The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 315.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The Elder Scrolls:Online

Evo meni je sto je vise igram igra sve bolja i bolja... problema jos uvik ima, nastojim ih ignorirati,  ali stvari polako idu na bolje... Odigra sam sve TES igre dosada i ovo mi je sad pravi uzitak...

Igram sa par prijatelja, Ebonheart pact, sad smo oko lvl20... ali nekako nam uvik fali jedan covik... pa ako se netko zeli pridruziti neka me doda ingame - ukiy00

a.k.a. ukiy
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 12:01 (anarchyST).
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
anarchyST kaže...

Evo meni je sto je vise igram igra sve bolja i bolja... problema jos uvik ima, nastojim ih ignorirati,  ali stvari polako idu na bolje... Odigra sam sve TES igre dosada i ovo mi je sad pravi uzitak...

Igram sa par prijatelja, Ebonheart pact, sad smo oko lvl20... ali nekako nam uvik fali jedan covik... pa ako se netko zeli pridruziti neka me doda ingame - ukiy00

poslao sam ti ingame friend request

Vise necu pisati na ovoj temi eventualno da odgovorim na koje pitanje ljudima koji ih postave a ticu se same igre iako sam jedan od malobrojnih koji ovdje postaju a igru igraju.

Ako nekoga zanma moje mišljenje o igri moze mi se javiti na pm ili procita moje ranije postove vec sam dosta toga rekao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 19:09 (ZujoVg).
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema sta odlicna ocjena s obzirom koliko je bezveze igrica.

Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
dreadmoore kaže...

Nema sta odlicna ocjena s obzirom koliko je bezveze igrica.

Najgore je sta nebi bila bzvz da nije sklepano toliko z'brda, z'dola. Placas 15€ mjesecno igru koju vecinom igras single a samo se PvP i Dungeoni igraju sa drugima. Ako slucajno u dungeonu odaberete razlicite ciljeve izgubite se i samo vidis crticu da te prati.

Steta da je nedoradeno toliko... I jos cijena za koju ide {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran

Kad će modovi početi napokon banati ove trollere što dolaze ko fol "hejtati" u ovu temu? Ajde radite svoj posao jbt

Moj PC  
4 6 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Ko jos gleda gamespot review realno {#}

Ne znam igram je vec mjesec dana, strogo casual opusteno levelam i ne obracam paznju na to, istrazujem, zezam se dizem profesije i uzivam. Ne bih ocjenjivao igru, ima previse hejtera a meni odgovara jer skajrim nisam nesto igrao tako da ovo mi je prvi "zvanicni" nastavak nakon Morrowinda {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
chaselol kaže...
DeniZg kaže...

Ja osobno ne gledam ali mi je dovoljno svaki mjesec baciti oko na game master na bug-u i vidjeti koje su igre na top listi forumasa .A elder scrolls online nije ni u prvih 30.

http://www.thetoptens.com/mmorpg-games/ ali nisam ni sumljao koji je prvi u svijetu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 0:04 (dreadmoore).
11 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
chaselol kaže...
DeniZg kaže...

Ja osobno ne gledam ali mi je dovoljno svaki mjesec baciti oko na game master na bug-u i vidjeti koje su igre na top listi forumasa .A elder scrolls online nije ni u prvih 30.

http://www.thetoptens.com/mmorpg-games/ ali nisam ni sumljao koji je prvi u svijetu.

Koji debilna i totalno neobjektivna lista, šta EVE ne zaslužuje mjesto u TOP 10? baš......

15 godina
Reanimator kaže...

Koji debilna i totalno neobjektivna lista, šta EVE ne zaslužuje mjesto u TOP 10? baš......

ja je nisam pravio a sto se tice EVE ona bi trebala biti medju prvih pet

11 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Reanimator kaže...

Ma nemoj da me krivo shvatiš, govorim za tvorca te liste......a što se tiče WOWa na prvom mjestu, mogu samo reći da je tu jer je maltene pionir MMOa.....inače ne zaslužuje po meni prvo mjesto, čak ni među prvih 5. Definitivno prenapuhani MMO.

13 godina
Reanimator kaže...
dreadmoore kaže...
Reanimator kaže...

Ma nemoj da me krivo shvatiš, govorim za tvorca te liste......a što se tiče WOWa na prvom mjestu, mogu samo reći da je tu jer je maltene pionir MMOa.....inače ne zaslužuje po meni prvo mjesto, čak ni među prvih 5. Definitivno prenapuhani MMO.

WoW.u je trenutno tesko parirat zbog contenta i fanboya. Treba nadoknadit sve sta su oni kroz sve ekspanzije nametali u igru... Zato mu se nitko ne moze priblizit.

17 godina

Treba otvorit temu za hejtanje ove igre da se ljudi mogu ispraznit, ovako spamaju ovu temu za one koji zele nesto procitati korisno i zanimljivo.

Pretpostavljam da vecina "pljucarosa" i ne igra ovu igru, al eto, imaju potrebu za tim :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina

iskreno vecina negativnih komentara je baš bilo od ljudi koji su igru probali i koji su veterani MMO igara.

dakle bilo je barem 5-6 postova od 5-6 razliicitih ljudi koji su naveli iste probleme sa konkretnim informacijama/mehanikama itd.

a što se tiče pljuvanja,ja cu uvijek pljuvat po cijeni igre i po monthly subu.

13 godina
neaktivan

Evo ocjene od Angry Joa :) nisam gleda jeli tko zalipi prije mene pa ako jest ignorirajte...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

To sta je neko vetern nista mi ne znaci,eto, ja igram igre od ZX Spectrum 48K, a MMO od GW1/WoW-a.

Nista to ne znaci.

A probat igru i igrat igru, meni nije isto.

Al ok, jasna mi je tvoja poruka :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
Virty kaže...

Treba otvorit temu za hejtanje ove igre da se ljudi mogu ispraznit, ovako spamaju ovu temu za one koji zele nesto procitati korisno i zanimljivo.

Pretpostavljam da vecina "pljucarosa" i ne igra ovu igru, al eto, imaju potrebu za tim :)

Ja nisam dosao pljuvati po igri nego samo ukazati problem a to je cijena za koju se prodaje i plus mjesecna preplata.Te nedavno sam negdje procitao da za novce moras kupiti mounta i odmah nisam ni htio trositi na ovo novac.Mozda su to sad ukinuli da nemoras trositi par € za mounta neznam nisam u toku.Igrao sam betu i beta me je malo podsjecala na GW2 u startu mi se onda nije svidjela.A sto se tice skyrima ono odlicno izgleda.

11 godina
protjeran
Virty kaže...

Hvala bogu, strmi, Rhoding i Obi-Wan u prvom redu lolz

17 godina

zbilja mi je zao ljudi koji su kupili igru pa sad sami sebe pokusavaju uvjeriti da nisu bacili novac u vjetar. pa je rijec ''pljuvanje'' postao defenzivni mehanizam. interesantno, samo napises da netko pljuje pa si automatski zastitio svoje interese.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

Neupućen čitač bi mogao pomisliti da je ovo tema o seksu a ne o igri.

Naime, oni što ga prakticiraju, marljivo udaraju, ponekad se pohvale i uživaju u igri, svako na svoj način
a oni što ne, najglasniji su i stalno nešto mudruju i filozofiraju a izgleda da bi i oni rado probali samo
eto, ne bi izveli curu na piće i večeru nego bi onako na divlje i da se ne trude puno, jel ;)

Pa onda vi zainteresirani a bijesni što nije f2p, dopustite sebi da nakon gomile besplatno skinutog
sadržaja sa neta, promijenjenih mobitela i plaćene pretplate za sve i svašta, zavrnutih rundi
"frendovima" da vas vole itd.  i kupite igru ako je želite igrati, ima je na netu po oko 30 eura a možda
imate nekog tko igra pa igrajte besplatno ;)

Nije isto probati betu par dana i igrati igru. To je kao da gledate avion na nebu kako leti pa ste odma
pilot. Ili gledate tekmu na tv-u i znate sve ali nebi pretrčali 100 metara da se ne zadišete ;)

Eso je igra u kojoj se priča vrti oko 3 strane sukobljene za prevlast na kontinentu. To nas vodi u PvP
igru koja je po meni glavna tema svega. Liku kojeg igrate dižete lvl kroz questove na PvE mapama i tu
možete biti apsolutno sve. Birate između 9 naroda, imate sve skillove (osim class skillova za 4 klase),

možete craftati i nositi bilo koji armour i koristiti bilo koje oružje, na lvl-u 15 otvara se prostor
za korištenje novih 5 skillova tako da ih tada ima 10 pa pametnim kombiniranjem stvarate apsolutno unikatan lik
koji može biti sve, može biti i tenk i dmg i healer. Zavisi koje oružje koristite otvaraju se njegovi skillovi.
Ima tu i vampira i vukodlaka pa možete igrati i to ako želite.

Prijevozno sredstvo u igri je konj kojeg možete hraniti i zavisno od hrane diže se brzina, stamina ili
prostor za inventar.

Konj se kupuje za gold u igri i vrlo se lako skupi kao i ostali resursi u igri.

Toliko toga je već rečeno o igri da ne želim sve ponavljati a najbitnije je kao i za svaki MMO - ekipa s
kojom igrate. Dali radite questove ili pvp, ako imate dobru ekipu biti će vam i igra zanimljiva a ako ne -
tu vam nema pomoći.

Postoji guild za ljude sa ovog govornog područja i trenutno broji oko 60-tak članova i svaki dan je sve
veći, tako da - da, ljudi igraju ovu igru!

Ja sam i u najjačem PvP guildu na EU serveru, ima preko 400 članova i non-stop je akcija. Neki dan
smo imali raid neprestano 11 sati u komadu tako da akcije ne nedostaje!

Eto u naletu inspiracije, nabacih koje slovo na temu i apsolutno me ne zanima TD ili TU.
Sa svojih 36 godina i 22. provedene za kompom, od programiranja, prolaza kroz razna područja u IT-u
do igranja svega i svačega mogu samo reći - ekipa, skulirajte se i igrajte ako želite ili nemojte, vrlo
jednostavno!

Živjeli! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 18:31 (Hipnos).

12 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Hipnos kaže...

ekipa, skulirajte se i igrajte ako želite ili nemojte, vrlo 

jednostavno!

Realno {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
Hipnos kaže...

Živjeli! {#}

Hmmm, dobro si rekao, nismo piloti ali ovaj valjda pravi pilot tvrdi drugacije...

Premotati na 9:55.

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina
Hipnos kaže...

Neupućen čitač bi mogao pomisliti da je ovo tema o seksu a ne o igri.

Naime, oni što ga prakticiraju, marljivo udaraju, ponekad se pohvale i uživaju u igri, svako na svoj način
a oni što ne, najglasniji su i stalno nešto mudruju i filozofiraju a izgleda da bi i oni rado probali samo
eto, ne bi izveli curu na piće i večeru nego bi onako na divlje i da se ne trude puno, jel ;)

Pa onda vi zainteresirani a bijesni što nije f2p, dopustite sebi da nakon gomile besplatno skinutog
sadržaja sa neta, promijenjenih mobitela i plaćene pretplate za sve i svašta, zavrnutih rundi
"frendovima" da vas vole itd.  i kupite igru ako je želite igrati, ima je na netu po oko 30 eura a možda
imate nekog tko igra pa igrajte besplatno ;)

Nije isto probati betu par dana i igrati igru. To je kao da gledate avion na nebu kako leti pa ste odma
pilot. Ili gledate tekmu na tv-u i znate sve ali nebi pretrčali 100 metara da se ne zadišete ;)

Eso je igra u kojoj se priča vrti oko 3 strane sukobljene za prevlast na kontinentu. To nas vodi u PvP
igru koja je po meni glavna tema svega. Liku kojeg igrate dižete lvl kroz questove na PvE mapama i tu
možete biti apsolutno sve. Birate između 9 naroda, imate sve skillove (osim class skillova za 4 klase),

možete craftati i nositi bilo koji armour i koristiti bilo koje oružje, na lvl-u 15 otvara se prostor
za korištenje novih 5 skillova tako da ih tada ima 10 pa pametnim kombiniranjem stvarate apsolutno unikatan lik
koji može biti sve, može biti i tenk i dmg i healer. Zavisi koje oružje koristite otvaraju se njegovi skillovi.
Ima tu i vampira i vukodlaka pa možete igrati i to ako želite.

Prijevozno sredstvo u igri je konj kojeg možete hraniti i zavisno od hrane diže se brzina, stamina ili
prostor za inventar.

Toliko toga je već rečeno o igri da ne želim sve ponavljati a najbitnije je kao i za svaki MMO - ekipa s
kojom igrate. Dali radite questove ili pvp, ako imate dobru ekipu biti će vam i igra zanimljiva a ako ne -
tu vam nema pomoći.

Postoji guild za ljude sa ovog govornog područja i trenutno broji oko 60-tak članova i svaki dan je sve
veći, tako da - da, ljudi igraju ovu igru!

Ja sam i u najjačem PvP guildu na EU serveru, ima preko 400 članova i non-stop je akcija. Neki dan
smo imali raid neprestano 11 sati u komadu tako da akcije ne nedostaje!

Eto u naletu inspiracije, nabacih koje slovo na temu i apsolutno me ne zanima TD ili TU.
Sa svojih 36 godina i 22. provedene za kompom, od programiranja, prolaza kroz razna područja u IT-u
do igranja svega i svačega mogu samo reći - ekipa, skulirajte se i igrajte ako želite ili nemojte, vrlo
jednostavno!

Živjeli! {#}

usporedba ti je bezveze po pitanju toga da je probati igru u beti u par dana i igrati igru isto sto i gledati avion pa znati ga vozit.

prvo, igre su danas vise-manje sve na isti kalup i stvarno je jednostavno pohvatati sve u roku naglo osim nekih finesa, narocito za ljude koji su dosta vremena provodili igrajuci igre. tako da to usporedit sa voznjom aviona je apsurdno. drugo, kad sam igrao swtor betu odmah sam vidio da igra nije ono sto su developeri govorili (kao nekakav revolucionaran combat i ostale nebuloze) pa sam je opet igrao 4 mjeseca (2 puta dva mjeseca u duzem razmaku) i u tolikom dugom periodu odsustva gameplay je ostao identican. te price za malu djecu ostavi po strani kad je pitanje razlike u beti i van bete. ne znam kako tebi, igracu od kako kazes 22 godine staza, nije neugodno izjaviti tako nesto. ja bih na tvom mjestu umro od srama da tako nesto izjavim.

to sto igraci igraju igru, pa ne znam sta je tu cudno, ima elder scrolls masu fanova. da ima samo 100k ljudi koji aktivno igraju to je vec ogroman broj. jos je igra heavy pvp orijentirana, ima taj dinamicni word pvp i nema tu sta bit frapirajuce da si 11 sati u komadu bio u pvp-u i ima kak ti kazes ''raid''. taj radi se odvija svako malo, bio ti u igri ili ne, to je jednostavno nacin na koji to funkcionira. i ja sam bio u gw2 u ''raidu'' 11 sati, ako ne i vise. nista cudno.

za konja svi kukaju kako ga je tesko kupit, ti kazes nije, ne znam dal si koristio onaj bug za dupliranje itema ili ne, ili mozda kupio gold od kineza, al za toliku kolicinu love trebas krv ispisat da skupis.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
odjavljen
Hipnos kaže...

Šali se ti, ali u Hrvatskoj svi sole pamet nogometnim trenerima, izbornicima, sportskim direktorima, a evo sve nešto i programerima (preplaćenim:P), fizičarima (prije koju godinu oko Fukushime) i sl. To nije zato jer imaju "problema", već zato što je određeni dio ljudi otkrio kako upiti sva znanja i vještine ultra-brzom tehnikom koja je, nažalost, vrlo tajna. Nešto kao i teorije urote: skrivene su, nitko za njih ne zna, ali Icke je sve razotkrio, ali ga rijetki "zapravo kuže". {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan

@Obi

ne znam u kakvim si ti crtićima i šta igraš,opet pišeš bezveze, da naravno da drugi imaju raide ali moj pvp guild je imao raid 11 sati neprestano, znači samo članovi guilda, ja nisam igrao svih 11 sati nego jedno 4-5 sati ha,ha...moj osobni rekord igranja u komadu je 27 sati igranja Dune kad sam bio mlad, danas mi je ludost provesti toliko vremena u igri  odjedanput ;)

"...ne znam kako tebi, igracu od kako kazes 22 godine staza, nije neugodno izjaviti tako nesto. ja bih na tvom mjestu umro od srama da tako nesto izjavim..."

pa što čekaš, ajde slobodno, nemoj bezveze piskarat po forumu ;)

@Tonči {#}

@ukay1000

Svi bi odmah u Ferrari, ne bi Fiću ni probali ha,ha...
(A ima jedna odlična domaća igra sa autima, svaka čast dečki! ;)

Ok, gledaj vamo:
Konj ti realno nije ni potreban. Lijepo izgleda, fino ga jahati ali stvar je samo u brzini i transportu.

Postoje teleporti koji se plaćaju goldom u igri , kad otkriješ novi ideš besplatno gdje god želiš a postoji i
besplatna opcija: travel to friend - tako da samo pogledaš nekog u guildi - gdje se nalazi ili
jednostavno pitaš, klik i tamo si. I zato je pametno dodavati ljude na friend listu, kažu da su ljudi 
društvena bića pa možete questati zajedno, trgovati ili što god hoćete ;)

U Cyrodiilu (PvP mapa) besplatan transport se vrši između utvrda zavisno da li je utvrda pod komandom
tvoje frakcije. Ako je sukob u blizini realno ni nećeš koristiti konja nego ideš pješke, šuljaš se ili trčiš.
Postoje skillovi koji ti dižu brzinu dosta pa još plus trčanje (konzumacija stamine) i brz si. Npr. ja na
sorcereru koristim skill koji ti daje storm armour, munje su oko lika, izgleda efektno u borbi i ubrza ga 25%

Što se brzine tiče: ona koristi staminu(izdržljivost) koja se troši a i obnavlja zavisno od karakteristika
lika - to se jednostavno podigne hranom ili napitkom, isto tako armour podiže karakteristike

Light = Magicka, Medium = Stamina, Heavy = Health

Tako da tko planira velike brzine treba ulagati u staminu (jednostavno samo nabaci armour ili hranu/pot) jer i konj također to troši.

U igri postoji nešto što se zove craftanje i ekonomija

Najeftiniji konj košta 17200 ingame golda. Ostali 42000 g jer imaju povećane karakteristike

(sva tri drugačije i uvijek kod jednog nešto fali pa dižeš hranom, košta 250g /24 h cooldown)

Npr. za 100 koža neobrađenih kod trgovca dobiješ 200g, za obrađene 400g.
Igrači to plaćaju puno više (jer se kod dekonstrukta dobiju i dodatni resursi i diže se craft skill)

npr. za 100 neobrađenih, 600 do 1000 ili više golda zavisi kako se dogovoriš.

Za 100 Jute(materijal za tkaninu) dobijem 1000 golda.
Ili prodaš neku knjigu oko 2000 golda na više.

Ljudi prodaju vampire i werewolf bite oko 30 000 golda ili manje ili više

Eto, malo farmanja, craftanja i imaš što god hoćeš ili jedno 5 dana, prodaš dropove kojih ima koliko
hoćeš i skupiš lovu. ;)

Taj "pilot" na YT malo preuveličava, naravno, sve zbog potrebe videa i to mi je simpatično ;)

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 21:23 (Hipnos).

3 4 hvala 1
11 godina
protjeran
Hipnos kaže...

Za 100 Jute(materijal za tkaninu) dobijem 1000 golda.
Ili prodaš neku knjigu oko 2000 golda na više.

Ljudi prodaju vampire i werewolf bite oko 30 000 golda ili manje ili više

Eto, malo farmanja, craftanja i imaš što god hoćeš ili jedno 5 dana, prodaš dropove kojih ima koliko
hoćeš i skupiš lovu. ;)

Taj "pilot" na YT malo preuveličava, naravno, sve zbog potrebe videa i to mi je simpatično ;)

{#}

Hej dal imaš koji Racial Motif možda? Netrebaju mi još uvijek ali trebaće uskoro, krafteru levelujem profesije, polako ali sigurno a stvarno nemam sreće da naletim na neki Motif, na nijedan do sada nisam naletio 3 koja imam sam dobio od prijateljice......

16 godina

Kakve vi bedastoce pricate, kak vam nije neugodno?

Kaj moram bit ginekolog ili estetski kirurg da bi razlikovao velku sisu od male, dobru od lose, mladu cvrsu od starije objesene, pravu od silikonske....? Nekako smatram da u svojih 14-15 godinja pipanja sisa imam dosta iskustva i saznanja kakvih sve tipova i velicina ima da mogu to sam procijenit, cisto kao laik.

Takodjer smatram da ne moram djevojku zenit da bi znao dal se dobro hebe ili ne, mogu ju kresnut jednom pa rec jel valja il nevalja (dvaput za sveki slucaj ak je super zgodna, a prvi put bas nije dobro proslo).

Mislim o cemu vi pricate, jel ju igram 1-2 dana ili 20 dana po 8 sati nece se nis promijenit u sustini - combat je bio los, grouping neuspjesan radi lose izvedenog phasinga, i koliko god se trudili i bili na istom mjestu u isto vrijeme, svi mo bili u svojim fazama tokom questova i u biti igrali solo igre, AH i dalje ne postoji, a konja u 15 levela nisam mogo ni primirisat, dok su ga ljudi vadili maltene odmah, ako su platili 20€ vise za imperial. 42k golda ili nesto € - to je ono na sto se mount svodi. nemojte samo spominjat onog za 17k jer nije ni sluga onom za 42k.

Ne govorim uopce o bugovima, niti sam ih spominjao kao glavne nedostatke igre, a ove tvrdnje da igru treba kupit i dat developeru 80-100€ prije nego se smijem drznut pricat o njoj okacite macku o rep. Stvarno sam se trudio bit pristojan u ovoj temi, ali vi uporno napadate nas da smo hejteri jer eto, drznuli smo se napisat negativan komentar o relativno losoj igri, koju smo probali, cak bih reko dosta igrali (bilo je vise nego dovoljno beta vikenda/evenata), ali uporno napadate nas osobno umjesto da nam date kontra argument. Zasto je dobro da nema AH, zasto je dobro da physical napadi koriste staminu isto ko i run/dodge i da u biti ne mozes koristit skil, block, run i dodge u isto vrijeme, pogotovo dogdge, a sa druge strane magica skilovi imaju svoj bar koji ne sluzi nicemu drugome nego castanju spelova/magical napada? Po cemu je toliko divno da dodge koji vec spomenutu staminu dijeli sa toliko stvari UVIJEK podraina 50% iste, bez obzira koliko ju dignemo? Po cemu je to toliko super mehanika, da ako pozelim rolat lika koji nema veze sa magijom maltene ne mogu igrat? Po cemu je toliko dobro u igri da se stalno rastajem od prijatelja u partyju i da svatko radimo svoje questove na istom mjestu u isto vrijeme, a da se medjusobno ne vidimo? Nije li ideja MMO-a da igramo zajedno? Po cemu je dobro da se questovi ne sheraju (uz odredjene iznimke, koje su po nasem iskustvu relativno rijetke), ali sa druge strane da mi bilo tko moze pobrat pred nosom resurs ili chest i samo on da ga moze lootat?

Ovako mogu pitanja postavljat jos 2 dana, dajte mi jedan pametan odgovor koji ce me uvjerit kak su to sve super izmisljotine, kak su to savrsene mehanike, kako je igra sa ovakvim odlukama programera bolja od drugih MMO-a u kojima questam sa prijateljima, u kojima mi ne nestaju stalno sa ekrana, u kojima ne moramo svaki svoj puzzle rjesavat (CAK i u dungeonu), vec kad jedan pokrene svi mozemo sudjelovat u njegovom rjesenju, kad se loot dijeli nekom metodom izmedju playera (random, svaki svoj, round robin...) za razliku od "ko prvi njegova djevojka" itd...

Po cemu su mehanike ove igre bolje od konkurencije i... ovo je kljucno pitanje... zasto ne smijem iznosit ove komentare/pitanja ako nisam iskljucivo programer u gaming industriji - sto sam uvjeren da svi koji pljujete po nama jeste - pa onda te iste mehanike razumijete bolje... onako dubinski i detaljno?

Moj PC  
10 6 hvala 0
11 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Bravo, sjedi 1

13 godina

a rhodin prestani se trudit,nemos i nemos. saš dobit jos jedno 3-4 TD na post i to je to.

nevrijedi debatirati na ikakav način,i kad daš fakte i mehanike i stvarno stanje opet ce netko ''zanemariti'' to i tako u krug.

Igra je prosla (doduse ne bajno) zbog TES franšize,za pol godine bude druga priča. Da poprave combat i da poprave phasing možda bi i bilo nešto od ove igre,ne sprdam se.

13 godina
Reanimator kaže...
Rhodin kaže...

Bravo, sjedi 1

Po tvojim postovima u barca temi i ovdje... sa tobom nema pametne rasprave, to je sasvim sigurno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice