Arma III je free ovaj vikend na Steamu. Pa tko nije do sad probao igru eto mu prilike da proba :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja recenzija igre koju sam postavio na steamu, na engleskom.
The new Bohemia Interactive game, ArmA 2.4 is an arcade taking place in invaded Iraq. The protagonist has to deal with multiple enemies scattered across the beautiful terrain of Somalia. The story is amazing, something never seen before. You are in military, you get attacked. Defend yourself. Of course, with Captain Price's voice actor added to the whole story.
The game focuses on crappy controls, unoptimized engine, and stupid ass AI teammates. The missions are so well made that you get stuck in the second mission due to your teammates being uncapable of running from one checkpoint to another.
The graphics are absolutely stunning. Too bad you can't run anything on more than high (which is the medium setting) on 60 fps OUTSIDE the cities without an i7 and R9.
The multiplayer is great. Vast majority of the servers have nothing in common with a war simulation, which ArmA is. On ArmA 2.4 servers you will be seeing people harvesting apples, wearing Hello Kitty T-Shirts, and admins flying a Black Hawk in god mode. Nevertheless, multiplayer can be really fun with a couple of friends. At least untill you glitch into a wall, forcing you to reconnect and lose all the progress or get banned by a kid admin.
At the end of the day, if you can get this on a big discount, like I did, get it. Otherwise, it's not worth the money.
nemoj me uzeti za riječ ali mislim da se radi na njemu ai mislim da je ime promjennio nisam siguran nešto sam na čuo samo
Skini si CSE. To je djelomična zamjena za ACE koja radi. Developaju je ljudi iz mpjeg realism unit-a i mi aktivno testiramo nove verzije.
Pozz svima.Nakon duzeg igranja dayz mod epoch reko danas ode malo arme 3 odigrati ubiti malo vrijeme.I tako ja naletim na neki server njemacki 10/50 na serveru igra se altis mapa wasteland sa mogucim saveom baze, vozila i bankom.Prvih 1h se patim da zaradim neki kes trazim lutam po mapi i naletim na tenk m2a1 slammer i vozikam se po mapi oko velikog airfielda kad tamo likovi iz blufora zauzimaju neke kao baze i na taj nacin dobvaju novac.Njih je 10 u bluforu a ja sam usao na independent jedini ja znaci mali zeleni.I gle sto se dogadja naciljam ja helikopter AH-99 on je autohover i ubijem dovijicu nisu prosle ni dvije minute dodje jos jedan heli Mi-48 Kajman trazi on mene ja ga vec prije vidio naciljam opalim opet dva lika mrtva u njemu.Nije proslo poslje toga nekih mozda 10 min vidim u player statusu ulazi u igru jos 5-6 ljudim mislim u sebi reko evo sad ce biti i opfor bas ce biti zanimljivo mozda se i napuni server.Kad ono svi odose na blufor tim proslo jos nekih 5-10 min kad na airfield dolaze jos 4 helikoptera 3 kajman helija jedan AH-9 pawne te tenk m2a1 i T100.Da vise ne duljim u tekstu krajnji ishod toga sto su oni dosli da uniste mene izgubili su jos ta 3 bobena helikoptera i ta dva tenka jedino je prezivio AH-9 pawne njega nisam uspio pogoditi.A na njega sam najvise granata ispalio mozda nekih 15 komada.A sto je na kraju meni dogodilo toga jedino mi motor stradao na tenku sve granatae sto su oni sa helijima ispalili promasili su jedino me je ostetio T100 i to pogodio me je sprijeda nijednu granatu nisam dobio sa strane.I na kraju svega ovog nisam uspio snimati film, niti pokusati stream uraditi jos su mi svi ti programi bili ukljuceni pripremljeni za recimo ako bude akcija.Nakon svega toga sam dobio ban na serveru jer su rekli da sam haker - chiter da mi je ukljucen god mode itd... najvise mi je krivo sto to nisam snimio filmic ali je akcija bila vrhunska s obziroma da sam igrao protiv 15 noobova.
Nakon svega toga sam dobio ban na serveru jer su rekli da sam haker - chiter da mi je ukljucen god mode itd... najvise mi je krivo sto to nisam snimio filmic ali je akcija bila vrhunska s obziroma da sam igrao protiv 15 noobova.
Butthurt dječica. U zadnje vrijeme ih pun *urac dolazi na Armu i to mi se ne sviđa. Sva sreća pa ne igram toliko po public serverima i držim se svoje jedinice.
Zanimljivo ali to nisu bila djecica sve likovi koji imaju 20+ godina ali zar je i bitno kad se ponasaju kao amateri koda su prvi put upalili igru i da je igraju.
Zanimljivo ali to nisu bila djecica sve likovi koji imaju 20+ godina ali zar je i bitno kad se ponasaju kao amateri koda su prvi put upalili igru i da je igraju.
brate šta nisi snima, :,,(
Imaju 20+ ali se ponašaju kao djeca. A moguće je da ne kuže mehaniku igre još. Zeroingom ako barataš brzo i dobro možeš čuda raditi. pogotovo u tandemu sa dobrim spotterom.
Covece ovi modovi tipa altis life ili wasteland su toliko broken da je to smijeh. Stavim si view distance na 100, scenecomplexity na 20000, sve na najmanje postavke, spojim se na altis life i 15 fpsa, idem na isto mjesto u singleplayer ili neki drugi server i dobim 200 fpsa. Isto tak dok na altis life otvorim menu, fps poraste na 40 a dok zatvorim oped pada na 15. Znaci buduci da mi na ekranu skoro nist ne rendera ispada da server sam po sebi zdere cijeli procesor, mislim koji smijeh. Jos da ne spominjem dupanje i svakakve glitcheve kojih ima 3 put vise nego na Armi 2.
Nakon svega toga sam dobio ban na serveru jer su rekli da sam haker - chiter da mi je ukljucen god mode itd... najvise mi je krivo sto to nisam snimio filmic ali je akcija bila vrhunska s obziroma da sam igrao protiv 15 noobova.
Butthurt dječica. U zadnje vrijeme ih pun *urac dolazi na Armu i to mi se ne sviđa. Sva sreća pa ne igram toliko po public serverima i držim se svoje jedinice.
U DayZ sam letio sa mi17 u kojem pilot ima godmode, na koji god server smo se spojili smo popusili ban jer smo pol servera masakrirali u 20 minut. Ako ti uniste engine na helicu samo crashlandas i popravis za 2 sekunde. Bas je realisticna ova igra.
Imaju 20+ ali se ponašaju kao djeca. A moguće je da ne kuže mehaniku igre još. Zeroingom ako barataš brzo i dobro možeš čuda raditi. pogotovo u tandemu sa dobrim spotterom.
Pod skuzit mehaniku ove igre mislis skuzit sve glitcheve i bugove u igri, onda mozes cuda radit?
Što je pisac htio reći? YEINU (your experience is not universal).
Ne.
Što je pisac htio reći? YEINU (your experience is not universal).
Pisac je htio reci da ovo nije neki super realisticni vojni simulator kak si ljudi misle nego je obicna zbugirana pokvarena igra. Kad skuzis sve bugove u igri, nema vise smisla igrat jer drugi igraci koji neznaju te bugove nemaju sanse, znaci ko da si kupio hack osim kaj hack vec dolazi s igrom. Taj cijeli virtual reality engine njihov je jedan veliki fail, nadam se da ce ga popravit s DayZ Standalone.
Pisac je htio reci da ovo nije neki super realisticni vojni simulator kak si ljudi misle...
Jest kada se pravilno koristi. Iako, proizvod namijenjen vojskama je zapravo VBS2.
Pisac je htio reci da ovo nije neki super realisticni vojni simulator kak si ljudi misle...
Jest kada se pravilno koristi. Iako, proizvod namijenjen vojskama je zapravo VBS2.
Ako ga pravilno koristis dobit ces po pici od ovoga s druge strane koji ga ne koristi pravilno. Boli mene pipi kaj vojska koristi, oni koriste igru za vjezbanje komunikacije, ja igram da se zabavim i pobjedim protivnike.
Ako ga pravilno koristis dobit ces po pici od ovoga s druge strane koji ga ne koristi pravilno.
To nije igra kompetitivnog tipa, a la CS i Battlefield. Nego je namijenjena publici koja neće koristiti propuste čak i nakon što je upoznata s njima. Kao što se i inače igra. Veoma, veoma specifična niša.
Tek je nedavno sa ovom DayZ bezvezarijom igra dobila hrpu neodgovarajuće pozornosti. Rezultate vidimo u ponašanjima na serverima.
Ako ga pravilno koristis dobit ces po pici od ovoga s druge strane koji ga ne koristi pravilno.
To nije igra kompetitivnog tipa, a la CS i Battlefield. Nego je namijenjena publici koja neće koristiti propuste čak i nakon što je upoznata s njima. Kao što se i inače igra. Veoma, veoma specifična niša.
Tek je nedavno sa ovom DayZ bezvezarijom igra dobila hrpu neodgovarajuće pozornosti. Rezultate vidimo u ponašanjima na serverima.
Kak nije kompetitivna, imas oruzje i cilj ti je pobjedit neprijateljski tim. Kao sto sam prije rekao, nisam ja u vojsci pa da koristim igru za treniranje komunikacije.
Kak nije kompetitivna, imas oruzje i cilj ti je pobjedit neprijateljski tim.
Znaš dobro na što sam mislio, uostalom pronjuškaj malo po temi, imaš hrpe snimaka ako ti baš nije jasno (u što čisto sumnjam).
I sam si iz svog ogorčeno/posprdnog posta jasno iskazao stajalište da držiš da je ARMA 3 strgana i nezabavna igra, čime si se automatski svrstao van niše ljudi koji su igrali tu igru prije masovne popularnosti jedne njene *modifikacije*.
Kao sto sam prije rekao, nisam ja u vojsci pa da koristim igru za treniranje komunikacije.
Onda si fulao igru.
al nije izasla trica il je ovo fejk http://marketplace.bisimulations.com/all-products/
al nije izasla trica il je ovo fejk
Jel bitno?
Kao sto sam prije rekao, nisam ja u vojsci pa da koristim igru za treniranje komunikacije.
Onda si fulao igru.
Ovo je neka novost, nisam znao da su Armu napravili specificno za vojsku.
Za vojnike i one koji bi se igrali vojnika, ali to radili na malo većoj razini od one koju mainstream pucačine uglavnom nude. :D Sarkazam ti ne pristaje, znaš jako dobro o čemu ovdje pričam i sad samo podbadaš.
Uza sve dužno poštovanje, kakvu si reakciju očekivao? Udruženo pljuvanje po Armi? Misliš da si ikome išta novoga rekao? Pa serijal pati od bugova još od svojih OFP dana i unatoč tome ima okorjele sljedbenike. Nije za svakoga, to nitko i nije tvrdio. Bilo bi bolje da bugova nema, ali ih ima.
al nije izasla trica il je ovo fejk
Jel bitno?
ima priliku isprobati lite verziju a cini mi se da ce isto bit i sa tricom, ne bit bahat :)
ima priliku isprobati lite verziju a cini mi se da ce isto bit i sa tricom, ne bit bahat :)
Što će to njemu? I dalje ne razumijem...
Čisto da budemo na istoj stranici, o VBS-u pričaš, ne?
Za vojnike i one koji bi se igrali vojnika, ali to radili na malo većoj razini od one koju mainstream pucačine uglavnom nude. :D Sarkazam ti ne pristaje, znaš jako dobro o čemu ovdje pričam i sad samo podbadaš.
Uza sve dužno poštovanje, kakvu si reakciju očekivao? Udruženo pljuvanje po Armi? Misliš da si ikome išta novoga rekao? Pa serijal pati od bugova još od svojih OFP dana i unatoč tome ima okorjele sljedbenike. Nije za svakoga, to nitko i nije tvrdio. Bilo bi bolje da bugova nema, ali ih ima.
Pricas gluposti, ne pljujem po cijeloj igri nego pljujem po bugovima i glitchevima kojih ima beskonacno u Armi, ne govorim o bugovima tipa kad padnes s pol metra slomis noge nego ovim koji su gamebreaking, tipa gledanje kroz zid, to je jedan od najmanjih glitcheva koji znam, onda znas kakvi su ostali.
Pricas gluposti
Ne pričam. Poanta je da Arma ispunjava jednu nišu i igrači iz te niše zasigurno neće sebi samima kvariti zabavu zloporabom bugova u igri.
Ovi puberi što nasumično bauljaju po serverima se ne računaju.
O ovome pričam:
I sve opaske u vezi realizma igre su uglavnom vezane uz ovakav gameplay. Sve ostalo je divlji zapad, zbog samog sandbox tipa igre.
A ono s čime imam veliki problem je što si izvalio veoma generalizirajuću opasku o cijeloj igri na osnovi veoma upitnog gameplaya u jednom popularnom modu koji privlači svakakve levate na server. Kao što vidiš itekako se može kvalitetno igrati.
Kad ne budeš igrao sa razmaženim balavcima i gameplay će ti odmah postati kvalitetniji.
Ne pričam. Poanta je da Arma ispunjava jednu nišu i igrači iz te niše zasigurno neće sebi samima kvariti zabavu zloporabom bugova u igri.
Ovi puberi što nasumično bauljaju po serverima se ne računaju.
O ovome pričam:
I sve opaske u vezi realizma igre su uglavnom vezane uz ovakav gameplay. Sve ostalo je divlji zapad, zbog samog sandbox tipa igre.
A ono s čime imam veliki problem je što si izvalio veoma generalizirajuću opasku o cijeloj igri na osnovi veoma upitnog gameplaya u jednom popularnom modu koji privlači svakakve levate na server. Kao što vidiš itekako se može kvalitetno igrati.
Kad ne budeš igrao sa razmaženim balavcima i gameplay će ti odmah postati kvalitetniji.
Sve je to lijepo na privatnim i zatvorenim serverima, ali dodu 2 tipa koji znaju "mehanike" igre i pokolju cijeli taj tim bez ikakvih hackova, samo koristeci glitcheve u igri. I nisu to samo glitchevi, otvori gametracker i pogledaj si malo servere, jedini puni su altis life i wasteland, i sad odi pogledat njihove stranice i vidjet ces da su vecinom svi pay2win. Bohemia veli da se nesmiju prodavat in game itemi za prave pare a top 100 servera su im pay2win. O hakerima i scripterima necu nit pricat. Najveci thread na Arma 3 forumu je o niskom FPS-u, neki ljudi spominju da FPS na serveru padne zbog lose konekcije i onda taj server smanji FPS na clientu, mislim wtf. Kak sam vec i prije rekel, stavim si viewdistance na 100m, scenecomplexity na 20000, gledam u pod i imam 10 fpsa na altis life.
Ti modovi me ni najmanje ne zanimaju i baš me briga što su njihovi serveri jedini puni. Kada Armu igraš online to radiš kako treba ili uopće ne. Nije to igra za stimulaciju nabrzinu.