Imate problema sa kojim aplikacijama? Piše tamo u modaco topicu da ima aplikacija koje zasad ne rade sa Kit Kat-om.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OSjetno je brži 4.4.2 od ostalih. Kontakti su dobili redizajn i sviđa mi se. Još par funkcija novih je dodano. Baterija mi duže drži nego na 4.3.1. Zadovoljan.
Meni baterija ode u dan sa 90ak % na 15?
Imate problema sa kojim aplikacijama? Piše tamo u modaco topicu da ima aplikacija koje zasad ne rade sa Kit Kat-om.
PVSTAR+ mi neće da loada video, osim tog ništa.
Stavio sam i ja Kit Kat pa ćemo vidjeti. Izgleda da nema one opcije da hardverske tipke svijetle cijelo vrijeme ili je ne mogu pronaći?
Stavio sam i ja Kit Kat pa ćemo vidjeti. Izgleda da nema one opcije da hardverske tipke svijetle cijelo vrijeme ili je ne mogu pronaći?
Ima pod Buttons-Backlight
Ima pod Buttons-Backlight
Tnx, imaš virtualnu pivu na moj račun. Krivo sam zapamtio da je ta opcija pod lights.
Imam jedno pitanje, ponudili su mi taj mobitel sa godinu dana garancije za 500 kuna. Vrijedi li tu lovu ili ne? Ne pratim bas trziste mobitela pa mi je ovo lagana nepoznanica.
pozz ovako zanima me di se moze skinut taj kitkat,nisam bas nesto upucen u te android rom-ove,i ako mi moze netko dati detaljan opis instalacije,nije bitno el na eng il na hrvatskom,ako ne moze ovdje onda u pm, i dali se isplati stavit taj kitkat ili nesto drugo da stavim an svoj zte blade 3 hvala
pozz ovako zanima me di se moze skinut taj kitkat,nisam bas nesto upucen u te android rom-ove,i ako mi moze netko dati detaljan opis instalacije,nije bitno el na eng il na hrvatskom,ako ne moze ovdje onda u pm, i dali se isplati stavit taj kitkat ili nesto drugo da stavim an svoj zte blade 3 hvala
Imaš li rootan mobitel ili si još na stock/tvorničkom sustavu?
na stock/tvornickom
Evo i ja sam stavio cm 11. Sve super radi, svida mi se :)
Za sve koje zanima kako instalirati cm na svoj zte III evo:
http://www.modaco.com/topic/367241-devrom1812-cyanogenmod-11-android-442/
Naravno trebate imati i cwm , upute za njega:
http://www.modaco.com/topic/360389-recovery-clockworkmod-6044-for-zte-blade-iii/
Ako vam eng. nije jaca strana, galgoci je sve fino na hrv. napisao ovdje: ( ovo je za cm 10.1 ali nema veze)
http://ivan-galgoci.from.hr/kako-instalirati-jelly-bean-na-zte-blade-iii-mobitel/
hvala ti al vec sam nasao od tog galgocia i sve 5 radi ko zmaj :D
e el zna tko zasto mi izbacuje stalno *Nazalost zaustavljen je proces android.process.media*
Ima neko možda stariju verziju Cyanogenmoda da usporedimo Antutu bench sa KitKatom?

Evo ja cu bacit ako stignem večeras, jesi disejblao SD Card score?

moze li mi netko reci ko koristi ovaj novi rom taj kit kat il kak se vec zove :) muci me zasto su nekad signal bars narandaste a nekad bijele i el onaj x iznad signal bara znaci da mobilni internet ugasen?
To su sad okrenuli naopačke u odnosu na prošle. Sad je dobro dok je "bar" bijele boje, tj. onda imaš signala. Kad je naranđasto onda nemaš signala. Onaj X pokazuje da si isključio mobilni internet i da OS neće tražiti signal samostalno.
Malo o Kit Kat-u. Koristim ga sad tri dana i teško je reći isplati li se prelazak sa 4.3. Ok, to je ionako jedan sat posla maksimalno (meni osobno), ali neda se svakome gnjaviti. Što se vizualnih promjena tiče, glavni dio ih nije dostupan za naš ZTE. Znači transparentan status bar i još neke vizualne sitnice. Čovjek sa modaco foruma kaže da je to namjerno jer ima velik udar na performanse, ali ako želite možete sami to uključiti samo treba imati ponešto znanja o buildanju OS-a, ako sam dobro shvatio.
Kad se to oduzme, ostane redizajnirani Phone app zbog kojeg sad ne trebam posebnu aplikaciju za kontakte i to je više manje to. Doduše, imajte na umu da ja koristim Nova Launcher, pa nisam ni gledao koje su promjene u novom launcheru na Kit Katu-u, niti me baš zanima da budem iskren. Lakše glasovno pretraživanje mi je isto nebitna novost. Najviše promjena bi trebalo biti ispod haube, ali i tu mi je teško reći da li ZTE ima ikakve koristi od toga. Svaki ROM je brz prvih par tjedana nakon instalacije. Ovako od oka, mi izgleda da su animacije i otvaranje ipak nešto brži i glađi pošto je ovo prvi put da sam si ostavio animacije kod prelaženja između tabova radne površine, ali to je možda samo do mene. Javim za par tjedana kakva je situacija.
Sve u svemu.... ako ste sad na 4.3. nema baš nekog ogromnog razloga za prelazak na 4.4 (ko što je meni osobno bila mogućnost hardware keys backlighta sa 4.2 na 4.3). Ali ako ste još uvijek nedaj bože na stock ROM-u :P, ili na Aurori onda se definitivno isplati isprobati.
Sto se tice baterije na 4.4 i 4.3 androida, na 4.3 sam uspio izvuc i po 7 i pol sati screen on time nakon skoro 17h rada mobitela.
Jedino se zbog tog razloga vracam veceras na 4.3. Cim srede bateriju na ART-u il dalvik-u vracam se na njega.
zna li netko kako ukljucit auto sync na ovom rom-u
settings - data usage - kliknes menu tipku i auto sync data
(meni je mob na engleskom, al evo i na hrvatskom)
Postavke - potrošnja podataka - kliknes menu tipku i automatsku sinkronizaciju oznacis
Ne znam što se toliko žalite na to koliko traje baterija zar ju zaista tako brzo troši...
Meni zna trajati samo po tri sata naravno kad stalno šaljem poruke na WhatsApp..
Mene zanimna jedno radi li na ovom novom romu autofocus jer na CM 10 nije radio npr.ne može pročitati barcod...
Onda je tebi baterija polako na izdisaju valjda. Na cm10.2 sam imo sve sta i na cm11 viber, whatsapp, messenger, greenify i na cm10.2 je baterija osjetno dulje trajala s tim aplikacijama pokrenutim u pozadini. Dapace, skoro 3-4h vise screen on timea
Ne vidim ni ja neke velike promjene u odnosu na 4.3. Opet ga spajam na punjač svaki drugi dan
Pozdrav, imam jedan problem sa telefonom, naime, ja sam pokusao da instaliram novi custome room, i nesto sam pobrkao pobrisao i zeznuo telefon. Nosio sam ga u 3 servisa niko nije mogao da ga popravi, evo sta mi izbacuje kada hocu da instaliram custome room:
-- Install /sdcard ...
Finnding update package ...
Opening update package....
Verifying update package...
Installing update...
assert failed: getprop("ro.product.name") == "P7 72N10_SRB"
E:Error in /tmp/sideload/package.zip
(Status 7)
Installation aborted.
Jedan decko mi je rekao da ovde pratim upustva i da cu popraviti telefon, ali meni nista odavde nije jasno:
[quote]http://www.modaco.com/topic/360389-recovery-clockworkmod-6044-for-zte-blade-iii/[/quote]
Da li bi mogao neko da mi objasni kako da odradim telefon, bio bi mu veoma zahvalan. Pozdrav
Zna li neko gdje se može kupiti baterija..
Preko Njuskala i u bilo kojem servisu za mobitele. Bio on ovlasteni ili ne.
Onda je tebi baterija polako na izdisaju valjda. Na cm10.2 sam imo sve sta i na cm11 viber, whatsapp, messenger, greenify i na cm10.2 je baterija osjetno dulje trajala s tim aplikacijama pokrenutim u pozadini. Dapace, skoro 3-4h vise screen on timea
Nova baterija za 1,30 sati baterija na 54% mislim ono ko je tu više lud....kaže mi da mi preglednik troši 33%,a zaslon 41%??
Nova baterija za 1,30 sati baterija na 54% mislim ono ko je tu više lud....kaže mi da mi preglednik troši 33%,a zaslon 41%??
Si kalibrirao bateriju nakon flashanja novog ROM-a? Možda jednostavno krivo pokazuje postotak. Meni na Kit Katu baterija drži identično ko i na prethodnima. Nema baš logike da ti je na 4.3 bilo sve super, a sad na 4.4 baterija ne valja.