Arma III

poruka: 763
|
čitano: 170.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Arma III

Kupio sam rusku verziju igre pa imam par pitanja.

Aktivirao sam igru putem VPN-a no tek ću ju sutra stavit skidat. Zanima me sad dok stavim igru skidat i dok ju prvi puta pokrenem preko ruskog IP-a, dal dok zbog xx razloga pobrišem igru i ponovo ju mislim skinut dali budem ponovo morao počet skidat preko ruskog IP-a i dali ću ju nakon kaj se skine ponovo morat prvi put pokrenut preko ruskog IP-a?

I još nešto... Može neki server di igra domaća ekipa? Makar me dodajte na steam(leozjeee) ili napišite svoje user-e pa da vas ja dodam, da ne učim baš sam igrat {#}

Hvala.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III
I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 10:29 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Arma III

Dali se isplati nabavit Armu 3? Malo gledam gameplayeve i jako mi se svidjela. I btw. je ovo server ili sta? 

Prodajem GTX 550TI GS, AMD A8-3870k i Gigabyte maticnu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Evo par screenija sa vikend treninga... Uzlijetanje u formaciji, let i CAS support ekipi na tlu, odlicna atmosfera!

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Arma III

Zanima me jel na Armi 3 popularan samo ovaj Altis life ili ?? Pa cudi me da ovakva "simulacija" nema npr. vas 50 na njih 50 na ogromnoj mapi... ima li takvih slicnih stvari ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arma III

Ima ali to su uglavnom private serveri gdje se moras joinat u community da bi igrao s njima sto je ujedno i najbolji nacin za iskusiti Armu u punom smislu jer public serveri se uglavnom kao sto si i sam primijetio svode na Life i Wasteland. Life je to sto je, a Wasteland je eventualno fora za nove igrace da se malo upoznaju s osnovama, za sve ostalo, pridruzi se u neki community i uzivaj u igri. Ako trazis domacu ekipu za tactical COOP i PvP, navrati na nas forum, imamo svoj TS i game server koji sam ranije spominjao u ovom topiku.

edit

Ako zelis dodaj me na Steamu pa se dogovorimo za igranje (nick Minoza).

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 11:50 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Arma III
Minoza kaže...

Ima ali to su uglavnom private serveri gdje se moras joinat u community da bi igrao s njima sto je ujedno i najbolji nacin za iskusiti Armu u punom smislu jer public serveri se uglavnom kao sto si i sam primijetio svode na Life i Wasteland. Life je to sto je, a Wasteland je eventualno fora za nove igrace da se malo upoznaju s osnovama, za sve ostalo, pridruzi se u neki community i uzivaj u igri. Ako trazis domacu ekipu za tactical COOP i PvP, navrati na nas forum, imamo svoj TS i game server koji sam ranije spominjao u ovom topiku.

edit

Ako zelis dodaj me na Steamu pa se dogovorimo za igranje (nick Minoza).

Planiram kupit igru kad uzmen novi pc negdje pocetkom ili sredinom ljeta pa cu onda :) Hvala!

11 godina
neaktivan
Arma III

Gdje se moze kupit ova igra najeftinije, da je pouzdano i da je dozvoljeno u nasoj regiji, vidio sam neki idu na RU verziju pa poberu ban na igri od steama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Skillzor69 kaže...

Gdje se moze kupit ova igra najeftinije, da je pouzdano i da je dozvoljeno u nasoj regiji, vidio sam neki idu na RU verziju pa poberu ban na igri od steama.

Ja imam rusku već od kolovoza prošle godine i nemam ban.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
neaktivan
Skillzor69 kaže...

Ja imam RU Armu 3 već mjesec dana i jučer sam imao reinstalaciju windowsa pa sam morao dodati igre na steamu jer su mi ostale na drugim particijama i ponovo odraditi ono za pokretanje igre preko steama jer je ruska verzija i sve je ponovo prošlo bez problema.

11 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Skillzor69 kaže...

Mozes mi pojasnit kako da nabavim tu rusku verziju i pokrenem je na Steamu?

12 godina
neaktivan
Skillzor69 kaže...
dj_renny kaže...
Skillzor69 kaže...

Mozes mi pojasnit kako da nabavim tu rusku verziju i pokrenem je na Steamu?

Evo ti link sa uputstvom za aktivaciju:

http://www.gamekeys4u.net/content/20-download-play-region-blocked-steam-games

Ključ uzimaš ondje gdje si siguran i gdje je najjeftiniji.

Ja sam uzeo ovdje za 8,5 eura ali je trenutno out of stock.

https://www.g2a.com/arma-iii-steam-cd-key-ru.html

11 godina
neaktivan

A jesam srece, ipak uzet cu https://www.g2a.com/arma-iii-steam-cd-key-global.html za 34$, ovdje sam siguran da ce radit a i najjeftinije je,

13 godina
Skillzor69 kaže...

A jesam srece, ipak uzet cu https://www.g2a.com/arma-iii-steam-cd-key-global.html za 34$, ovdje sam siguran da ce radit a i najjeftinije je,

Malo jeftinije ti je na Kinguinu. 22E...

cca. 20 kn jeftinije :) http://www.kinguin.net/category/2578/arma-3-steam-key/

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
Skillzor69 kaže...

Malo jeftinije ti je na Kinguinu. 22E...

cca. 20 kn jeftinije :) http://www.kinguin.net/category/2578/arma-3-steam-key/

Pouzdano?

13 godina
Skillzor69 kaže...

Pouzdano?

Nabavio sam si od tu igru.

Btw. BrutusHR na Steamu, pa tko želi igrati...

Ubi bene, ibi patria.
11 godina
neaktivan

Dodat cu te, ja sam jucer uzeo, odlicna igra, kupio zboh Altis Life ali mi se nije svidio, pa igram Wasteland ili COOP odlicna igra!

15 godina
neaktivan
Arma III

Još 3 screena sa večerašnjeg treninga...

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Nakon "kratke" pripreme {#}, pojurismo na virtualna bojišta, a večeras nam se pridružio i Et_Tu_Brute? - ovaj drugi maneken s lijeva. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 0:09 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Nakon "kratke" pripreme {#}, pojurismo na virtualna bojišta, a večeras nam se pridružio i Et_Tu_Brute? - ovaj drugi maneken s lijeva. {#}

Evo mene - Vitaly, odlicno je bilo danas! Zajebancija , ali odlicno.

11 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Jel mi mos samo rec kakvi to treninzi? Treninzi za sta? Jel mi mos objasnit sta tu radite :D Planiram kupit igru, i znam za ono altis life itd. al me bas to tvoje zanima 

15 godina
neaktivan
Arma III

Volimo takticku igru, a kako je Arma relativno kompleksna igra, potrebna je obuka kako bi ljudi funkcionirali kao tim. Zato odrzavamo organizirana okupljanja (treninzi) gdje se ucimo kako biti ucinkovit tim u svim okolnostima. Krecemo od osnova poput navigacije i kretanja u formaciji pa komunikacija, baratanje raznim oruzjima, vozilima itd... Mi u principu svako zajednicko igranje nazivamo treningom jer uvijek nastojimo sto bolje primijeniti nauceno kako bi bili jos efikasniji, bez obzira dali igramo coop ili pvp protiv drugog klana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.4.2014 17:12 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
LuoKey kaže...

Zanima me jel na Armi 3 popularan samo ovaj Altis life ili ?? Pa cudi me da ovakva "simulacija" nema npr. vas 50 na njih 50 na ogromnoj mapi... ima li takvih slicnih stvari ?

Public serveri su vecinom altis life,wasteland ili breaking point.

Ako hoces malo takticko nadmetanje na public serverima odi na ahoy co-op srv. U pravilu to ti je zivi igraci vs botovi. Uglavnom igram samo to jer za ostalo neam ekipu,a i nisam neki opak igrac.

Na serveru bude svakavih ljudi i stvarno se mos zabaviti. Sad ako bas hoces zesce takticko igrat onda se stvarno moras pridruziti nekom communitiyu kako je kolega rekao.

12 godina
neaktivan
kign kaže...
LuoKey kaže...

Public serveri su vecinom altis life,wasteland ili breaking point.

Ako hoces malo takticko nadmetanje na public serverima odi na ahoy co-op srv. U pravilu to ti je zivi igraci vs botovi. Uglavnom igram samo to jer za ostalo neam ekipu,a i nisam neki opak igrac.

Na serveru bude svakavih ljudi i stvarno se mos zabaviti. Sad ako bas hoces zesce takticko igrat onda se stvarno moras pridruziti nekom communitiyu kako je kolega rekao.

Odi u filter i upisi EUTW, izbacit ce ti 4 servera mislim, mod je 2 ekipe na dijelu mape (velikom, ali svaku rundu se mijenja layout) koje se bore da zarobe Gradove ili ostale Capture pointove, kada ih zarobe stvore se njihovi AI vojnici tako da

im i CPU igraca ali samo na Capture pointovima.Zaradjujes novce i kroz igru kupujes bolje naoruzanje ili vozila, najbolji serveri, i tu vecinom igram.Uglavnom igra oko 50 igraca ukupno, ja mislim.Layout mape nije ni prevelik ni premalen.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
Marcuskac kaže...

.

Odi u filter i upisi EUTW, izbacit ce ti 4 servera mislim, mod je 2 ekipe na dijelu mape (velikom, ali svaku rundu se mijenja layout) koje se bore da zarobe Gradove ili ostale Capture pointove, kada ih zarobe stvore se njihovi AI vojnici tako da

im i CPU igraca ali samo na Capture pointovima.Zaradjujes novce i kroz igru kupujes bolje naoruzanje ili vozila, najbolji serveri, i tu vecinom igram.Uglavnom igra oko 50 igraca ukupno, ja mislim.Layout mape nije ni prevelik ni premalen.

Da CTI je dosta zanimljiv mod,ali opet treba ti ekipica za to. Nemos bas ici sam i rushati.

14 godina
neaktivan
Arma III

kupio sam jučer armu ali njubara sam žešća i još se trebam upoznat sa igrom,

ali zanima me modovi npr breaking point i wasteland.

šta točno trebam skinut i napravit za modove?

nisam još ništa istraživao preko googla, tek se danas bacam na "posao" kao i sa upoznavanjem same igre, ali bilo bi mi puno lakše kad mi mi netko od vas ovdje sve lijepo objasnio po koracima

da se ne mučim tražeći i istražujući.

trebam skinut neki program na steamu? i onda di skidam te modove? di ih nalazim?

unaprijed hvala.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kupio sam jučer armu ali njubara sam žešća i još se trebam upoznat sa igrom,

ali zanima me modovi npr breaking point i wasteland.

šta točno trebam skinut i napravit za modove?

nisam još ništa istraživao preko googla, tek se danas bacam na "posao" kao i sa upoznavanjem same igre, ali bilo bi mi puno lakše kad mi mi netko od vas ovdje sve lijepo objasnio po koracima

da se ne mučim tražeći i istražujući.

trebam skinut neki program na steamu? i onda di skidam te modove? di ih nalazim?

unaprijed hvala.

Za Wasteland i Life netrebaš ništa samo se joinas na server.

A za breaking point ( http://www.thezombieinfection.com/ ) skini installer skini update  i joinas se preko klijenta. ( isto ko i dayz commander ako si igro MOD )

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 10:52 (disibio).
14 godina
neaktivan
disibio kaže...

A za breaking point ( http://www.thezombieinfection.com/ ) skini installer skini update  i joinas se preko klijenta. ( isto ko i dayz commander ako si igro MOD )

za wasteland netrebam ništa? a kako mogu vidjet na serveru jel on wasteland ili life?tj kako razlikujem normalne server od mod servera?

nisam igrao mod niti ništa vezano uz armu jedino dayz standalone ali on nema veze s navedenim {#}

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

za wasteland netrebam ništa? a kako mogu vidjet na serveru jel on wasteland ili life?tj kako razlikujem normalne server od mod servera?

nisam igrao mod niti ništa vezano uz armu jedino dayz standalone ali on nema veze s navedenim {#}

U multiplayer browseru ti pise pod mission sta se igra na tom serveru...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
disibio kaže...

Kad ideš na multiplayer imaš dole u dnu filter, upišeš samo šta želiš da igraš i izbaci ti samo taj mod. Za breaking point idi na već pomenuti link i skini klijent (preko klijenta ide download), lakše se joinat tako na breaking point i update odraditi.

Oba moda su odlična.

EDIT: Ako gdje zapne viči, tu smo da pomognemo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 12:31 (Emirthestroj).
14 godina
neaktivan
Arma III

hvala ekipa {#}

koji su najbolji modovi za armu3 ?

i kakvih sve ima modova tipa dayz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: