ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.588
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III

e treba mi hitno pomoc,znaci kad recimo nestane signala u tele 2 prebaci na t-comov signal(nacionalni roaming tako rekli da se zove) e sad mene zanima kako da stalno ostane na tele 2 a da ne prebacuje na t-com

Plz netko hitno mi je jer putujem u Bosnu pa da mi nebi se spojio na njihov signal

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 22:09 (Ryder007).
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Može itko provjeriti jel radi whatsapp zvuk i led blinkanje ? (4.3)

Šta točno znači base band version? Prije mi je bila tele 2 2.1, a sad je nepoznato ? Na CM 10.1 sam.

Probao sam 2-3 puta i radi, makar na početku instalacije upozorava da ne podržava Custom ROM ali radi..!

17 godina
ZTE Blade III

Generalno gledajući, dal ste zadovoljni s mobitelom?

Tražim neki jeftiniji za ženu.. A ovaj mi se čini ok, mada za tu cijenu nemre se niš pametno kupit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

e treba mi hitno pomoc,znaci kad recimo nestane signala u tele 2 prebaci na t-comov signal(nacionalni roaming tako rekli da se zove) e sad mene zanima kako da stalno ostane na tele 2 a da ne prebacuje na t-com

Plz netko hitno mi je jer putujem u Bosnu pa da mi nebi se spojio na njihov signal

Nisam siguran da se roaming da isključiti - pa čak i ako se spoji, pogledaj jesi li u roamingu prije nego što zoveš ili šalješ poruke. Podatkovni promet nemoj niti pokušavati, no on je po defaultu isključen u roamingu.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Tražim neki jeftiniji za ženu.. A ovaj mi se čini ok, mada za tu cijenu nemre se niš pametno kupit..

Mob je super za te novce i ja osobno sam puno zadovoljniji nego sam opće očekivao kad sam ga kupovao.

17 godina
Voicee kaže...

Mob je super za te novce i ja osobno sam puno zadovoljniji nego sam opće očekivao kad sam ga kupovao.

Jel ima kakvog štekanja, gubljenja signala, kakav je zvuk slušalice, i kakva je baterija?

Kolko čitam po netu mob je dobar, al ekran baš nije precizan, pa ak može ko to potvrdit?

tnx

16 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Voicee kaže...

Jel ima kakvog štekanja, gubljenja signala, kakav je zvuk slušalice, i kakva je baterija?

Kolko čitam po netu mob je dobar, al ekran baš nije precizan, pa ak može ko to potvrdit?

tnx

Štekanja je bilo na Stock ROM-u ali na custom ROM-u ne.Radi glatko a naravno tu podrazumijevam da nema gore nekakvih ultra/turbo igri jer za to i nije namjenjen.Signal na graničnim područjima zna smanjiti se ali nisam primjetio pucanje veze.Baterija uz normalnu upotrebu traje 2 dana a uz prčkanje po njemu 1 dan.Nisam nikad imao skupe i vrhunske modele pa ne znam razlike između ekrana ali meni ovaj radi fino i glatko i ja osobno nemam nikakvih pritužbi na njega.

17 godina
Voicee kaže...

Štekanja je bilo na Stock ROM-u ali na custom ROM-u ne.Radi glatko a naravno tu podrazumijevam da nema gore nekakvih ultra/turbo igri jer za to i nije namjenjen.Signal na graničnim područjima zna smanjiti se ali nisam primjetio pucanje veze.Baterija uz normalnu upotrebu traje 2 dana a uz prčkanje po njemu 1 dan.Nisam nikad imao skupe i vrhunske modele pa ne znam razlike između ekrana ali meni ovaj radi fino i glatko i ja osobno nemam nikakvih pritužbi na njega.

Ma ženi je bitno da može surfat, i koji put otić na fejs{#}

A opet nebi htel da uzmem neki krš...

A niš on mi je zasad jedini kandidat, a okolo ga dost ljudi hvali...

11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozdrav svima. Dobila sam ovaj mob na poklon i zadovoljna sam zasada. 

E sad, pitanje naravno. {#}

Prebacila sam micro SD karticu i prvo je bilo ok. Učitao je stare slike i odjednom (bez obzira šta nije pao niti bio otvaran) mobitel više ne "vidi"

karticu i slika nema.

Otvorila sam ga, namjestila karticu i opet isto. Onda ju učita, pa nakon par sati opet je "nema".

kako to riješiti?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

xperia E ili ZTE blade III? sto mislite koji je bolje za iste novce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Orionn125 kaže...

A jedino po čemu se razlikuju je ekran. Xperia 3,5" a  ZTE 4" Ostalo je manje više isto

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ima koja dobra aplikacija za rame? Nešto mi uzima nenormalno puno rama a nemogu to vidjet. Pokušao sam preko postavka al drek.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

RAM ima funkciju, ne? :) Neznam zašto se ekipa toliko muči s tim gašenjem aplikacija kad nije uopće potrebno. I ja sam blejio u task manager i čudio se zašto je samo 90MB free, ali čemu? Kad pokrenem gta 3 nema nikakvih problema..

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ma znam ali ono, čudno mi je, malo toga je popaljeno a uzima ko Grčka. A ništa, dobro je sada, smislit ću nešto :)

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Voicee kaže...
Orionn125 kaže...

A jedino po čemu se razlikuju je ekran. Xperia 3,5" a  ZTE 4" Ostalo je manje više isto

I materijal izrade. Baš danas sam prvi put u ruci držao Xperiu E, jako je plastična i uopće ne ostavlja dobar dojam, dok je ZTE Blade III po kvalitetti izrade daleko iznad + da ne spominjem veći zaslon. Zamjerka jedino na stariji Android ali i to se riješi prilično lako.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
13 godina
neaktivan
Dian kaže...

Pozdrav svima. Dobila sam ovaj mob na poklon i zadovoljna sam zasada. 

E sad, pitanje naravno. {#}

Prebacila sam micro SD karticu i prvo je bilo ok. Učitao je stare slike i odjednom (bez obzira šta nije pao niti bio otvaran) mobitel više ne "vidi"

karticu i slika nema.

Otvorila sam ga, namjestila karticu i opet isto. Onda ju učita, pa nakon par sati opet je "nema".

kako to riješiti?

Vrlo je vjerojatno da je kartica potrgana. Imaš sreće što "uđe" ponekad, tada spremi sve na računalo s kartice i jednostavno kupi novu (prije toga isprobaj tuđu, da ne bacaš novac nepotrebno ako se ispostavi da je nešto drugo u pitanju, iako sumnjam).

13 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Iako (subjektivno) ružniji, za ispod 1000 kuna možeš kupiti novi Huawei Y300. Vjerojatno ide neki gel case na to, a posebno prilagođeno "Huawei" sučelje je baš za žene, nešto tipa iOS, znam jer sestra ima taj mobitel i sviđa joj se. Poanta je da je hardverski prilično jači od ZTE Blade III mobitela (dvije jezgre stvarno čine veliku razliku). Imaš ih za 1k kuna otključane i nove u extreme digital. Pitaj ako te nešto zanima.

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ma znam ali ono, čudno mi je, malo toga je popaljeno a uzima ko Grčka. A ništa, dobro je sada, smislit ću nešto :)

Android sustav i "skrivene" aplikacije u pozadini uzimaju dosta memorije. Ali to je već stara priča., od Gingerbreada prepustiti Androidu da upravlja memorijom, sa svakim izdanjem sve mu bolje ide i upletanjem se samo šteta napravi.

Zapamtite, memorija jeste tu da bude "zauzeta" inače kakve koristi od nje, mogu je imati 4 GB a sve prazno. Tipa, lijepo za vidit u task manageru i ništa drugo :)

11 godina
neaktivan
ZTE Blade III

jeli zna tko kako i kamo se moze naci touchscreen za ovo cudo od mobitela ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ovaj CM troši bateriju nenormalno...jel Aurora manji potrošać..

Na stock romu sam imao 100 aplikacija,pa nije trošio toliko,ovdje deset aplikacija i ubi mi bateriju za tri sata..

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xdms45 kaže...

Ovaj CM troši bateriju nenormalno...jel Aurora manji potrošać..

Na stock romu sam imao 100 aplikacija,pa nije trošio toliko,ovdje deset aplikacija i ubi mi bateriju za tri sata..

Meni baterija jednako traje na svim ROMovima. Odkad sam probao CM više se nevraćam na stock. Provjeri si 2G/3G postavke jer ja obično zaboravim na to nakon flashanja.

14 godina
ZTE Blade III

frend mi ima ovaj mob i jako mu šteka, hoće cyanogenm mod 10, može neki link za instalaciju i download?

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tony1999 kaže...

frend mi ima ovaj mob i jako mu šteka, hoće cyanogenm mod 10, može neki link za instalaciju i download?

http://www.modaco.com/topic/360987-devrom308-cyanogenmod-101-android-422/

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan

MENI -> POSTAVKE -> VIŠE... -> MOBILNE MREŽE -> ODABIR MREŽE(MREŽNI OPERATERI) -> RUČNO (PRETRAŽI MREŽE) -> TELE2 (nakon toga se ne smije sam prebaciti, barem ne dok ga ne resetiraš) i svakako u MOBILNIM MREŽAMA isključi Roaming Podataka kako ne bi doplo do podatkovnog prijenosa u roamingu...

12 godina
neaktivan

ili nema signala ili je došlo do prekida, nekada se wi-fi malo "zamrzne" kad nema prijenosa podataka na mobitelu pa ga treba natjerati da nastavi, ali to je tako često kod javnih mreža, tako i u mene na poslu...

14 godina
Hexfire kaže...
Tony1999 kaže...

http://www.modaco.com/topic/360987-devrom308-cyanogenmod-101-android-422/

tu ne treba flashat novi kernel ili ?

This cat Is cat A cat Good cat Way cat To cat Keep cat An cat Idiot Cat Busy cat For cat 20 cat Seconds cat Sad pročitaj rieči bez cat
16 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Sve upute za root i custom ROMove ZTE Bladea III vrijede normalno i za Vip Racera III, jel tako? 

0 0 hvala 0
14 godina
betmen kaže...

Sve upute za root i custom ROMove ZTE Bladea III vrijede normalno i za Vip Racera III, jel tako? 

Pa morale bi, to je isti mob. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
betmen kaže...

Sve isto jer su to isti mobiteli samo je dodano hrpa VIP-ovih aplikacija i dodataka koji iskreno samo opterečuju mob.

15 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Koliko sam vidio, izlazi novi Android, 4.4 zvan kitkat. Valjda će i to portat na zte blade 3 samo mi je glupo šta ću morat ponovo sve ispočetka instaliravat.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice