ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.629
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Hexfire, evo nakon tvojih dojmova sa siguran da mi Aurora paše više nego CM 10.1. Ne pričam puno na mob tako da mi delay ne znači puno (štoviše nisam ga ni primjetio ako ga ima), a ovo sa igricama mi se ne sviđa nikako jer većina moje baterije ode na njih. S druge strane ovo što se mogu mijenjat ikone u notifikacijskom baru je super (baš ono što sam pitao ranije može li se).

Sad imam jedan problem sa Bluetoothom. Probao sam slanje/primanje sa 3 različita mobitela i svaki put je neuspješno. Netko ideje kako ovo riješit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: ZTE Blade III
Historix kaže...

Hexfire, evo nakon tvojih dojmova sa siguran da mi Aurora paše više nego CM 10.1. Ne pričam puno na mob tako da mi delay ne znači puno (štoviše nisam ga ni primjetio ako ga ima), a ovo sa igricama mi se ne sviđa nikako jer većina moje baterije ode na njih. S druge strane ovo što se mogu mijenjat ikone u notifikacijskom baru je super (baš ono što sam pitao ranije može li se).

Sad imam jedan problem sa Bluetoothom. Probao sam slanje/primanje sa 3 različita mobitela i svaki put je neuspješno. Netko ideje kako ovo riješit?

Yep, čudno mi je to za igre. Al zasad mi ne smeta jer ovih nekoliko koje igram rade bez problema.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

ovo s pozivima i mene iritira.. al nemam rotan mob ni nemm.blage veze o cemu vi tu pricate kad pricate o modovima i to, pa se moram.pomirit s tim :-):-)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Prilikom javljanja pritisnem crvenu tipku, pričekam sekundu, a onda naslonim mobitel na uho i kažem halo. Postala je navika već tako da mi ne predstavlja problem. Probajte ;)

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Hexfire, daj probaj nac rjesenje za onaj problem ili mi bar preporuci nesto, jer se nezelim vratit na auroru zbog onog aprx launchera koji me nervira za poludit i zbog trajanja baterije, i reci mi sve igre koje si igrao na cm 10.1 i hvala ti unaprijed ;)

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

Hexfire, daj probaj nac rjesenje za onaj problem ili mi bar preporuci nesto, jer se nezelim vratit na auroru zbog onog aprx launchera koji me nervira za poludit i zbog trajanja baterije, i reci mi sve igre koje si igrao na cm 10.1 i hvala ti unaprijed ;)

Rješenje neću tražiti osim ako se zalomi da neka aplikacija koju trebam ne radi. Igre me ne zanimaju toliko da bih se nervirao oko toga.

Probao sam ih 8 uz ove tvoje 3 koje ne rade i sve je u redu:

Temple Run 2, Air Control, Bocce, Category Quiz, Quizoid, Who Becomes Rich, Mayor Mayhem i Where's my Mickey. 

A launcher si lako sam promijeniš. Koristio sam Nova Launcher Prime i na Aurori i opet sad na CM 10.1. Ne mijenjam ga za ništa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Jel te aplikacije od CM-ovog storea dobivaju redovite update kao što bi ih dobiovao i na google playu?
jel se može tamo skinut i google maps i te googlove aplikacije? 

0 0 hvala 0
14 godina
osta_os kaže...

Jel te aplikacije od CM-ovog storea dobivaju redovite update kao što bi ih dobiovao i na google playu?
jel se može tamo skinut i google maps i te googlove aplikacije? 

Posebno si instaliraš google apps. Gmail, Google+, Maps...

Pa sve aplikacije koje po defaultu dođu s njim se nalaze i na google play. Ionako sam si stavio svoj launcher i browser, ali logično je da se i ove stock updateaju, a od tih šta su bile gore ostavio samo Apollo za glazbu.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

i ja se javljam sa sec.odgode?al nervira ipak ..

majstori,imam pitanje,desava mi se zadnjih dana da mi sve app koje otvorim prekinu s radom,izbace poruku "aplikacija je prekinula s radom" i ugasi se.. da napomenem,mob nije rootan,sve je tvornicki,imam 360 launcher instaliran.. jel bi to moglo bit jer koristim upravitelj zadataka( njegov defaultni) da ubijem pokrenuto??

i sto mislite i app mobile care,konkretno jel korisna?

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

majstori,imam pitanje,desava mi se zadnjih dana da mi sve app koje otvorim prekinu s radom,izbace poruku "aplikacija je prekinula s radom" i ugasi se.. da napomenem,mob nije rootan,sve je tvornicki,imam 360 launcher instaliran.. jel bi to moglo bit jer koristim upravitelj zadataka( njegov defaultni) da ubijem pokrenuto??

hvala

Ak se nastavi možda će trebat factory reset. Možeš eventualno isprobat neki drugi launcher ili koristiti neki task killer sa Google playa.

Mobile care ne koristim, ali izgleda korisno. Imam Bitdefender antivirus za malware i anti theft te Advanced task manager za gašenje aplikacija pa mi ne treba još i ovo.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Isto tako na whatsappu nema zvuka poruke. Moguce je fa je to jedan od bugova.

Isti problem, sve podešeno, led svijetli, ali nema zvuka poruke.

Ti si rješio samo blinkanje ledice ili i zvuk?

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
neaktivan
Faith.. kaže...

hvala

Moguće da je do Launchera. Jednostavno provjeri - ugasi ovaj i mobitel će se vratiti na stock Launcher. Ako rušenja nestanu, znači saznali smo gdje je problem. ;)

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Jel itko od vas uspio unlockat blade-a besplatno? Ako ne, znate li gdje najjeftinije nabavit kod?

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Po vašem mišljenju što je bolje instalirati Auroru ili CM 10.1?

0 0 hvala 0
14 godina
xdms45 kaže...

Po vašem mišljenju što je bolje instalirati Auroru ili CM 10.1?

Nećeš puno pogriješiti ni s jednim. Po meni ipak CM jer ima hrpu više opcija koje će ti možda zatrebati.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

bolji je cm sto puta, brzi i sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Može link za najnoviji CM? Pretpostavljam da je instalacija ista kao i kad sam stavio auroru. Samo stavim na sd karticu, flasham i wipe?
Thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DuxTm kaže...

Može link za najnoviji CM? Pretpostavljam da je instalacija ista kao i kad sam stavio auroru. Samo stavim na sd karticu, flasham i wipe?
Thx

CM 10.2 (Android 4.3.0)

CM 10.1 (Android 4.2.2)

CM 10    (Android 4.1.2)

12 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Jel itko od vas uspio unlockat blade-a besplatno? Ako ne, znate li gdje najjeftinije nabavit kod?

To i mene zanima,a dugo mi je čekati dok mi ne prođe ugovor..

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Stavio CM 10.1. Na Aurori su one "hardverske" tipke svjetlile samo u mraku, a na CM svijetle cijelo vrijeme i ako nista ne radim na mobu ugase se nakon 5 sec što iritira. Nigdje nemogu nać opciju za podešavanje da ostane upaljeno, jedino mogu potpuno ugasiti, a trebaju mi kad je zamračeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DuxTm kaže...

Stavio CM 10.1. Na Aurori su one "hardverske" tipke svjetlile samo u mraku, a na CM svijetle cijelo vrijeme i ako nista ne radim na mobu ugase se nakon 5 sec što iritira. Nigdje nemogu nać opciju za podešavanje da ostane upaljeno, jedino mogu potpuno ugasiti, a trebaju mi kad je zamračeno.

Pitao sam ja prije par dana, ali nitko nije odgovorio. Iritira i mene taj dio, ali preživjeti ću. Srećom upale se kad dotakneš ekran. Pretpostavljam da je problem u tome što Blade hardverski nema opciju za tako nešto. Pročitao sam da npr. na nekom Galaxyu kad staviš 10.1 imaš opciju kojom si odrediš vrijeme koliko da bude upaljeno. Ovdje toga nema, nažalost.

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Kolko se sječam, to na stocku nije bilo tj svijetlilo je all the time.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Kolko se sječam, to na stocku nije bilo tj svijetlilo je all the time.

Da. Ta "opcija" dolazi sa CM 10.1. Pitao sam na forumu ovog lika koji je napravio CM za naš Blade dali ima kakve pomoći pa vam javim ako mi odgovori.

13 godina
neaktivan
xdms45 kaže...
cecenac kaže...

To i mene zanima,a dugo mi je čekati dok mi ne prođe ugovor..

Da netko zna vjerojatno bi odgovorio. Ja sam pronjuškao po netu i XDA i rekao bi da se ne može besplatno.

Live and let live.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

dobila sam novu memorijsku karticu i htjrla bi je stavot u mob da zamjeni postojecu,app kohe su bile na sd sam.premjestila na teleefon,a sad me zanima sto s podacima koji su na njoj,ono sto si android sam.sprema,cache sam obrisala,a dal ostalo skopiram pa stavim na novu ,ili? oce to funkcionirati?ili kaj da napravim??

0 0 hvala 0
14 godina
Faith.. kaže...

dobila sam novu memorijsku karticu i htjrla bi je stavot u mob da zamjeni postojecu,app kohe su bile na sd sam.premjestila na teleefon,a sad me zanima sto s podacima koji su na njoj,ono sto si android sam.sprema,cache sam obrisala,a dal ostalo skopiram pa stavim na novu ,ili? oce to funkcionirati?ili kaj da napravim??

Pa pretpostavljam da samo skopiraš sve što je bilo na staroj na ovu novu i nadaš se najboljem :D. Trebalo bi raditi po nekoj logici. 

14 godina
ZTE Blade III

Opet double post.

Dobio sam odgovor u vezi osvjetljenja keyeva na CM 10.1.

Nažalost treba se ili pomiriti s tim, ići sam prčkati ili malo pričekati. Rekao je lik da se to može promijeniti u PowerManageru unutar samog OS-a, a za takve stvari ipak nemam niti znanja ni hrabrosti. Druga opcija je pričekati CM 10.2 jer će u njemu dodati opciju da se promijeni koliko dugo ostaje osvjetljenje. Što se mene tiče, čekam ovo drugo.

Eto toliko. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

CM 10.2 je vani i imam ga na mobu jedno 7-8 dana ali nisam gledao da li toga ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Voicee kaže...

CM 10.2 je vani i imam ga na mobu jedno 7-8 dana ali nisam gledao da li toga ima.

Ak sam dobro skužio čovjeka, još uvijek ne. Plan je da se doda uskoro.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Opet double post.

Dobio sam odgovor u vezi osvjetljenja keyeva na CM 10.1.

Nažalost treba se ili pomiriti s tim, ići sam prčkati ili malo pričekati. Rekao je lik da se to može promijeniti u PowerManageru unutar samog OS-a, a za takve stvari ipak nemam niti znanja ni hrabrosti. Druga opcija je pričekati CM 10.2 jer će u njemu dodati opciju da se promijeni koliko dugo ostaje osvjetljenje. Što se mene tiče, čekam ovo drugo.

Eto toliko. 

Jel se može recimo napravit samo nekakav update na novi cm il mora se sve isponova radit. Pričekat ću isto, ali mi trenutno to ne smeta.

ELS BLAUGRANES <3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice