RaidMate – matchmaking za gaming, tražim dojmove

poruka: 2
|
čitano: 324
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Imam 42 godine, otac petogodišnjaka, i jedini slobodni termin za igranje je kad mališan navečer ode spavat.

Problem u svemu je naći jednu osobu koja želi igrati isto što i ja, večeras, na istom serveru, bez sat vremena traženja po Discordu.

Puno puta mi se dogodilo da provedem 20 minuta u LFG kanalima, netko potvrdi pa se ne pojavi, ili server ne odgovara i na kraju odustanem od svega i odem spavati.

Napravio sam MVP landing page za ideju koja se zove RaidMate — swipe-based matchmaking za pronalaženje co-op partnera. Ideja je jednostavna:

- Vidiš karticu sesije: igra, cilj, server, vrijeme, jedno slobodno mjesto , kartice se pojavljuju ovisno o onome što filtriraš, koju igru želiš...

- Join ili pass u jednom potezu

- Oba igrača potvrđuju Ready Checkom prije nego se išta zaključa

- Nema profila, nema friend requestova osim ako oba igrača to žele nakon sesije, tu ostaje mogućnost daljnjeg druženja.

trenutno je to demo stranica gdje možeš isprobati UX koncepta, a skupljam early access mailove da vidim ima li uopće smisla graditi dalje.

Stranica: RaidMate

Zanima me:

prepoznajete li ovaj problem?

Bi li vam nešto ovako pomoglo, ili imate iskustvo s boljim rješenjima?

Svaki feedback dobrodošao.

0 0 hvala 0
14 godina

Osobno ne vidim svrhu jer nemam potrebu igrat s nepoznatom ekipom. Iako jesam u slicnom problemu da nitko od moje ekipe vise ne igra nista, pa sam osuden iskljucivo na SP naslove.

Ako igras neki co-op, recimo Baldur's Gate i sl, trebas vise manje istog partnera kroz cijeli playthrough. Za stvari tipa LoL ili Marvel Rivals, koje su sanse da nades nekog kompatibilnog i slicnog skill levela. Jedino eventualno za neke co op Horde shootere tipa Dark Tide ili Space Marine 2 eventualno vidim smisao...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice