Zanimljivo kako svi uredno s*ru po Windows 11 i Microsoftu a NITKO po androidu, IOS-u , Google-u, Chrome-u jer to "NE VIDE" .. Upravo takvi u 95% slučaja koriste Windows 11 , zanimljivo .. Čak zamjeraju da win 11 troši previše RAM memorije iako se radi samo o keširanoj memoriji za brže pokretanje najkorištenijih aplikacija , jako korisna stvar, što je davno viđeno na flagship android uređajima , ali tamo to opet nitko "Ne VIDI".. :) .. :) ..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo me podsjeća na one stranice na koje bi došao pa bi rudarile kriptovalute dok ste u njihovoj posjeti, samo ovdje ovaj "podstanar" dođe i ostane. Uglavnom, gdje je opcija da se to spriječi i makne sa mojeg računala. Ili još bolje, može li se Chrome prevariti da vrtim Celeron sa Windowsima XP bez SP-ova uz 2gb rama i 20gb HDD-a (slobodno 500mb) (i to na 5400).
A da od grafičke kartice imam Voodoo 3DFX.
Zanimljivo kako svi uredno s*ru po Windows 11 i Microsoftu a NITKO po androidu, IOS-u , Google-u, Chrome-u jer to "NE VIDE" .. Upravo takvi u 95% slučaja koriste Windows 11 , zanimljivo .. Čak zamjeraju da win 11 troši previše RAM memorije iako se radi samo o keširanoj memoriji za brže pokretanje najkorištenijih aplikacija , jako korisna stvar, što je davno viđeno na flagship android uređajima , ali tamo to opet nitko "Ne VIDI".. :) .. :) ..
ne budali.
svi se*u po svemu.
Jedna alternativa je i starija verzija, ja koristim Chrome v103 iz 2022. g.