Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.563.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: CPU chat tema

Malo su već i umorili temu. Mislim da čak i chat temu ubijaju pomalo. 

Nope.
10 godina
CPU chat tema

jedni su za produktivne poslove a jedno za gaming, šta god se uzme nije pogreška

nego nadam se da još niste zaboravili uloženo/dobiveno kada se zbroje matična i procesor, vidim da se ne prica o tome vamo pa da podsjetim malo :D

13 godina
odjavljen
petarjukic kaže...

jedni su za produktivne poslove a jedno za gaming, šta god se uzme nije pogreška

...

Opet pogrešno... Dokle, o Bože...

Ryzen je odličan gamingprocesor u 90% slučajeva. Onih 10% je za specifične konfiguracije koje traže maximalan takt radi PUNO sličica u sekundi. Ponavljam: Ryzen je ODLIČAN gaming procesor i NIJE (samo) za produktivnost. Oću još koji put pejstat da vam uđe u glave?!

PS Rambo-style FTW

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran
Tonči kaže...
lav1000 kaže...

Luci za neke članove ima poseban sheet razrađen, što su kupili, što su rekli da su kupili, ali on sumlja da nisu...

"Sumlja"??

Tonči Grammar nazi 

8 godina
protjeran
CPU chat tema

ivanzu ako si kad cuo za world of warcraft, proguglaj koji su mu bili hw zahtjevi na launchu i u koliko fps se vrtio onda, a u koliko danas. Firestrike je relevantan za max dx`11 mogucnosti, a ako je bf1 dx11, samo tribas pricekat pokoji patch.

8 godina
protjeran
Lucidius kaže...

E pa nebi reko, stalno se o meni prica, jbg kao vlasniku najmocnijeg gaming procesora na svijetu moram priznat da mi to laska pomalo ;)

Koji si razred osnovne škole, al seriously?? Imaš mainstream platformu koju posjeduje dobar broj forumaša ovdje, a da ne pričam u svijetu, i još kad se poveča dostupnost imat će ju puno korisnika, i po čemu je to onda nešto posebno?? Kad budeš imao skupi procesor kojeg posjeduje mali broj korisnika onda možeš pričati o high end platformi, ovako nula bodova. Samo mobitel sam platio skoro ko ti cijelu svoju konfu i smatram da ti je procesor čisti mainstream. Uživaj u još jednom banu, pusa i pozdrav, bez ljutnje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.11.2017 21:13 (Mirogojček).
13 godina
odjavljen
Mirogojček kaže...

...Samo mobitel sam platio skoro ko ti cijelu svoju konfu...

Koi je to mobitel?! Let me guess... Iphone? 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
9 godina
protjeran

nema većeg mainstreama od toga...rugao se lonac loncu a oba šuplja 

14 godina
neaktivan
CPU chat tema
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
10 godina
eywa33 kaže...
petarjukic kaže...

...

Opet pogrešno... Dokle, o Bože...

Ryzen je odličan gamingprocesor u 90% slučajeva. Onih 10% je za specifične konfiguracije koje traže maximalan takt radi PUNO sličica u sekundi. Ponavljam: Ryzen je ODLIČAN gaming procesor i NIJE (samo) za produktivnost. Oću još koji put pejstat da vam uđe u glave?!

PS Rambo-style FTW

i amd i intel su za obadvoje ali na AMD-u je naglasak na PRODUKTIVNOST a na INTELU GAMING

18 godina
odjavljen
CPU chat tema

13 godina
odjavljen
petarjukic kaže...

i amd i intel su za obadvoje ali na AMD-u je naglasak na PRODUKTIVNOST a na INTELU GAMING

Opet generaliziraš. Nema tu naglasaka, ima samo korisnika sa svojim potrebama. AMD daje jednu odličnu ponudu za sve, osim za tih par posto koji traže ono što Intel daje malo bolje...

Recimo, Ryzen 5 je odličan gaming procesor, a možeš s njim i productivity šeme radit. R3 je jako dobar gaming procesor, a nije pak nešto za produktivnost...

Na drugoj strani, i5 8600k je odličan gaming procesor, nešto slabiji za produktivnost od r5 1600/x... Ali i7 8700k opet konkurira r7 1700x u dosta productivity programa... Oba (potonja) su productivity i gaming procesori. Jedan je bolji u gamingu za jednu (još uvijek malenu, ali rastuću) skupinu gejmera, i tu staje priča... 

16 godina

R5 1600 je vec neko vrijeme 199e ako R7 1700 padne na 250e to je pun pogodak.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
eywa33 kaže...
petarjukic kaže...

Opet generaliziraš. Nema tu naglasaka, ima samo korisnika sa svojim potrebama. AMD daje jednu odličnu ponudu za sve, osim za tih par posto koji traže ono što Intel daje malo bolje...

Recimo, Ryzen 5 je odličan gaming procesor, a možeš s njim i productivity šeme radit. R3 je jako dobar gaming procesor, a nije pak nešto za produktivnost...

Na drugoj strani, i5 8600k je odličan gaming procesor, nešto slabiji za produktivnost od r5 1600/x... Ali i7 8700k opet konkurira r7 1700x u dosta productivity programa... Oba (potonja) su productivity i gaming procesori. Jedan je bolji u gamingu za jednu (još uvijek malenu, ali rastuću) skupinu gejmera, i tu staje priča... 

sutra ću ti odgovorit kak treba, sad mi se neda

9 godina
protjeran
CPU chat tema

evo malo gameplaya bf1 1080p medium

9 godina
protjeran

imate u AMD-u sastanak uprave pa ćeš nam ovdje iznijeti kratki sažetak? super jedva čekamo 

12 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

evo malo gameplaya bf1 1080p medium

Kao 90% usage je problem... a to što gura u prosjeku 170-180fpsa nema veze lol. Nadam se da ne igras na toj rezoluciji inace sa tim setupom, osim ak ganjaš 144hz. Iako bi ja rađe izabrao bolju kvalitetu/vecu rezoluciju nego visok refresh rate sa tim setupom, nisam neki hc gamer, ali dobro svakom svoje.

Battlelog: D3lBoy-00
9 godina
protjeran

naravno da tako ne igram, ovo je čisto da opteretim procesor na max. malo myth bustera se igram 

ne može obična 1080 gurati bf1 na ultra 1080p preko 145-150 fps average.

13 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

naravno da tako ne igram, ovo je čisto da opteretim procesor na max. malo myth bustera se igram 

Lol. Zašto bi išao preko 145 avg? Osim ako imaš 200hz monitor. 1080ka može komotno na 1440p 144hz uz par detalja dolje.

9 godina
protjeran

Samo za svrhu ovog kratkog bencha s naglaskom na CPU...

18 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
lav1000 kaže...

Lol. Zašto bi išao preko 145 avg? Osim ako imaš 200hz monitor. 1080ka može komotno na 1440p 144hz uz par detalja dolje.

ne to nego kolega lav ima samo 60hz monitor, osim ako nije kupio novi.

17 godina
CPU chat tema

Ovo je valjda jedna od najagresivnijih tema na forumu :D I like it.

It is always darkest just before the dawn.
9 godina
protjeran

nemam monitor, to je 4k tv samsung mu 6502, jebački sam to odigrao, dobivao se neki bon za kupnju parne postaje uz njega, pa sve to isprezentirao doma kao obavezni "must have"... ja dobio tv, a žena peglu, svi sretni 

17 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

nemam monitor, to je 4k tv samsung mu 6502, jebački sam to odigrao, dobivao se neki bon za kupnju parne postaje uz njega, pa sve to isprezentirao doma kao obavezni "must have"... ja dobio tv, a žena peglu, svi sretni 

jebeno, ne znaš ko je bolje prošao, ti ili žena!

steam: skank666 origin:IhrvojeI
9 godina
protjeran
CPU chat tema

ma kako stvari stoj još dvije godine ništa od bilokakvog monitora dok ne budem jednu sobu sređivao za klinca, nemam mjesta nigdje, klinac bi to u roku keks šviknuo na pod, a zamisli neki 165hz g-sync monitor da mi sruši sa stolića na pod, morao bi klinca zamjeniti s nekim crnčićem iz afrike...

18 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

Odlican posao no to je opet 60hz :)

13 godina
odjavljen
toxic kaže...

ne to nego kolega lav ima samo 60hz monitor, osim ako nije kupio novi.

1080p? Ako da...

Bitno je da je Ryzen smeće...jelda lave?

edit... ipak je 4k, ali TV!!??! Lol. Pa mogao si onda kupit i PS4 pro 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2017 9:28 (eywa33).
18 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

ma kako stvari stoj još dvije godine ništa od bilokakvog monitora dok ne budem jednu sobu sređivao za klinca, nemam mjesta nigdje, klinac bi to u roku keks šviknuo na pod, a zamisli neki 165hz g-sync monitor da mi sruši sa stolića na pod, morao bi klinca zamjeniti s nekim crnčićem iz afrike...

Okey no ja opet ne razumijem prelazak i davanja extra love za intela.

Jer eto imao si 60hz monitor, dobivao si isto ko i s ovim intelom a sad jos bolje jer imas 4k tv s 60hza

Procesor ionako u tvojem slucaju ne igra nikakvu ulogu.. Jednostavno ne shvacam ali eto..

Za 2-3 godine ces ionako promjeniti cijelu platforumu.

13 godina
skank666 kaže...
lav1000 kaže...

jebeno, ne znaš ko je bolje prošao, ti ili žena!

ja da donesem doma peglu, žena bi me istjerala iz kuće 

srećom da se na kompu igra više od mene, pa mi ne treba previše nagovaranja za takve kupovine

17 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...

ja da donesem doma peglu, žena bi me istjerala iz kuće 

srećom da se na kompu igra više od mene, pa mi ne treba previše nagovaranja za takve kupovine

Vidit će on kad dobije kantu jupola i fasadexa za rođendan, amater. 

steam: skank666 origin:IhrvojeI
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice