Dobrodošli u eru AI bloatwarea

poruka: 6
|
čitano: 2.371
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dobrodošli u eru AI bloatwarea".
12 godina

Zanimljivo kako svi uredno s*ru po Windows 11 i Microsoftu a NITKO po androidu, IOS-u , Google-u, Chrome-u jer to "NE VIDE" .. Upravo takvi u 95% slučaja koriste Windows 11 , zanimljivo .. Čak zamjeraju da win 11 troši previše RAM memorije iako se radi samo o keširanoj memoriji za brže pokretanje najkorištenijih aplikacija , jako korisna stvar, što je davno viđeno na flagship android uređajima , ali tamo to opet nitko "Ne VIDI".. :) .. :) .. 

5 0 hvala 0
17 godina
Re: Dobrodošli u eru AI bloatwarea
Na MacOSu i iOSu Apple intelligence ne radi ako je uređaj postavljen na HR jezik ( srećom ). Chrome ne koristim i na android mobu mi je disablean.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ovo me podsjeća na one stranice na koje bi došao pa bi rudarile kriptovalute dok ste u njihovoj posjeti, samo ovdje ovaj "podstanar" dođe i ostane. Uglavnom, gdje je opcija da se to spriječi i makne sa mojeg računala. Ili još bolje, može li se Chrome prevariti da vrtim Celeron sa Windowsima XP bez SP-ova uz 2gb rama i 20gb HDD-a (slobodno 500mb) (i to na 5400).  A da od grafičke kartice imam Voodoo 3DFX. 

1 0 hvala 0
2 godine
W2000 kaže...

Zanimljivo kako svi uredno s*ru po Windows 11 i Microsoftu a NITKO po androidu, IOS-u , Google-u, Chrome-u jer to "NE VIDE" .. Upravo takvi u 95% slučaja koriste Windows 11 , zanimljivo .. Čak zamjeraju da win 11 troši previše RAM memorije iako se radi samo o keširanoj memoriji za brže pokretanje najkorištenijih aplikacija , jako korisna stvar, što je davno viđeno na flagship android uređajima , ali tamo to opet nitko "Ne VIDI".. :) .. :) .. 

ne budali.

svi se*u po svemu.

18 godina
Nista novo za chrome. Srecom ima dovoljno alternativa.
Moj PC  
5 0 hvala 1
18 godina

Jedna alternativa je i starija verzija, ja koristim Chrome v103 iz 2022. g.

Amenoum
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2026 9:27 (PaleRider).

1 2 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice