Gladne ovce puno ne biraju ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ryzen ocito nisu birale, prvi je na forumu bio nakon 2.5mj nakon izlaska 
Eto mene za koji dan na privjesku G4560. Nisam mogao čekati nešto bolje, cijena je bila više nego primamljiva. Oću probat čari tog Intela pa makar i najslabije za početak da vidim tu moć. Mislim da će ok bit sa 1050Ti kombinacijom i 2133MHz ram. 
Eto mene za koji dan na privjesku G4560. Nisam mogao čekati nešto bolje, cijena je bila više nego primamljiva. Oću probat čari tog Intela pa makar i najslabije za početak da vidim tu moć. Mislim da će ok bit sa 1050Ti kombinacijom i 2133MHz ram. 
Za igranje, uz 1050Ti radi super dobro na full hd... vise manje sve mozes na high igrati preko 60 fps-a. I ja koristim takav HTPC :)
Za igranje, uz 1050Ti radi super dobro na full hd... vise manje sve mozes na high igrati preko 60 fps-a. I ja koristim takav HTPC :)
I uz 1080Ti i TitanXp. :) Sasvim je svejedno. A i RAM je nebitan.
I uz 1080Ti i TitanXp. :) Sasvim je svejedno. A i RAM je nebitan.
ram je bitan za privjeska, osobno sam isprobao igranje s jednom pločicom rama na 2133
kasnije sam dodao još jednu takvu, digao ga na 2400 i razlika je drastična
doduše na igpu, no čini mi se da je i kolega xxx s rx470 na tom procu itekako profitirao sa dual channel ramom
iGPU nema nikakve veze s dGPU-om. RAM se koristi za iGPU pa je bitni. dGPU ima svoj VRAM na sebi.
A gladan čovjek kao bira?
Evo baš kontam, ovako gladan, kako ću ženi reć da bi jeo nešto drugo od onog što je pripremila... Em bi me poslala negdje, em bi trenutno pojeo i g**no ;)
A gladan čovjek kao bira?
Bira više nego ovca
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Da redovito pratis forum znao bi kada se pojavio prvi ryzen na forumu, netreba ti nikakava statistika 
Ma on si vodi tablicu kupovina po memberu foruma u Excelu 
Luci za neke članove ima poseban sheet razrađen, što su kupili, što su rekli da su kupili, ali on sumlja da nisu...
Kakav excel, to je za poslovnjake, prije se radi o Paintu.
Da redovito pratis forum znao bi kada se pojavio prvi ryzen na forumu, netreba ti nikakava statistika 
Jesam ja bio prvi s Ryzenom 7 na forumu? :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Pazite ovo, znam da sigurno neki forumasi imaju ryzen a to nam nisu prijavili, sto ćemo sad!?
Btw, nedavno je kupljen r5 1600 i dobio sam njega a ne r7 1700, Gskill memorija radi na svom taktu od 3000mhz.
Kaj ne vidis da ryzen vise nikog ne zanima? 
A i za neke forumase je ryzen postao aorist, pa nikom nista svijet ide dalje...
Ima li netko gt 1030 od vas? Mozda u nekom htpcu? Ako ima, nek odvrti 3d mark 06, pliz.
i to je previse za lucija na njegovih jadnih 60hz
https://www.3dmark.com/fs/12627789
znaci, cak ni 1060 6gb nije za 60 fps lock na directx 11. Fali par fpsa.
pa niti ti vise nikog ne zanimas pogotovo sa jednim te istim forama..
(G)jokaCRO ingame
E pa nebi reko, stalno se o meni prica, jbg kao vlasniku najmocnijeg gaming procesora na svijetu moram priznat da mi to laska pomalo ;)
https://www.3dmark.com/fs/12627789
znaci, cak ni 1060 6gb nije za 60 fps lock na directx 11. Fali par fpsa.
Moja grafička OC na 1400mhz i 2100mhz mem. je slične snage kao 1060 6GB. U BF1 ultra postavke ,ide na 80-100fps konstantno znači da nema razloga zašto 1060 isto ne bih mogla.
E pa nebi reko, stalno se o meni prica, jbg kao vlasniku najmocnijeg gaming procesora na svijetu moram priznat da mi to laska pomalo ;)
ma bas mi je drago da znas.. uzivaj u slavi bajo moj.
nego posto je bilo kompjutera parketa i to, evo mojeg 8700k plus retro kuciste.. posluzio je
(G)jokaCRO ingame
Luci za neke članove ima poseban sheet razrađen, što su kupili, što su rekli da su kupili, ali on sumlja da nisu...
"Sumlja"??
A i za neke forumase je ryzen postao aorist, pa nikom nista svijet ide dalje...
Pa meni je sve to ok, svakom svoje veselje. Rekao sam javiti što sam dobio, pa eto.
Nadam se da ste sretni s jezerima kave, kao i ja svojim ryzenom.