Problem s win 11 I grafičkom

poruka: 3
|
čitano: 263
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 dana
Problem s win 11 I grafičkom RTX5080

Pozdrav,

Nabavio sam novi komp I instalirao windows 11. Krenuo sam updateat drivere I odjednom mi se srušio windows.

Ponovo sam ga instalirao te u specifikacijama sam vidjeo da mi računalo neprepoznaje grafičku, te dok se skinu driveri on se crasha.

Neznam jel potrebno instalirati drivere preko windows updatea da bih ju prepoznao, no dok se oni skidaju crasha se windows.

Jeli problem do softwarea ili krivo spojenog hardware?

Lp

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem s win 11 I grafičkom RTX5080

znači slika postoji s generičkim MS Display Adapter driverima, ali kad se instaliraju driveri  - pičvajz...

dvije mogućnosti vidim:

a) krepala grafička - tu i tamo se zna dogoditi is posve novima

b) kad pukneš drivere - grafička proradi u punom obimu te cucla više struje - slabo napajanje?

jel možeš očitati HW ID grafičke kad su MS driveri gore tj. imaš sliku?

Ju je je? Je ju je!
17 godina
Problem s win 11 I grafičkom

-bezbroj mogućih uzroka.. od kvara bilo čega, do napajanja, aktivnog hyperv-err43, redosljeda instaliranja drivera (prvo mbo-chipset) .. a pogotovo ako je amd :) .. 

-npr možda nije dovoljno jako napajanje ili loš spoj.. možda treba noviji bios mbo ili postavka-reset, možda je gpu neispravna, jer top modeli su skupi i svima zanimljivi pa ih npr koriste po medijima za recenzije, overclockaju i sl. ili pod jamstvom trgovac uvali idućem kupcu reklamiranu dok ne dobije ispravnu, .. top modeli su rizičniji zbog ljudi koji su oko njih.. a pogotovo se poduže obrva ako je novo računalo kupljeno povoljno... tad je razlog povezan.. 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice