ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.678
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pa oce mi se sta desit ako stavim gaps? I kolko mogu max oc procesor?

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pa što bi se to moglo dogoditi? Ne shvaćam te, loše se izražavaš. Kao što rekoh, instalirati će ti se sve aplikacije od Googlea kao što je Gmail i Google Maps. Obavi još to i postao gotov.

Što se tile klokanja, pogledaj ovdješto smo eksperimentirali i nađi si što ti odgovara najbolje. 1152 MHz bi trebalo biti dovoljno.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Imam pitanje, recimo imam gigu megabajta i ja sad upalim fejs i izađem, iz njega tj stisnem home tipku, dal on sad jede megabajte il ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
Tommy_123 kaže...

Imam pitanje, recimo imam gigu megabajta i ja sad upalim fejs i izađem, iz njega tj stisnem home tipku, dal on sad jede megabajte il ?

Osim ako nešto ne skidaš, onda ne.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Možda će uspijeti skinuti nešto što je stigao učitati/prikazati, ali to je ipak mjerljivo u kilobajtima.. Ali i nakon što ti stisneš "Home", on je i dalje u memoriji i sinkronizira se (za slučaj notifikacija i sl.) te troši nešto podatkovnog prometa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Eo iman dva problemcica i dva pitanja :)

Prvi problem, isao sam overclockat proc i stavija san a mi radi 1.228MHz i vratio sam natrag na 1.008MHz i u cpuz pise core0 = 1.008 a gore malo povise cortex a5 1.267mhz

Drugi problem, neke mi se igre ruše(hill climb racing, candy crush saga..)

Pitanje: Ako zelim stavit neki drugi rom, jeli ga instaliram isto kao sto sam i ovaj cm i isti onaj postupak il trebam brisati nesto ?

Pitanje 2: Koji je najbolji rom za ovaj mob? Jel bolja Aurora il CM 10.1.?

Hvala!

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Eo iman dva problemcica i dva pitanja :)

Prvi problem, isao sam overclockat proc i stavija san a mi radi 1.228MHz i vratio sam natrag na 1.008MHz i u cpuz pise core0 = 1.008 a gore malo povise cortex a5 1.267mhz

Drugi problem, neke mi se igre ruše(hill climb racing, candy crush saga..)

Pitanje: Ako zelim stavit neki drugi rom, jeli ga instaliram isto kao sto sam i ovaj cm i isti onaj postupak il trebam brisati nesto ?

Pitanje 2: Koji je najbolji rom za ovaj mob? Jel bolja Aurora il CM 10.1.?

Hvala!

A zašto si išao raditi overclocking ako nisi upućen u to, odnosno zašto prethodno nisi to proučio? Rušenje igara je vjerojatno posljedica nestabilnosti koja je nastala usred podizanja takta procesora.

Koju aplikaciju si koristio? Većina ima opciju postaviti da taktovi ostanu i nakon ponovnog boota, tebi to ne treba, isključi to i rebootaj mobitel.

ROM-ove instaliraš na jednak način, samo ne zaboravi napraviti wipe/reset svega. Što se tiče najboljeg ROM-a, nisam siguran da trenutno itko može objektivno reći; dugo se govorilo Aurora Borealis, međutim u zadnje vrijeme ljudi se kunu u CM 10/CM 10.1.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Diza san sa nofriils cpu control

Edit: eo ponovo san stavia cm 10.1 i opet mi crashaju igre..

Smrdljivi skakavac.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 23:17 (chrispy450).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Diza san sa nofriils cpu control

Edit: eo ponovo san stavia cm 10.1 i opet mi crashaju igre..

jel ti se pregrijava mobitel? nemoj da ti temperatura ide povise 40°c

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 2:34 (PeTaR_HR).
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Nije sve mi je normalno, stavia san sad auroru i radi mi sve besprijekorno, dosta je brza i fluidnija, rade mi igre koje nisu radile i samo mi jos preporucite neku free hrv tipkovnicu

edit:ako ima neko cm 10.1 nek prona stavit hill climb racing pa mi recite jeli se rusi.

Smrdljivi skakavac.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 8:42 (chrispy450).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav, imam jedan problem što se tiče ZTE Blade III, kupljen je prije nekih 8 mjeseci i do sada radio bez problema no danas mi je sam od sebe počeo prekidati aplikacije i tada sam ga ugasio i od onda se više ne da upaaliti, odnosno da bolje pojasnim, upali se i dođe do onog natpisa"ANDROID" i stalno vrti i vrti i nikad kraja. Imao li je netko možda sličan problem, ako da kako ste ga riješili? Ako se ne stabilizira sam od sebe nosim ga u servis jer je još uvijek pod garancijom, iako znam da onda više neće biti isti mobitel, već se u to uvjerio nekoliko puta...

Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Udi u Recovery i napravi full wipe! Ako ni to ne pomogne skine sa ZTE stranice orginal rom i flashas ga kroz reovery
U recovery ulazis sa Volume Down tipkom i tipkom za paljenje

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

došao sam u ti o ima: wipe data/factory reset i wipe cache partition koji od ta dva odaberem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:54 (hartija1).

0 0 hvala 0
14 godina
hartija1 kaže...

došao sam u ti o ima: wipe data/factory reset i wipe cache partition koji od ta dva odaberem?

Odaberi "Wipe data/factory reset"

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
11 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
hartija1 kaže...

Odaberi "Wipe data/factory reset"

ok, sad ima jedno 10 no i jedan yes -- delete all user data, to odaberam? taj yes?

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Da

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Hvala vam, problem riješen, jest da sam ostao bez skinutih aplikacija i kontakata, al ovo drugo svojom greškom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo nasao sam problem kao i kod mene, ista stvar ali nisam bas neki englez pa vas molim da mi recete kako je covjek rjesio problem, nema puno za procitat

http://www.modaco.com/topic/362576-app-are-chrashing-on-cm-101-20130418-konstakang-atlas40/
Smrdljivi skakavac.
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Popravilo mu se tako da je ponovo sve instalira od CWM-a do CM10.1.Neznan koliko ce ti to pomoci al probaj iako bi ja samo proba formatirati SVE za pocetak pa onda ona "cista" instalacija CM10.1

Znaci format svega sto se moze "Wipe! (wipe data/factory reset, mounts and storage -> format /system)" mozda i memorijske slucajno da ona radi gresku,skiniti ponovo sa modaca rom i gapps te ponovo flashati
Ako ne uspije KonstaT preporucuje sve od pocetka napraviti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

U mene je problem sto mi se ruse neke igre, (hill climb racing, candy crush saga.) kako to popravit?

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Pošto mi se mob nešto usporio zadnje vrijeme planirao sam samo napraviti factory reset, ali sam se ipak odlučio isprobati taj CM 10.1. Install je prošao u redu pa se idem malo s tim igrat. Javim kasnije ako i kod mene bude rušenja igara i aplikacija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Mislim da je ovo bio max :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZTE Blade III

Evo sad prvi dojmovi nakon malo prčkanja po CM 10.1

Sve radi bez problema kao i na Aurori. Fluidnost je tu negdje, ali ne može se od takvog moba napraviti nešto spektakularnije samo s ROM-om. Razlika u odnosu na Auroru ima i meni osobno se sviđaju. Notification bar je drugačiji i pregledniji. Ima masa dodatnih opcija npr. costumizacija lock screena, od kojih neću dobar dio koristiti, ali tu su. Neda mi se iskreno nabrajati sve jer ima toga dosta. Po defaultu ima postotak baterije u notification baru, audio player i equalizer. I sviđa mi se što je moguće one aplikacije koje ostanu otvorene (dugi pritisak home gumba) ugasiti sve jednim klikom, a ne se gnjavit svakom posebno ko na Aurori. Da, znam da ljudi kažu da to ne treba gasiti nego se samo ugasi, ali par puta mi se dogodilo da neka igra bolje radi nakon što ugasim do kraja.

Od aplikacija koje koristim, sve mi radi bez problema. Temple Run 2 sam probao od igara i radi. Ovaj Hill climbing pak ne radi. Ruši se nakon pritiska na ikonu. Iskreno nije mi briga zašto jer mi igra nije baš nešto. Da li ima još takvih koje ne rade, teško mi je sad reći. Isto tako, ne da mi se provjeravati da li bi ponova instalacija ROM-a to riješila.

Mogu isprobati koju aplikaciju ako nekog zanima i pokušati odgovoriti ako vas još nešto interesira, ali nemojte pretjerivati {#}.

Ukratko:

Ako trenutno imate Auroru i sve vam radi kao i kad ste ju stavili, mislim da nema pravih razloga za promjenu ROM-a. A ako ste u situaciji kao i ja, da mob "traži" osvježenje u vidu reseta, onda ne vidim zašto ne isprobati CM 10.1. Ionako ako gore već imate Auroru, samo kopirate CM folder u root i instalirate putem recovarya. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
drexcya kaže...

Vjerujem da si se odrekao mobitela na 9 dana samo zbog ovog testa :D haha

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Evo Hexfire probaj stabit ove dvi igre pa mi reci jel rade na cm 10.1 , meni nerade, head soccer i candy crush saga, kako rjesit taj problem?

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Na testiranju... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

Evo Hexfire probaj stabit ove dvi igre pa mi reci jel rade na cm 10.1 , meni nerade, head soccer i candy crush saga, kako rjesit taj problem?

Ne rade. Ne znam zašto.

Pitanje za one koji duže koriste 10.1:

Dal se može isključiti gašenje osvjetljenja hardware tipki? Smeta mi malo ovo gašenje nakon 5 sekundi, a koliko sam skužio nema opcije da se poveća vrijeme.

14 godina
ZTE Blade III

Double post.

Još dvije stvari u vezi CM 10.1

Može se konfigurirati onaj dio u notification baru gdje su ikone za wi-fi, bluetooth, GPS itd. Možete dodati nešto drugo i maknuti ono što vam smeta. Meni odlična stvar jer npr. bluetooth nisam nikad koristio pa šta će mi gore.

I druga stvar, zbog koje se sigurno neću vratiti na Auroru je da nema više delaya kod prihvaćanja poziva. Ne znam koliko vas ima problem s tim, ali kod mene je nakon što prihvatite poziv trebalo još 2-3 sekunde da se poziv stvarno uspostavi što me stvarno iritiralo. Nikako se nisam uspio priviknuti na to da ne mogu prihvatiti poziv i odmah staviti mob na uho i reći "molim" nego treba pričekati. A i to je dovelo do neugodnih situacija tu i tamo jer ljudi misle da ih zezam jer se ne javim odmah. Mislio sam da je to neki hardwarski problem, ali očito nije. Na CM 10.1 toga nema. Veza je uspostavljena instantno kao što bi i trebalo biti. 

Eto, ako vas to muči, sad imate rješenje.

P.S. Možda sam sad otkrio toplu vodu, ali nisam imao pojma da na CM 10 nema tog delaya. Već bih odavno prešao na njega da sam znao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Historix kaže...
drexcya kaže...

Vjerujem da si se odrekao mobitela na 9 dana samo zbog ovog testa :D haha

Bio je uglavnom na airplane modu neko vrijeme, imao sam svoje razloge (long story), ali eto zanimjivo za vidjeti, pa da podijelim  s vama :D

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Koliko sam primjetio ledice mi ne blinkaju recimo na whatsappu niti na fejsu kad mi dode poruka ili obavijest. Zna itko kako to popraviti ? Isto tako na whatsappu nema zvuka poruke. Moguce je fa je to jedan od bugova.

Riješeno s led flowom ;)

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 18:53 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice