ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
ZTE Blade III

Prešao sam sa Aurore na 10.1 pa s njega na 10.2 i ne vidim ni jedan razloga za povratak natrag.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

iman problkamerem a mi nece da sacuva sliku koju slikam,kad nesto ocu slikat kamera bloka i nista se ne desava

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
felix11 kaže...
moze jedno pitanje. tek sam kupio mobitel pa me zanima kako da ga ubrzam jer je općenito u svemu spor. ne kuzim se bas u mobitele jer ih prije nisam ni koristio ali sada moram. mozete mi malo detaljnije objasnit sta da inastaliram i napravim da ne bude tako spor?

Evo, ovdje sam pokazao kako mobitel radi kako treba. Koliko je kod tebe sporije?

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Napokon, i ja sam stavio CM 10.1 (Jelly Bean 4.2.2) ROM na svoj mobitel, i napravio prateće upute, naravno. Dvadeset min posla, možda i manje ako znate što radite. Jako sam zadovoljan, mobitel radi perfektno.

★ Osobne web stranice: ivan-galgoci.from.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kickapoo kaže...
kope1901 kaže...

Pozdrav,
Mobitel se neprestano resetira..
Bio je na servisu u tele 2
i po njihovom je sve oke, al opet se događa isto.
zna li tko o cemu je rijec?

Iritantna stvar koja se i meni događala, servis nije sposoban za to.

Na ovom linku se nalazi blentavo riješenje nakon kojeg nema resetiranja.

hehe, cool...

napravio sam to i evo sad mi vec drugi dan se mob nije resetiro, ak tako ostane super...

Hvala

13 godina
Dian kaže...

ali daj mi reci jel gubim pravo na servis ako napravim ovo i nešto ode krivo?

Eto samo da iznesem svoje iskustvo. Znam da se već pričalo o tome i da su mnogi pitali da li se gubi garancija ukoliko se stavlja drugi ROM. Meni je mobitel krepao pa ga je buraz odnio na servis te mi garancija nije priznata zbog toga što sam gore imao CM. Sad kad su mi vratili mobitel ispostavilo se da je samo greška do softwarea(unatoč tome što su oni rekli da je matična otišla, što je po meni bila glupost s obzirom na to da se mobitel mogao uredno paliti, te je mobitel stao nakon što je nestao "mali zeleni") instalirao sam novi rom i uredno radi. Mreža je Tele2, radi se o Agram servisu i i verziji 4.3. Eto ukoliko se neko zapita da zna za ubuduće.

LP

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Koristim službeni ROM. Neke aplikacije ne rade dobro jer ne znaju pristupiti ugrađenoj memoriji. {#} Npr. u Viberu ne mogu primati naljepnice ni slike jer "nema" dovoljno memorije. Resetiranje na tvorničke postavke ne pomaže. Ima li još netko takvih problema?
Razmišljam da stavim custom ROM, možda mi to riješi problem ali uvijek odustanem jer mi još nije istekla garancija.
Koju verziju je najbolje staviti? Android je tek u verziji 4.3 uveo TRIM, starije verzije nemaju TRIM pa se s vremenom uspore jer vode informacije i o obrisanim datotekama. Zašto stavljate starije verzije (Aurora, CM 10.1) kada je dostupan CM 10.2 (Android 4.3.1)? Ima li najnovija verzije nekih problema? Ima li nešto da ne radi u odnosu na službeni ROM?

Is it weird that this gave me an orgasm?
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 19:11 (DragonShit).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

kupila sam mobitel u tele 2 prije dva mjeseca. od tada mi je cesto steko i to kad sam duze vrijeme bila na facebooku. moje dvije prijateljice imaju taki mobitel i njima nikad jos nije zasteko a isto koriste taj facebook. citala sam i po forumima da su svi zadovoljni i da im nesteka  nista. posto sam bila ne zadovoljna odnjela sam ga na popravak i nisu ga uzeli vec su ga vratili na tvornicke postavke. nakon tog on je i dalje steko pa sam si instalirala advanced task manager . i uz to on i dalje steka. dogodi mi se da kad dobijem poruku da mi ona lampica poblesavi tj da iako ja pogledam poruku ona ne prestane svijetlit. da li neko mozda ima slican problem ili je imo ? i da li ima neko nekakv savjet?

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 12:19 (lana20).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

poz!

kupio sam mob u 5mj i sve je bilo super ali prije mjesec dana mi se poceo gasit i to vise puta...evo prije polsata mi se 3puta gasio, pa vi meni recite dali da ga dam na popravak posto jos imam garanciju ili da probam ovo sto vi radite, rutat ga?!?!?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zec_94 kaže...

poz!

kupio sam mob u 5mj i sve je bilo super ali prije mjesec dana mi se poceo gasit i to vise puta...evo prije polsata mi se 3puta gasio, pa vi meni recite dali da ga dam na popravak posto jos imam garanciju ili da probam ovo sto vi radite, rutat ga?!?!?!?!

Česta stvar sa ovim mobitelom, pogledaj ovaj post

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina
lana20 kaže...

kupila sam mobitel u tele 2 prije dva mjeseca. od tada mi je cesto steko i to kad sam duze vrijeme bila na facebooku. moje dvije prijateljice imaju taki mobitel i njima nikad jos nije zasteko a isto koriste taj facebook. citala sam i po forumima da su svi zadovoljni i da im nesteka  nista. posto sam bila ne zadovoljna odnjela sam ga na popravak i nisu ga uzeli vec su ga vratili na tvornicke postavke. nakon tog on je i dalje steko pa sam si instalirala advanced task manager . i uz to on i dalje steka. dogodi mi se da kad dobijem poruku da mi ona lampica poblesavi tj da iako ja pogledam poruku ona ne prestane svijetlit. da li neko mozda ima slican problem ili je imo ? i da li ima neko nekakv savjet?

Hvala.

Prestani koristiti facebook na mobu. Ako šetka dok ti radi facebook aplikacija (pretpostavljam da o tome pričaš) onda ili je neka greška sa aplikacijom ili nemaš dovoljno memorije za normalan rad dok ta aplikacija radi. Možeš probati sa Custom ROM-om, ali to opet nosi svoj dio rizika. 

Ovo s lampicom mi se dogodi tu i tamo. Resetiram mob i riješeno. U prosjeku možda jednom mjesečno, ništa strašno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
Zec_94 kaže...

poz!

Česta stvar sa ovim mobitelom, pogledaj ovaj post

stavio sam pa cemo vidit dal funkcionira :D

12 godina
neaktivan

dobro hvala :)

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

da malo podignem temu,instalira san cm 10.2 4.1.3 verzija napravija san benchmark na 1.0ghz i dobija san 4400 bodova,dok na aurori san ima 3700,preporod :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III - Pokoj mu duši?

Mislim da sam skurio mobitel. Bio je rootan, sve je radilo savršeno. Kao najveća budala nisam napravio backup ni prilikom rootanja ni nakon što sam instalirao Titanium Backup (zapravo samo sam ga koristio dvije-tri minute nakon instalacije).

Pomicao sve reklame... fino podesio sve aplikacije, ma divota.

No htio sam vidjeti kako rade i "hacking" aplikacije poput dSploita, Network Spoofera i drugih. Prilikom korištenja Network Spoofera (na mojem laptopu, inače Network Spoofer izvrsno radi to za što je predviđen da radi, hvala na pitanju) mobitel se restartao i zauvijek ostao u "pokretanju" androida - na crnom ekranu je zeleni android jopec i to je svešto mogu dobiti.

Gašenje, vađenje baterije itd. ne radi ništa. Ako pokušam staviti rom iznova - ne može ga učitati sa SD kartice, promjenio sam ih više, nema utjecaja. Druge romove poput Aurora Borealis, CyanogenMod ne prima također.

Android system recovery

Install /sdcard...

Finding update package...

Opening update package...

Verifyng update package...

E:signature verification failed Instalation aborted.

Ima li tko još kakvu ideju ili sam stvarno oštetio matičnu i mobitel mogu baciti u smeće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozz, rootao sam mob i stavio sam CWM, isao sam flashat CM 11 (skinut s modacovog foruma), i desi mi se ovo:

E:Can't open /storage/sdcard0/CROM/cm-11-2013121

8-KonstaKANG-atlas40.zip

(bad)

Installation aborted.

Neznam u cemu je problem, pomoc, hitno je! {#}

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

Pozz, rootao sam mob i stavio sam CWM, isao sam flashat CM 11 (skinut s modacovog foruma), i desi mi se ovo:

E:Can't open /storage/sdcard0/CROM/cm-11-2013121

8-KonstaKANG-atlas40.zip

(bad)

Installation aborted.

Neznam u cemu je problem, pomoc, hitno je! {#}

Možda je došlo do neke greške prilikom downloada .zip datoteke pa ju ne može otvoriti. 

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Al nezeli mi se uopce mob pokrenit, jedino mogu uc u CWM, i proba san opet sknit i nece.. hitno trebam to rjesitt

EDIT: Rjesen problem, uzeo sam novu microSD i flashao sa nje, radi sve perfektno {#}

Smrdljivi skakavac.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 22:57 (chrispy450).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

mislim da konstat na modaco forumu kaže da se pri instalaciji kitkat roma treba upotrijebiti clock work mod 6044 koji je on prilagodio za zte blade III,i ovaj rom.ja sam instalirao koristeći upute koje je sastavio galgoci ovdje na forumu pod nickom drexcya (par postova iznad) koristio od njega preporučeni clocworkmod. exe (vidi njegove upute za instaliranje Jelly bin roma) i sve je prošlo bez problema.potrebno je raditi polako korak po korak bez žurbe i sigurno uspijeva.pročitajte pored uputa i pitanja i odgovore vezane uz ove upute možda riješite svoj problem.ako ne prođe,baterija van.pokrenite normalno mob pa kad dobijete raniju verziju (kada mob podigne sistem,krenite ispočetka.tako sam ja radio.dobro bi bilo ispisati korake iz uputa i podcrtato obavljeno kako bi se u slučaju greške,brzo mogli locirati pogrešan korak.sretno-

0 0 hvala 0
15 godina
ZTE Blade III

i kako vam radi kitkat na bIII? u odnosu na 4.2.2?

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

radi brzo, zasada nisam imao nikakvih problema sa spajanjima na internet ni preko moba ni preko wifi-ja.čini mi se da malo brže troši bateriju,ali to ću provjeriti kroz malo duže vrijeme korištenja, kamera je brža u okidanju i ima interesantan izbor veličine slike(piksela) odnosno kvalitete.dobro je prihvaćen prijenos postavki iz backupa,sve radi kao prije.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Sad ću ga i ja stavit pa javim dojmove.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam ZTE BL 3 i molim za pomoć.Kako vrattiti originalni stock.Nasao sam stock za svoj mob ali kad pokrenem update ispise update aborted....thnx

sve se menja sem kamenja !
15 godina

citiram ti lika s modaco foruma
Do not use ClockWorkMod to flash stock firmware! You'll find update.zip and installation instructions within each packages. Inside each update.zip you'll also find the stock recovery (recovery.img) compatible with each firmware.

How to restore stock recovery

You can only flash stock firmware updates with a stock recovery image that has the same internal product name. If you're trying to install stock firmware with incompatible stock recovery, you'll get an error message and installations fails (e.g. 'assert failed: getprop("ro.product.name") == "P772N10"'). You'll find stock recovery (recovery.img) compatible with each firmware inside each update.zip.

1. Download stock firmware that you want to install from ZTE support site
2. Unpack stock firmware package with your favourite zip tool (you'll find PDF installation instructions and an actual update.zip)
3. Open update.zip with your favourite zip tool and copy recovery.img to a place you'll find it

There's three alternative ways to flash a recovery image (stock or custom) all described in ClockWorkMod thread.

Fastboot:
1. Change directory to where you saved your recovery.img and execute following in command prompt
adb reboot bootloader fastboot flash recovery recovery.img fastboot reboot
ClockWorkMod:
1. Open this template zip with your favourite zip tool and copy recovery.img inside (drag & drop)
2. Flash with ClockWorkMod

dakle, imas 2 nacina flesanja stock recovery-a. prvi je preko fastboot-a a drugi je preko jednom template zip file-a u koji stavis recovery.img iz fajla tj roma koji si skinuo za tvoj mobitel. kad flesas stock recovery tek onda mozes vratit orginalni rom

EDIT: zaboravih link stavit od kud sam to naso, nije komplicirano i ako razumis engleski, jako je lagano. evo link

http://www.modaco.com/topic/361786-zte-blade-iii-stock-roms/

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 21:51 (Nocio).
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Par slikica KitKat-a...

Apex Launher + Glaskart tema.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Napišite dojmove nakon par dana korištenja da vidim dal se isplati prelaziti. Ima nešto posebno dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Napišite dojmove nakon par dana korištenja da vidim dal se isplati prelaziti. Ima nešto posebno dobro?

Tek sam ga jučer stavio ali odmah sam primjetio fluidniji rad i mao više rama slobodnog, ali također kao da mi baterija malo brže ode.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

OSjetno je brži 4.4.2 od ostalih. Kontakti su dobili redizajn i sviđa mi se. Još par funkcija novih je dodano. Baterija mi duže drži nego na 4.3.1. Zadovoljan.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Pitanje! Imam Sony Ericcson-LIve with walkman aka. WT19i.Mislim da ima samo manji ekran od ZTE Blade trojke ili??? Planiram uzeti ZTE pa me zanim dali ima iste ili bolje peformanse od mog za usporedu?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Eto ja ga koristim vec par dana pa da ukratko napisem.

Nije napravljena nikakva posebna izmjena sto se tiće mogucnosti android sustava, naravno stavljen je bolji dizajn i izgled koji mi više odgovara. (Ali to se podrazumijeva)

Uzevši brzinu samog mobitela poprilicno mi brze radi nego na 4.2 ili 4.3. Ne dolazi do smrzavanja kao na prošlim verzijama te mi se aplikacije puno brže otvaraju. Izgleda da je RAM nekako oslobođeniji, te uzima puno manje vremena da bi otvorio aplikacije koje rade u pozadini. Puno fluidnije radi, posebno me se dojmilo što mi slike iz galerije očitava u kratkom roku, jer je na prošlom romu trajalo i trajalo. Potvrđena je tvrdnja da ce kitkat biti optimiziran za android uređaje sa 512 mb rama.

Što se same baterije tiće, izgleda mi da duže drži, jedino što mi se događa je to da nakon što ga ištekam sa punjača, spusti se na nekih 80 i nešto posto, ali odonda ne pada neko vrijeme. Nakon cjelodnevnog korištenja zna mi ostati još oko 40% baterije.

Cjelokupni dojam u vezi roma je da sam zadovoljan, nema nekih bugova koji smetaju (makar ih nisam dosada niti uocio), puno ljepše i glade radi, te se doima kao skuplji mobitel. Svakako preporučam {#}

“In every crowd are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 0:02 (Johnny4286).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice