ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: ZTE Blade III
Tommy_123 kaže...

Jel se može recimo napravit samo nekakav update na novi cm il mora se sve isponova radit. Pričekat ću isto, ali mi trenutno to ne smeta.

Iskreno, ne znam. Pretpostavljam da će trebati opet instalirati ROM pošto službeno nije podržan za Blade, a update se (valjda) radi preko njihovog servera. Nekakva logična pretpostavka.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Imam pitanje u vezi Wi-Fi. Znači kad sam na plaži/kafiću gdje imam puno dostupnih wifi s dobrim sigmalom ja se idem spojit na jednog. Kad mi u opcijama piše 'connected' pojavi na gornjoj traci siva wifi ikona. S njom samom ne mogu surfat. Kad se pojave strelice ima nekog slanja podataka, ali opet ne radi. Jeli to znači da ikona mora biti plava da bi bilo stvarne konekcije ili je to do javnih wifi?

Zbog ovog nikako ne mogu ić na internet iako sam "spojen" .. ovo mi se doma ne događa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Historix kaže...

Imam pitanje u vezi Wi-Fi. Znači kad sam na plaži/kafiću gdje imam puno dostupnih wifi s dobrim sigmalom ja se idem spojit na jednog. Kad mi u opcijama piše 'connected' pojavi na gornjoj traci siva wifi ikona. S njom samom ne mogu surfat. Kad se pojave strelice ima nekog slanja podataka, ali opet ne radi. Jeli to znači da ikona mora biti plava da bi bilo stvarne konekcije ili je to do javnih wifi?

Zbog ovog nikako ne mogu ić na internet iako sam "spojen" .. ovo mi se doma ne događa.

Ak je sivo znači da nemaš signala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ak sam dobro skužio čovjeka, još uvijek ne. Plan je da se doda uskoro.

https://hotfile.com/dl/239733535/9b85035/cm-10.2-20130815-KonstaKANG-atlas40.zip.html

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

jel se isplati dat za ovaj polovni mobitel 500-700kn?

0 0 hvala 0
14 godina
donator_bubrega kaže...
Hexfire kaže...

https://hotfile.com/dl/239733535/9b85035/cm-10.2-20130815-KonstaKANG-atlas40.zip.html

Govorim da u samom CM 10.2 još nema te opcije, barem mi je tako čovjek rekao. Tvoj link ne pomaže previše.

13 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

jel se isplati dat za ovaj polovni mobitel 500-700kn?

ne preko 600 kn

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
donator_bubrega kaže...
Hexfire kaže...

Govorim da u samom CM 10.2 još nema te opcije, barem mi je tako čovjek rekao. Tvoj link ne pomaže previše.

Mislim da sad ima.Dodano je u updateu ako san dobro vidia
http://www.modaco.com/topic/364042-devrom288-cyanogenmod-102-android-43/

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk
14 godina
in_rust_we_trust kaže...
Hexfire kaže...
donator_bubrega kaže...
Hexfire kaže...

Mislim da sad ima.Dodano je u updateu ako san dobro vidia
http://www.modaco.com/topic/364042-devrom288-cyanogenmod-102-android-43/

Ne vidim da tu išta piše o backlightu. Prekjučer mi je ovaj rekao da će uskoro dodati. Možda i jesu sad u međuvremenu. Pričekat ću još koji update pa vjerojatno stavim 10.2 tokom slijedećeg mjeseca.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

New build. Plenty of stuff happening in CM upstream (e.g. notification ribbon, button backlight controls, etc), mostly just keeping up.

Malo jesan lud al mislin da jos dobro vidin citati :D

0 0 hvala 0
14 godina
in_rust_we_trust kaže...

New build. Plenty of stuff happening in CM upstream (e.g. notification ribbon, button backlight controls, etc), mostly just keeping up.

Je*o me pas ako ja vidim tu rečenicu na tom linku {#}

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
in_rust_we_trust kaže...

Je*o me pas ako ja vidim tu rečenicu na tom linku {#}

Morat ćeš otić na zadnju stranicu tog linka :d

Treba pričekat da se usavrši 10.2 pa ga onda puknut na blade.

14 godina
DuxTm kaže...

Morat ćeš otić na zadnju stranicu tog linka :d

Treba pričekat da se usavrši 10.2 pa ga onda puknut na blade.

Al meni po njegovoj rečenici zvuči da je ovo tek u dolasku u sllužbeni 10.2. Tamo u opisu novog builda ne spominje da je dodan backlight control. Još lik kaže just trying to keep up i onda navede nove promjene. Svejedno, čekam i ja neki malo dalji build.

12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ljudi vi ćete stvarno svaki put 'brisat' mobitel kad izađe novi CM za .1 veći od prošlog xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Historix kaže...

Ljudi vi ćete stvarno svaki put 'brisat' mobitel kad izađe novi CM za .1 veći od prošlog xD

Naravno da ne, ali pošto mi taj backlight smeta, a wipe sam napravio prije tjedan dana lako pređem na novu verzije ako dođe uskoro.

16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Evo da riješimo dilemu {#}

Samo ako neko želi novu verziju treba napomenuti da za sada ne radi Bluetooth i FM radio!

v. 20130828 v. 20130828
opcije opcije
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 10:01 (Voicee).
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Voicee kaže...

Evo da riješimo dilemu {#}

Samo ako neko želi novu verziju treba napomenuti da za sada ne radi Bluetooth i FM radio!

E super, onda možda već danas to riješim.

11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav svima.

Imam ZTE Blade lll jedno mjesec dana. Instalirao sam Whoisit lite aplikaciju ali mi pravi jedan problem.

Kod postavljanja ringtona za odredjeni kontakt npr. Marija 095 sve radi ok ali kod kontakta Marija 097

nece svirati zadani rington vec svira po difoltu. Moze li se na ZTE-u , kao kod npr nokie napraviti grupa tj.

jedan kontakt a vies brojeva?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 13:41 (OS4359KZ).

0 0 hvala 0
14 godina
OS4359KZ kaže...

Pozdrav svima.

Imam ZTE Blade lll jedno mjesec dana. Instalirao sam Whoisit lite aplikaciju ali mi pravi jedan problem.

Kod postavljanja ringtona za odredjeni kontakt npr. Marija 095 sve radi ok ali kod kontakta Marija 097

nece svirati zadani rington vec svira po difoltu. Moze li se na ZTE-u , kao kod npr nokie napraviti grupa tj.

jedan kontakt a vies brojeva?

Na CM 10.1 se po defaultu može dodati više brojeva na jedan kontakt pa pretpostavljam da ima neka aplikacija na google play koja omogućava isto. Skini si par tih Contacts nešto aplikacija pa provjeri.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Novi build! Navali narode hehe
http://www.modaco.com/topic/360987-devrom308-cyanogenmod-101-android-422/page__st__780
Trajanje osvjetljenja tipki je jednako onom trajanja ekrana,popravljen Viber,igrice koje nisu radile sad bi trebale..
Skidam pa instaliram

2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Iman problem sa mobom, iam cm 10.1 i mob mi se odjednom izgasi pa upali, i kad radim nesto i kad je z stand by-u. Helpp

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Iman problem sa mobom, iam cm 10.1 i mob mi se odjednom izgasi pa upali, i kad radim nesto i kad je z stand by-u. Helpp

Nije to do roma, čitam ima puno takvih slučajeva na netu. Ja sam probao sve CM-ove, Auroru, MIUI, na svakom dobijam random rebootove, do kernela il nečeg ne znam...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Bio 3 puta na popravku i opet me to prati, kad oni iz tele2 nemogu popravit, vi mi pomozite pls

EDIT: kakav je miui, jel ima ono na tipku home da ocisti ram?

Smrdljivi skakavac.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 12:20 (chrispy450).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Negdje sam pročitao da na ovom modelu (kod nekih primjeraka) reset može uzrokovati loš kontakt; on se riješi stavljanjem presavijenog papira (sami odrediti debljinu) na bateriju, pa tek onda stavit poklopac. Navodno tada sve sjeda kako treba i nema više gašenja/resetiranja.

Možda je glupa teorija, ali je svjedočenje jednog korisnika pa oni kojima se događa mogu pokušati, nemaju što izgubiti.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Hvala, probat cu, a kad stisnem malo poklopac onda kao klapa malo, fali nedostatak neceg :)

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZTE Blade III

Moze neki tutorial for idiots kako vratiti mob a potpuni stock? Trenutno imam auroru borealis, al se vec zahebavam dva sata da vratim na obicni stock, tj da bude onaj osnovni tele2 firmware, da se makne superuser i unroot

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ukratko:
Skines sa ZTE stranice zadnji update za Tele2.To odpakiras,nades recovery.img,flashas ga kroz CWM i onda ces dobiti stock recovery,nakon toga stavis Tele2 update na sd karticu,bootas u recovery i instaliras

PS stock recovery od tele2 netribas flashati kroz cwm,mozes i iz terminala

1 0 hvala 1
15 godina
ZTE Blade III

Kako da ga flasham, skinuo sam update, ali mi i dalje samo pise:

reboot sys

instal zip from sdcard

from sideload

wipe data

wipe chace

backup and restore

mounts

advanced

uspio sam na kraju, onaj img sam instalirao pomocu bootloadera u cmdu  i sad sam usao u ovaj meni slicnog CWM-u i instalirao tele2 update :D

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:59 (gaggo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Može itko provjeriti jel radi whatsapp zvuk i led blinkanje ? (4.3)

Šta točno znači base band version? Prije mi je bila tele 2 2.1, a sad je nepoznato ? Na CM 10.1 sam.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 15:33 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice