- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Refreshaj stranicu, editirao sam, zabravio sam link ubaciti.
odi u youtube i u trazilicu napisi iPhone 4s cmi windows jailbreak i imas tutorial, sve je objasnjeno. Tako sam ja svojeg jailbreak-ao

odi u youtube i u trazilicu napisi iPhone 4s cmi windows jailbreak i imas tutorial, sve je objasnjeno. Tako sam ja svojeg jailbreak-ao
LINK please!
LINK please!
http://www.spiritjb.org/2012/01/jailbreak-windows-iphone-4s-ipad-2-5.0.1-ios-video.html
Ako još tko uspije, neka javi.
Evo pokušao sam na 4s ali kada dojde do djela kada u comandu piše da radi backup i restore javi mi grešku error 1266. Gledal sam na internetu da je to greška da treba izbrisat sve iz iphona i tek onda radit jailbreak. i na videu iznad je iphone prazan.
sory na
rjesen problem
Evo pokušao sam na 4s ali kada dojde do djela kada u comandu piše da radi backup i restore javi mi grešku error 1266. Gledal sam na internetu da je to greška da treba izbrisat sve iz iphona i tek onda radit jailbreak. i na videu iznad je iphone prazan.
tako je, i kad druga komanda cinject -w zapne na jednom ekranu vidit ces tekst neki vezan za VPN mobile VPN, ako se dvije minute ne pomakne ekran onda fino vpn toggle i mir, iz drugog pokusaja sam uspio.
Evo uspio sam na 4s na windowsu napraviti jailbreak. Treba u postavkama resetirat iPhone makar se sve izbriše al bitno da je jailbreak tu.
Evo uspio sam na 4s na windowsu napraviti jailbreak. Treba u postavkama resetirat iPhone makar se sve izbriše al bitno da je jailbreak tu.
Upravo sam i ja napravio jailbreak. Nisam trebao resetirati iPhone.
Upravo sam i ja napravio jailbreak. Nisam trebao resetirati iPhone.
ni ja s svojeg nisam nista brisao, uspio sam s prvog pokusaja:D

Sve je to divno ali ljudi nema panike za neiskusne jer izašao je Absinthe za Windowse - spojiti iphone, skinuti absinthe, raspakirati arhivu, pokrenuti Absinthe, kliknuti na gumb "Jailbreak", čekati da sve završi i na kraju stisnuti Absinthe ikonu na iPhoneu
EDIT: Zaboravio sam link
Sve je to divno ali ljudi nema panike za neiskusne jer izašao je Absinthe za Windowse - spojiti iphone, skinuti absinthe, raspakirati arhivu, pokrenuti Absinthe, kliknuti na gumb "Jailbreak", čekati da sve završi i na kraju stisnuti Absinthe ikonu na iPhoneu
EDIT: Zaboravio sam link
Nije ni neki problem preko CMD naredbi napravit jailbreak. Ja sam se malo pribojavao ali sam bil nestrpljiv i preko videa sve rjesil. Naravno da je preko Apsintha lakše.
Evo danas budem mozda frendu jailbreako 4s pa me zanima samo kako napravit back up? dal se to moze preko i tunes-a ?
Evo danas budem mozda frendu jailbreako 4s pa me zanima samo kako napravit back up? dal se to moze preko i tunes-a ?
Spojiš iPhone sa kompom otvoriš iTunes odeš na iphone i klikneš backup.

Vjerojatno će ti ga automatski syncat čim ga spojiš ako nisi ništa mijenjao po iTunesu. Ako ne na ikonicu od iPhonea u iTunesu desni klik pa backup.
Ne još ništa od unlocka. A i rekli su ti svugdje da ako želiš unlock da je bolje da ne ideš na 5.0.1. Iako osobno mislim da ništa od toga i da će prvi unlock za 4s doći sa 5.1 firmwareom.
A da uspio sam naći iPhone 3GS 8GB bez pretplate za 2.400kn.I problem je što mi fali samo 2000kn
A da uspio sam naći iPhone 3GS 8GB bez pretplate za 2.400kn.I problem je što mi fali samo 200Bez 0kn
Bez uvrede ali jesi ti normalan? Za 2400kn preko oglasa dobiješ 4 i to se daju naći skroz novi modeli. To što ima kretena pa ih prodaju za 3k kn ili ovaj tvoj 3GS za 2400 je druga stvar. Ko će normalan to kupit? Evo izvoli, realna cijena 3GSa.
Pa ako nećeš pretplatu ne vidim jedan dobar razlog zkj bi otišao u dućan i kupio mob?? Garanciju i ovako dobiješ iz dućana. Sve mobitele dosad sam kupio preko oglasa neraspakirane osim 4s - ugovor s vipom i prijenos broja i usput ubo' sve žive akcije (tarifa bez limita 200) - prvih 6mj plaćam 0kn pretplatu dakle samo ono što potrošim, zatim 6mj samo pola od toga znači 100 + potrošnja a nakon god dana mislim da možeš mijenjati tarifu tako da je smanjim opet na 100. Uređaj sam platio 1200kn (ponoćna popust 500).
A jbg to ti ne znam dal se može, al mislim da da jer je većina ljudi tak kupovala 4s (neam pojma neke kartice ovo ono). Ja sam imao 3hiljade keša samo za to pa sam fino samo izbrojao ovoj na blagajni. E da dobio sam i 5% popusta za gotovinu - taman za cugu poslije A gle ako nemaš para radije čekaj, te sve krediti, rate i ostale gluposti su meni odvratne. Ako imaš para kupuj ako nemaš radi i štedi. Tak i tak mjesec-dva više manje sve kaj može bit je past cijena malo
Gledam malo na ovoj stranici, izašao Absinthe jaibreak tool za Windowse.
Pošto nikad nisam radio ovaj proces, zanima me koliko je teško nešto zeznuti na iPhone-u?
I je li bolje pričekati neki drugi jailbreak, poput Redsn0w-a ili je to jedini release koji će izaći?
Ima li ovaj JB bugova, pa da možda pričekam neki drugi ili je sasvim sigurno instalirati ovaj?
EDIT: Evo sad smo probali preko CLI-a i sve radi ;)
ja sam jucer napravio preko absintha i sve super prolso, instaliro sam installous i on me malo hebe, nekad hoce skinut nekad ne i tako. i da sve aplikacije koje sam imo prije ne rade onake bljesne samo ekran kad hocu pokrenut. zna neko u cem je problem?
ja sam jucer napravio preko absintha i sve super prolso, instaliro sam installous i on me malo hebe, nekad hoce skinut nekad ne i tako. i da sve aplikacije koje sam imo prije ne rade onake bljesne samo ekran kad hocu pokrenut. zna neko u cem je problem?
Mislim da na forumu ne smiješ pisatio o crackanim stvarima.
Programe skidaj ujutro, tada je najmanje opterećenje, nisu baš stabilni serveri, a za stare programe je očito bila neka greška s appsyncom, probaj rebootati iPhone
nisam spominjo aplikacije nego sam reko da installous bas ne radi i to je valjda uato sto je to installous 4.