se ubiješ. ... Kao pa evo i ESO je pun bugova al je i wow bio... Ja ću se usrat više od smijeha kakvi su to komentari

5 3 hvala 0
17 godina

wow je dobar samo zbog toga jer blizzard ima toliko iskustva nasuprot drugih developera. i cim izade neka nova igra koja je ajmo rec nekakva prijetnja wow-u (koliko god to glupo zvucilo) oni iskrcaju novi content i to je to.

a wow prestajes igrat kad shvatis da je grind novog geara svako malo besmisleno. sa svim ljudima s kojima sam igrao i koji su prestali su naveli to kao glavni razlog.

s druge strane novije igre su takve kakve jesu jer ih prebrzo rade (dvije godine za jedan mmo je po meni jako malo vremena) a s druge strane ne zele prihvatiti ideje od drugih igara i implementirati ih u svoju igru. zatim tu je i faktor kako se developer i s kojom brzinom odnosi prema tehnickim i ostalim problemima.

It's not who u are, it's who u know.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Nisam nikakav wow fanboy, samo sam rekao da sam igrao wow dok sam bio na faxu (a fax sam zavrsio ima već 5 godina) i ni tad nisam kupio wow nego sam ubijao vrijeme preko cimerovog acca. I ne kužim šta ti hoćeš sad da ti kažem, ali se meni wow svidio i bio mi je zanimljiv za igranje. Nakon završenog faxa nisam imao ni novaca ni vremena da ga nastavim igrat, nego od kad imam kolko tolko stalni posao sam mislio krenut s nekim MMO. I normalno da uspoređujem igre s wowom kad sam to igrao i bilo mi dobro. 

Isprobao sam EVE 15 dana free i bio uzeo još jedan mjesec pretplatu. Koncept mi se svidja, nisam prevelik fan svemirskih igrica, no glavna "zamjerka" mi je što je igra užasno velika i zahtjeva masu vremena, pa sam odustao. Malo je pre hardcore za mene.

Igrao sam Lineage 2 na nekom privatnom pvp serveru gdje se u biti nije igrala igra već se samo pvpejalo. Bila je ok igra. Raspao se server, raspalo se drustvo, nisam dalje počinjao.

Igrao sam LOTRO, svidjelo mi se no imao sam peh da sam pogodio trend nekakav kad je igra gubila igrače, prije dolaska na steam, tako da sam imo osjećaj da sam stalno sam na serveru. Uz wow jedina igra koja mi se svidjela. 

Igrao sam GW2. Nije mi se svidjelo. Nikako. Fali klasična podjela na klase, za 2 tjedna sam bio max lvl, uglavnom veliko NE za mene. Eto to je jedna igra koja je za mene, osobno, prenapuhana. Iako što se tiće omjera cijene i onog što se dobije je super, jednostavno nije moj tip igre.

Isprobao sam još 4-5 f2p igara, nije mi ništa sjelo kako treba. 

I Wurm, wurm je genijalna igra. Šteta samo što jako malo ljudi igra i nema novca za razvoj da se dovede malo do nekog višeg stupnja i kronično fali nekakvog akcijskog sadržaja.

I vraćamo se na ESO. Iskreno sam bez negativnih stavova čekao igru. Nisam htio raditi prebuy jer sam se već opekao prije bio na TW: Rome2 i GW2. I ESO ima dosta sličnosti s Rome 2. Pompozno najavljivana nakon čega je usljedilo ogromno razočaranje po izlasku igre. Klasična navlakuša ne reputaciji franšize. I ja nekažem da je igra loša ja samo kažem da je razočarala u odnosu kako je najavljivana. I uz sve negativne kritike ne pada mi na pamet dati 400kn da bi nakon 3 dana i sam skužio da igra ne valja.

A što se tiće tog načina poslovanj i dalje mislim da je to vrlo pokvareno. Bilo da se radi o ESO, WOW, LOtRO, SW ili bilo kojoj drugoj igri koja je izašla ili će izači, način poslovanja gdje se nešto najavljuje na sva zvona kao savršeno, revolucionarno, jedinstveno, genijalno i onda prevarit ljude da plate 50-100 eura samo kako bi skuđili da je igra prepuna bugova i u principu prosječna je po meni ništa drugo nego lažno reklamiranje, namamljianje ljudi i prevara. Nemoš mi prodat ulaznicu za utakmicu Real - Barcelona i najavljivat to kao utakmicu godine, da bi na kraju ispalo da igraju mlađi pioniri reala i barcelone.

12 godina

WoW koji je bio nekad ostat će nedostižan san brojnim developerima koji rade MMOe ili će ih raditi.

Tko je igrao vanillu znat će koliko su epic bile bitke za Crossroads, šore ispred ulaza u BRD, raidovi na Ironforge, Onyxia, hunter epic bow quest, Alterac Valley sa PVE bossevima koji traje 3 dana itd. itd.

Ja sam prestao igrati sredinom WotLKa, tako da ne mogu govoriti za kasnije, ali onaj tko pljuje po WoW-u, nije ga igrao kad se WoW isplatilo igrati.

17 godina
Cek, jel moguce eso isprobati ko nekakvu trial verziju pa onda kupiti?
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
13 godina
Reanimator kaže...

Evo sad si summonao nas wow fanboyeve, uživaj.

Chaosbolt hit You 62493 Shadow. (152528 Overkill) (Critical)

You died.

Majke mi
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Cek, jel moguce eso isprobati ko nekakvu trial verziju pa onda kupiti?

Ne, za što ne postoji ni jedan opravdan razlog. Nema nijednog razumnog i logičnog objašnjenja zašto se ne bi dopustilo 7 dana trial za nove acc. Ali apsolutno ni jednog. Osim da se devovi ustvari boje da ne vidiš kako je igra ustvari prosječna prije nego ju kupiš, iako te oni pokušavaju uvjeriti u suprotno.

13 godina
U to vrijeme kad se igrao wow bas se i nije bilo love. Ali sjecam se da smo kod frenda svi sjedili i gledali njega kako igra. Cak brijem da je medu prvima imao u gradu wow. Ako se sjecam mount je kostao kao suho zlato pa si svugdje pjesacio.
Ali je bilo rulje koliko hoces. Ispred NPC.a sa questom je stjalo par stotina ljudi i znao se party sloziti od po 10-15 ljudi i halalo se cijeli dan. Moram priznat da je to onda bio pravi MMO osjecaj...

Danas to niti jedan MMO nema, cak niti wow jer ili igraju casual pa laganica ili su hard core ekipa koja ne zeli noobove.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
Pustite usporedbe s wowom. Wow je wow, legendarna igra, majka kraljica, vremeplov... Es je takodjer legenda medju rpgovima zato me sve to cudi. Zasto su usrali igru takvog kalibra i potencijala? Zasto pretplata? Pa da je f2p i ispoliranija nebi me wow videl nikad vise. Ljut sam malo. Mogel bi ih napluskati. Znam da je u nekom idealnom svijetu, gdje nema gladi i bolesti, normalno placati ali onda mora biti sve po spagi. Ljudi pricaju da je ovo u principu SP igra s elementima multija ali bez zajednickog questanja, da se tuku ljudi za mobove (ko ce prije tagat, ehh ti dani u wowu...), da su questovi izbagirani, da su neke texture losije neg na Aliensima... I jos nema trial? Daj ne seri. A ebote led, nist, kao sto rekel jednom - ceka se f2p.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
12 godina

Ne kužim tu priču "čeka se F2P". F2P neće riješiti ništa u ovoj igri. F2P eventualno može smanjiti problem manjka igrača kojeg ova igra ionako nema zbog načina na koji su složeni serveri (Megaserver).

Ako mi igra nije zanimljiva, ne bih ju igrao taman da meni netko plaća za vrijeme provedeno u njoj. SWTOR je F2P pa su i dalje serveri prilično prazni (u odnosu na launch), samo što izdavač trpa lovu zbog mikrotransakcija, koje ionako većina ljudi ne plaća, a manjina plaća masno (tzv. "whale" igrači).

17 godina

Moze li lock teme, ovo nema smisla!? :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
Virty kaže...

Moze li lock teme, ovo nema smisla!? :)

Imaš pravo, malo smo otišli u off-topic.

Evo nešto on topic. Video iz nove adventure zone Craglorn.

15 godina
kupio pa idemo lagano u vecernjim satima kada bebac dopusti :) ima koja nasa kvalitetna guilda s zrelim ljudima, nije mi bitan skill samo zdrav community.
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
kupio pa idemo lagano u vecernjim satima kada bebac dopusti :) ima koja nasa kvalitetna guilda s zrelim ljudima, nije mi bitan skill samo zdrav community.

naravno da ima samo ebonhart frakciju uzmi i javi mi se ingame nick vjeko1980 ili i u pm posalji svoj nick

13 godina
neaktivan

o Boze u sta se ova tema pretvorila {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
BlackDog22 kaže...

Ne, za što ne postoji ni jedan opravdan razlog. Nema nijednog razumnog i logičnog objašnjenja zašto se ne bi dopustilo 7 dana trial za nove acc. Ali apsolutno ni jednog. Osim da se devovi ustvari boje da ne vidiš kako je igra ustvari prosječna prije nego ju kupiš, iako te oni pokušavaju uvjeriti u suprotno.

Ima jedno razumno objašnjenje.

Lansiraš igru, prodao si 1000 komada, očekuješ 1000 igrača, dimenzioniraš servere za 700-800 (jer ne računaš da će biti svi online u isto vrijeme) da si ne nabijaš uzaludne troškove.

Igra ima određeni interes, želiš koliko toliko stabilan launch i početni period. Otvoriš odmah u startu i trial, i evo još 3000-4000 igrača i praktički se sam DDoSaš.

15 godina
ZujoVg kaže...
smiglcro kaže...

naravno da ima samo ebonhart frakciju uzmi i javi mi se ingame nick vjeko1980 ili i u pm posalji svoj nick

o misa mu, biti ce red rerolati danas :) odabir frakcije je bio takav da mi racial skills daje bonus za lika koji cu igrati. nigh blade

15 godina
neaktivan
BlackDog22 kaže...
A što se tiće tog načina poslovanj i dalje mislim da je to vrlo pokvareno. Bilo da se radi o ESO, WOW, LOtRO, SW ili bilo kojoj drugoj igri koja je izašla ili će izači, način poslovanja gdje se nešto najavljuje na sva zvona kao savršeno, revolucionarno, jedinstveno, genijalno i onda prevarit ljude da plate 50-100 eura samo kako bi skuđili da je igra prepuna bugova i u principu prosječna je po meni ništa drugo nego lažno reklamiranje, namamljianje ljudi i prevara. Nemoš mi prodat ulaznicu za utakmicu Real - Barcelona i najavljivat to kao utakmicu godine, da bi na kraju ispalo da igraju mlađi pioniri reala i barcelone.

Moja preporuka ti je da pričekaš još mjesec dana i uzmeš si Wildstar. Ako ti je wow bio dobar, ovo bi ti moglo sjest. A i pretplata će se moći plaćati sa lovom zarađenom u igri.

17 godina
neaktivan

Ljudi polako..  ESO je do kraja godine ziher f2p tako da nema panike, isprobat ćemo ga svi prije ili kasnije {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 3 hvala 0
11 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Ljudi polako..  ESO je do kraja godine ziher f2p tako da nema panike, isprobat ćemo ga svi prije ili kasnije {#}

Ahahahahhaha evo se kidam od smjeha koliko si tragikomičan hahahhahahahahhah dabogda nikad nebio f2p ili nek ima pun qurac restrikcija kao SWTOR pa da ti  i slični đabalebaroši nemožete igrat dok ne platite. Bar trolaj kako bog zapovjeda a ne da gledamo takve očajne pokušaje flejmanja i trolanja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 23:11 (Reanimator).
17 godina
neaktivan

Ja sam smrtno ozbiljan. Osim WoW-a svi drugi MMORPGovi koje sam naivno kupio su s vremenom postali f2p u ovom ili onom obliku.

Age of Conan, Lord of the Rings Online, Warhammer online (koji je u međuvremenu i ugašen), Star Wars KOTOR, Aion..   a ti mi govoriš da ja kao ne bi platio, ccccc...  (da ne spominjem sve godine što sam bio na WoW pretplati..).

Samo kažem da nema šanse da dam ikakve novce za ESO dok ne isprobam malo i vidim par dana kakav je gameplay i sviđa li mi se ili ne, a to ću napraviti kada (ne AKO nego KADA) postane f2p {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
9 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice