ZTE Blade III

poruka: 1.642
|
čitano: 724.679
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: ZTE Blade III
DuxTm kaže...

NFS nisam probao, vjerojatno nemožeš. Ako želiš max detalje u svim igrama morat ćeš i platiti..

A zapravo ni ne mora biti na najboljim detaljima bitno da ne steka i da se mogu igrati bolje igre

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 22:13 (Cronillius).
12 godina
neaktivan
sgptzu kaže...

Zanima me kako sve vratiti na tvornicke postavke i da li ce bas sve biti izbrisano? imenik, aplikacije, wifi lozinke? Kako se upce vrati na tvornicke postavke?{#}

Zna li tko da mi pomogne?

14 godina
sgptzu kaže...
sgptzu kaže...

Zanima me kako sve vratiti na tvornicke postavke i da li ce bas sve biti izbrisano? imenik, aplikacije, wifi lozinke? Kako se upce vrati na tvornicke postavke?{#}

Zna li tko da mi pomogne?

Uđeš u recovery i tamo ima factory reset ak se dobro sjećam. Bome nisam siguran da li vraćanje briše i podatke sa SD kartice ili samo interne memorije. Ako kontakte imaš samo na mobitelu onda će se vjerojatno obrisati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

A wifi lozinke? To mi je najbitnije. Izbrise i to ili?

edit:meni mi je na Hrvatski pa ako mozes pomoci gdje se nalazi taj recovery{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 6:18 (sgptzu).

1 0 hvala 0
17 godina
sgptzu kaže...

? pa ponovo ih upiši. Svoju valjda znaš, nije da zoveš teh support za to...

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina
ZTE Blade III

Factory reset znaci da se makne sve s mobitela. Jedino SD kartica i SIM ostaju netaknute. Wifi sifre, kontakti, kalendari, aplikacije i sve ostalo sto se nalazi na unutarnjoj memoriji bit ce maknuto (izbrisano). Imas aplikaciju (za koju sam zaboravio kak se zove) koja ti cuva Wifi sfire (i ostale). Pa posle reseta samo podignes taj njegov backup.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sgptzu kaže...

Pod Settings ima opcija Backup and reset i unutar nje factory reset.

Poznavajući naše stručnjake bog te pitaj kak su to oni preveli. Uglavnom, u Postavkama imaš 4 seta opcija, backup je zadnja opcija u trećem setu. Odmah iznad datum i vrijeme. Barem je tako na mom, nisam siguran da li je custom ROM pomiješao poredak.

Wi-fi lozinke će obrisati. Problem je što nije moguće vidjeti lozinku bez roota. Ako ti je mob rootan onda imaš na google playu aplikacija koje ti automatski pronađu lozinke ili možeš sam kopati po fileovima i naći gdje je zapisano, a ako nemaš root onda se nadam da imaš jako dobro pamćenje :D.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ima li razlike u brzini punjenja baterije na kompu i struju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sgptzu kaže...

Recovery ti je na tipkama Volume Down i paljenje (tipku za smanjivanje drzis i palis mobitel i tad dobijes recovery).Kad to sve nades imas Factory reset il kako se vec zove u orginal recoveryu neznan,ugl delete data ili factory reset naci ces :D

Historix kaže...

Ima!Na 220 tj na struju iz uticnice se brze puni,dok PC daje 5V na USB pa mu triba malo duze

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk
14 godina
in_rust_we_trust kaže...
Historix kaže...

Ima!Na 220 tj na struju iz uticnice se brze puni,dok PC daje 5V na USB pa mu triba malo duze

Iako je ulaz na strujnom adapteru 220v, i dalje je 5v na izlazu. Jedina razlika je u struji punjenja: 500mA na USB portu i 700mA na tvorničkom punjaču

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pozz!

Evo imam ovaj blade iii i rootao sam ga prije tri dana i sad zelim stavit custom rom cm 10.1 i nasao sam upute sa stranice ivan galgoci. i kad idem staviti custom recovery pod prvi korak je da instaliram zte drivere i fastboot ali mi nije jasno kako instalirat fastboot drivere, instalirao sam ove zte ali fastboot neznam kako, molim vas da mi pomognete :)

neznam bas puno o svijetu androida 

hvala unaprijed

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Pozz!

Evo imam ovaj blade iii i rootao sam ga prije tri dana i sad zelim stavit custom rom cm 10.1 i nasao sam upute sa stranice ivan galgoci. i kad idem staviti custom recovery pod prvi korak je da instaliram zte drivere i fastboot ali mi nije jasno kako instalirat fastboot drivere, instalirao sam ove zte ali fastboot neznam kako, molim vas da mi pomognete :)

neznam bas puno o svijetu androida 

hvala unaprijed

Ako ti je vec rootan skini terminal emulator i priko njega instaliraj CWM

If you have already gained root access with some other root method, you can flash recovery using Terminal Emulator:
1. copy recovery-cwm6032-atlas40.img to the root of your phone's sdcard
2. execute following commands in terminal emulator

su
dd if=/sdcard/recovery-cwm6032-atlas40.img of=/dev/block/mmcblk0p17

http://www.youtube.com/watch?v=w5RHYJrZAnk
12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Tommy_123 kaže...

Kad sam rooto i stavljao custom room napravio sam backup na sd kartici. Al pošto imam sd karticu od 2 gb, preko gigu mi skoro zauzima backup. Jel mogu ja taj backup prebacit na komp i izbrisat s sd kartice da si oslobodim prostor ili da ne diram to ?

Pa možeš, backup nije potreban za normalno funkcioniranje mobitela. Ali ako nešto pođe po zlu, vjerojatno će ti biti drago da imaš backup nekih stvari. Po meni bi ti bilo puno pametnije kupiti SD or 8GB za 70 kuna i na miru si. 

Neki dan naručio s ebaya 64 gb za cca 150 kuna.

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

@in_rust_we_trust

zelim radit po onome nacinu sa siltranice ivana galgocija i nekontam to sta si mi napisa

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

@in_rust_we_trust

zelim radit po onome nacinu sa siltranice ivana galgocija i nekontam to sta si mi napisa

Lijepo je čovjek napisao, AKO ti je mobitel već otprije rootan, postoji lakši postupak za instalaciju CWM:

1. Instaliraj aplikaciju za mobitel "Terminal Emulator", imaš je na Google Play Storeu.

2. Preuzmi datoteku recovery-cwm6032-atlas40.img i snimi je na microSD karticu (direktno u korjenski direktorij, znači u nikakve foldere stavljati)

3. Pokreni program iz točke 1, i tamo upiši točno sljedeće:

su
dd if=/sdcard/recovery-cwm6032-atlas40.img of=/dev/block/mmcblk0p17

Kad on obavi svoje, napravi reboot i imaš riješen CWM - sada možeš instalirati bilo koji ROM.

*izvor

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

e sad si mi ti sve pojasni, hvala ti

i trebam li jos stavljati neke drivere da bi stavio c rom ili ..

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Sada, instalacija ROM-ova se svodi više manje na to da ga preuzmeš s interneta u ZIP arhivi (ne otpakiraš nikad tu arhivu, osim ako želiš nešto mijenjati u što čisto sumnjam), spremiš je u korjenski direktorij microSD kartice, ugasiš mobitel, upališ ga i uđeš u CWM, odabereš "Choose zip from external SD card", poslje toga napraviš wipe/reset svega i gotov si.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

A gde se radi taj wipe reset i jeli zip bas mora bit u korijenskom dijelu micro sd?

brate hvala ti

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

1. Prilikom uključivanja uređaja, radiš to na način da istovremeno držiš pritisnute tipke Volume down + uključivanje. Ući će ti u poseban meni, tamo imaš sve, lako je za snaći se, gore-dolje upravljaš s tipkama za glasnoću, enter/potvrda je tipka za uključivanje.

2. Ne znam, imaš opciju doći do bilo kojeg direktorija, ali valjda je opći konsenzus da bude u root diru, praktično je.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Evo instalirao sam cm10.1 i mogu vam reci da sam zadovoljan, nema lagga, ali neznam zasto mi nema trg play?

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

Evo instalirao sam cm10.1 i mogu vam reci da sam zadovoljan, nema lagga, ali neznam zasto mi nema trg play?

Cyanogen mod ne dolazi sa google appsima po defaultu, trebaš ih skinut sa mjesta odakle si skinuo rom

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ali tamo nema.., skinia san cm 10.1 sa modacovog foruma.

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

Ali tamo nema.., skinia san cm 10.1 sa modacovog foruma.

izvoli {#}

13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

I di ti to vidis na ovom linku?

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

I di ti to vidis na ovom linku?

gapps-jb-20130812-signed.zip

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

I kako to instalirat? (Nisam skidao tu datoteku jer nisam na kompu)

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chrispy450 kaže...

isto ko i rom. prvo se rom instalira i onda ovo. imaš i na tome linku sve objašnjeno, samo scrollaj dolje niže i piše ti kak se instalira sve. ak nisi skinul zadnju verziju rom-a onda skini iz toga linka koji sam ti dal

15 godina
neaktivan
chrispy450 kaže...

Isto kao i custom rom.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Ok, hvala, kolko tezi ovaj gapps datoteka i sta ce mi se desit kad stavin to, sta ce mi se stvorit

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZTE Blade III

Pa sve Google aplikacije koje dolaze s Androidom. Pazi, Android sastavlja Google, CM sastavlja posebna ekipa na temelju izvornog koda Google AOSP verzije, međutim nemaju licencna prava (barem mislim da je to razlog) za stavljanje Google aplikacija (GMail, Google Music, Google Maps etc), kao niti nepoznati proizvođači raznih kineskih tableta, pa umjesto s Play Storeom dolaze s vlastitom, česko sumnjivom i oskudnom trgovnom aplikacijama.

Uglavnom, slobodno instaliraj gapps i time si završio proces, možeš eventualno podići takt procesora za nešto sitno ili sl.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice