NOĆ...ja vas pozdravljan odoh...za POREČ..sutra natjecanje..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odoh i ja još malo u krpe... laku noć!
Ja sam do sada igrao Uncharted 2
Prepreprehebena igra. Meni jedna od najboljih ikad.
Izasao MW2 na torrente! English version! i Radi!

kaj si sam?
Taman sam htio pisat da niko ne otvara pospance a subota je.Evo vrtim Prime 95 da razbijem ovo moje djubreNabrijano jer me zeza.Malo ću ga razguziti kao i on mene ovih dana samo to još nije skužio.Ak se slučajno ne javim onda sam ga razguzio do kraja...
Evo nekakav film konvertiram iz MKV u AVI pa ću ga pogledati večeras. Inače, niš novo. Još sam pod dojmom one tete što si nam sinoć slao njene slike na MSN-u! 
hehehe... i tako je fatalna...
Ma i meni je tako bilo kad sam ju prvi puta vidio.. hodao sam okolo par dana s otvorenim ustima! haha

Daj i meni MSN oću i ja hodat otvorenim ustima par dana 

kaj si sam?
Di? xd
@fake a?
Imam problem s dvd čitačem na laptopu Acer Aspire 5520G. Mogu čitati CD, ali DVD ne (wtf). Zna li itko o čemu se radi?
Imam problem s dvd čitačem na laptopu Acer Aspire 5520G. Mogu čitati CD, ali DVD ne (wtf). Zna li itko o čemu se radi?
možda nije DVD čitač nego CD čitač 
a jesi došao na pravo mjesto,mi ti nemamo pojma..
edit:šalim se.dobrodošao,sad će ti @fake odgovorit
dobro veče spameri
@fake a?
Zbunio si me totalno,bum ti plavce pozval za remecenje javnog reda i mira
Imam problema s CD/DVD čitačem na laptopu Acer Aspire 5520G. Mogu čitati CD, ali DVD ne. Zna li itko o čemu se radi?
Večer ljudi!
Brže palite ARD 1 ako imate satelitsku Valujev će boksat! 

Kako radi bez cracka i prije dana izdavanja?
I evo mene. Živciram se s dragon age-om. Prokleto non-stop mučim se ili gubim kod onih vukodlaka od revenanta i kostura. Što je najgore igram na easy i nisam neki tudum jer sam igrao dosta RPG-ova i dosta kombinacija sam isprobao
da.boks,dobro si me sjetio..biće snimka u 23 i 15
Da nebi zavrsilo kartonima kao u temi o MW2 molim da ovdje nebi nekom palo na pamet trazenje linkova i ostalih stvari tipa: saljem MW2 torent na pp, molim sve da se suzdrze o raspravi o navedenom! Hvala.
da.boks,dobro si me sjetio..biće snimka u 23 i 15
Ja evo uzivo gledam!
Ocete da vam prenosim? haha
Dobro veče
Vidim nema još pravih nespavalica,ajde nema veze
Taman pržim CD-ove za reinstall windowsa 
Pozdrav
Di ste banditi(sorry na izrazu
)
Kaj delate?
Evo ja nemrem spavati jer skidam MW2.
Bojim se da ostajem s vama do 6:00 h
A kaj bi ti drugo nego ostao sa nama.Da valjaš ne bi bio tu he,he.Šala-mala...
Eo ivo napisao da ne stavljamo crackove i ostalo pa je uteko da mu nebi pokucali na vrata slucajno
Nea spammera a?
Uvijek ima spammera 
Spameri pozaspali,a subota je.Sutra se ne radi,neznam kad počinje onaj nerad nedjeljom.Još je jedino ostalo za pred Novu Godinu ili tako nešto...
Jbg. Trebali bi još neki praznik izmislit.
A subota je današnja za kur*c, nema nikog živog po Puli.
Dobro veče
Vidim nema još pravih nespavalica,ajde nema veze
Taman pržim CD-ove za reinstall windowsa 
Pozdrav
Bok svima kaj se dela , samo ti przi ali se nadam da imas dobro ulje za przenje inace ne bu dobro ispalo!
Večer i od mene... Vidim da se u jednoj od tema vrte nekakvi benčmarci pa ću i ja svog potjerati na testiranje čim mi se ova konverzija dovrši. Inače, što ima novog kod vas?
Večer, cijeli dan uživam u novim slušalicama, prezadovoljan sam, naslušao sam se muzike bome i previše, kaj vi delate?