ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.649
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ovo s paljenjem i gasenjem,tj.resetiranjem se i mom muzu desava od petka,nakon hard reseta je dan bilo ok i onda opet,znaci resetira se sam od sebe,gasi se pa sam upali,trazi pin i onda pise da je baterija na kojih 10% a zapravo je puna. sad smo stavili papiric unutra i vidjet cemo dal.je do baterije,al sutra ga nosi na servis svakako.. 

imam pitanje,dal se tele 2 dobije zamjenski uredja kad svog das na servis?

i jos jedno pitanje: kako se updataju aplikacije koje se placaju,npr.go weather premium mi trazi update a neznam kako obnovit verziju ? hvala 

x-)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: ZTE Blade III
Faith.. kaže...

i jos jedno pitanje: kako se updataju aplikacije koje se placaju,npr.go weather premium mi trazi update a neznam kako obnovit verziju ? hvala 

Ako update nije automatski onda ili pokreneš aplikaciju pa provjeriš da li ima update gumb ili odeš na google play, pronađeš aplikaciju i moralo bi pisati update gdje inače piše install.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

al toga nema,pise otvori i ispod deinstaliraj.. zato i pitam..

x-)

0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Zbog čega misliš da treba update? U krajnjem slučaju napraviš uninstall pa install.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zato kaj mi app izbacuje da treba update, ja imam verziju 3.5, a sad je 4.1 npr, i kad stisnem update baci me na google store gdje pise samo otvori i deinstaliraj.. ma nije vazno, samo me to zanimalo.. a ako deinstaliram onda ponovo placam kad instaliram ili ?

x-)
14 godina
Faith.. kaže...

zato kaj mi app izbacuje da treba update, ja imam verziju 3.5, a sad je 4.1 npr, i kad stisnem update baci me na google store gdje pise samo otvori i deinstaliraj.. ma nije vazno, samo me to zanimalo.. a ako deinstaliram onda ponovo placam kad instaliram ili ?

Naravno da ne. Sve kupljeno je spremljeno i povezano sa tvojim google accountom. 

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Vidio sam da je updejtana verzija 4.3 vani. Moram opet rom instaliravat ? Nema nikakve opcije za update ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III - Baterija ??
Nema poboljsanja, sto dalje?
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

servis..

x-)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

jel ima na jebaju baterija za naručit. ako ima, link pls. i neke specifikacije ako ko zna, model baterije itd. hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Cm10.2 baterija :)

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 21:36 (in_rust_we_trust).

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
in_rust_we_trust kaže...

moze link za rom?

14 godina
TomislavZG-2 kaže...
in_rust_we_trust kaže...

moze link za rom?

http://www.modaco.com/topic/364042-devrom219-cyanogenmod-102-android-43/

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TomislavZG-2 kaže...
in_rust_we_trust kaže...

moze link za rom?

tamo postoje 2 linka: 

cm-10.2-20130921-KonstaKANG-atlas40.zip
md5:e40414e99977767d3171076a985da650

gapps-jb-20130813-signed.zip (goo.im/gapps)
http://goo.im/gapps/...0813-signed.zip
md5:1f51b5cc6370c1f45dc951109b6ce6ed

moze mi netko objasnit koji je link za sto?

14 godina
TomislavZG-2 kaže...
Hexfire kaže...
TomislavZG-2 kaže...
in_rust_we_trust kaže...

moze link za rom?

tamo postoje 2 linka:

cm-10.2-20130921-KonstaKANG-atlas40.zip
md5:e40414e99977767d3171076a985da650

gapps-jb-20130813-signed.zip  (goo.im/gapps)
http://goo.im/gapps/...0813-signed.zip
md5:1f51b5cc6370c1f45dc951109b6ce6ed

moze mi netko objasnit koji je link za sto?

Prvi link je link za sami rom, dakle cm 10.2. Drugi je za googleove aplikacije(play, google+...), pošto cm ne dolazi sa njima. Gapps datoteku flashas na mob poput roma, postupak je isti

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III
Ni ovo ne pomaze. Bit ce da je baterija defektna. Gdje se moze kupit zamjenska?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

kolko ti drzi baterija?

meni izdrzi kojih 12 sati za umjereno koristenje ,dakle 2-3 poziva po cca 3 min,mozda koji sms.. ako slusam glazbu sto najvise radim,izdrzi 8-9 h, a ako moja curka boja ili slaze puzzle na njemu ne izdrzi ni kakvih 5-6 sati.. sve u svemu, ako ga istekam oko 8 ujutro i ne diram,stekam ga navecer opet, inace se puni barem jos jednom izmedju.. al kolko vidim da je 10-12 h pod umjerenim opterecenjem dosta dobro, zar ne?

x-)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

stavljen jucer cm 10.2

zasad sve odlicno radi,ako neko ima pitanja

slobodno pitajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Preko noci, sve iskljuceno kroz nekih 6 sati cca 40%. Kako ljudi pisu da traje dan i pol-dva, onda je ovo lose...
11 godina
neaktivan
Neznam nadimak pitanje Baterija?
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 18:16 (Orby).
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

uz normalno koristenje dan i pol

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Žao mi je što sam ovo sad tek pročitao. Samo zbog ovoga sam se registrirao na forum. Pozzz svima.

Dakle, imao sam sličan problem, vip racer III (zte blade III) se gasio sam od sebe, resetirao, pokazivao da se baterija ispraznila. Dakle, identični simptomi. Probao sve, i na kraju otkrio da je razlog banalan. Baterija nije dovoljno stiješnjena i gubi se kontakt. Presavinuo malo papirića ispod baterije, tako da baterija ne može ni makac ni gore, ni dolje.

I od tada radi ko sat.

Dakle, sigurno je ovo razlog, jer su kod mene bili potpuno isti simptomi. Ja se nadam da nisi nešto čeprkao i zbrčkao do sada. Drago mi je ako sam ti pomogao. 

Inače, ovaj mob imam preko pola godine, radi ko švicarski sat. Jedino mi je žao što nema više radne memorije. Ostalo 5.

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Poštovani!

Imam ZTE Blade III oko osam mjeseci. Dva puta je bio na servisu. Šetaju me od servisa do uvoznika. Stvar je u tome da ne mogu staviti razlićite melodije na različite kontakte. Iz ZTE-a su mi potvrdili da uređaj ima tu mogučnost. kao i uvoznik Tele2- Tehnička podrška. 

Molim Vas ako mi netko može pomoći                                                                                                              Hvala

vlatkic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vlatkic kaže...

Poštovani!

Imam ZTE Blade III oko osam mjeseci. Dva puta je bio na servisu. Šetaju me od servisa do uvoznika. Stvar je u tome da ne mogu staviti razlićite melodije na različite kontakte. Iz ZTE-a su mi potvrdili da uređaj ima tu mogučnost. kao i uvoznik Tele2- Tehnička podrška. 

Molim Vas ako mi netko može pomoći                                                                                                              Hvala

Pa to ne bi smjelo ovisiti o samom uređaju nego o softweru. Na koji način pokušavaš dodati melodiju kontaktu?

11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Hexfire!

idem na kontakt,pritisnem uredi, pojavi se padajući izbornik i odabrem doadaj melodiju, odaberem melodiju bilo andrid ili zedge međutim kod svakog kontakta s dodanom meloijom zvoni osnovna melodija. više ne znam šta da radim. 

pozdrav hvala unaprijed

vlatkic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vlatkic kaže...

Hexfire!

idem na kontakt,pritisnem uredi, pojavi se padajući izbornik i odabrem doadaj melodiju, odaberem melodiju bilo andrid ili zedge međutim kod svakog kontakta s dodanom meloijom zvoni osnovna melodija. više ne znam šta da radim. 

pozdrav hvala unaprijed

Probaj s nekom drugom Contacts aplikacijom, ima ih hrpa na google play.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Napusam ZTE Blade 3 zajednicu,bilo mi je lipo dok je bia kod mene ali napustia me i donia sricu od 650 kn nakon 2 dana na njuskalu.

Ukupni dojam dok sam ga koristia je bia i vise nego odlican,ali pokraj Desire HD jednostavno je izgubia bitku u brzini i kvaliteti kamere pa je otisa ca.

Kolege,vlasnici i buduci vlasnici Bladea nek Vam je svima sa sricom s mobitelom.

LP!

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

in rust we trust, dobar si bija u temi. Svaka ti čast na svemu kako si pomaga ljudima. Živija!

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Slažem se s Historixom, nek' ti je sa srećom i hvala na pomaganju oko mobitela!

Nego, da vam pokažem što sam radio - napravio mali hack kako bi emulirao, meni inače skroz kul izgled HTC Onea odnosno BilinkFeed™.

ZTE Blade III + Nova Launcher + Jelly Bean ikone + custom app ikona + Transparent weather widget.

Nekome će se svidjeti, a haters gonna hate :)

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 21:40 (drexcya).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Slažem se s Historixom, nek' ti je sa srećom i hvala na pomaganju oko mobitela!

Nego, da vam pokažem što sam radio - napravio mali hack kako bi emulirao, meni inače skroz kul izgled HTC Onea odnosno BilinkFeed™.

ZTE Blade III + Nova Launcher + Jelly Bean ikone + custom app ikona + Transparent weather widget.

Nekome će se svidjeti, a haters gonna hate :)

Fora skroz zgleda {#}

ELS BLAUGRANES <3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice