iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 958.336
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Iphone Jailbreak
Imam iPhone 4GSM i jailbreak na njemu, sad zelim postaviti ios 5.0.1. ali to nisam nikad radio i nemam pojma kako... Znam da ima ovaj Corona ali mi izbaci neku gresku, mozda je glupo pitanje ali da li trebam prvo instalirati na iTunes ios 5.0.1 pa onda jailbreak na ovom corona?
E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 2x2GB, Corsair TX650, WD 640GB, SAMSUNG HD103SJ 1TB,SAMSUNG T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
16 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Pa ovisi za koji iPhone ili neki drugi proizvod od Apple.Inače redsnow već ima jailbreak tool za winse.Radi mislim na svim iphonovima osim 4s i to na 5.0.1.Zadnja verzija je 0.9.10b4

Imam iPhone 4S, 5.0.1.

Mislio sam pitati, je li sve u redu s ovim Absinthe JB-om, jer vidim da se ljudima javljaju neke grješke?

Je li bolje pričekati još neko vrijeme, da izađe neki drugi release, ili se slobodno može ovaj staviti sada?

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo moj kum je danas uspješno jailbreak-ao svoj 4s, došao kod mene da si prepiše source-ve da može skidat i to :)
Kaže da nema nikakve greške, sve radi super. 

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sportline kaže...
Imam iPhone 4GSM i jailbreak na njemu, sad zelim postaviti ios 5.0.1. ali to nisam nikad radio i nemam pojma kako... Znam da ima ovaj Corona ali mi izbaci neku gresku, mozda je glupo pitanje ali da li trebam prvo instalirati na iTunes ios 5.0.1 pa onda jailbreak na ovom corona?

Upgradeaj preko itunesa na 5.01 i jailbreakaj.

DmL kaže...
robimarko kaže...
Pa ovisi za koji iPhone ili neki drugi proizvod od Apple.Inače redsnow već ima jailbreak tool za winse.Radi mislim na svim iphonovima osim 4s i to na 5.0.1.Zadnja verzija je 0.9.10b4

Imam iPhone 4S, 5.0.1.

Mislio sam pitati, je li sve u redu s ovim Absinthe JB-om, jer vidim da se ljudima javljaju neke grješke?

Je li bolje pričekati još neko vrijeme, da izađe neki drugi release, ili se slobodno može ovaj staviti sada?

Napravi backup mobitela u itunesima, udji u mobitel, delete all data and content, i 99,99% je da ce ti od prve proradit jailbreak, nakon toga samo povuces backup nazad i ko da se nista nije dogodilo.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
14 godina
Iphone Jailbreak

jel zna netko jos neku stranicu za skidanje "ne" besplatnih aplikacija za iPhone osim apptrackr? {#}

hvala

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Stigla i Windows verzija za jailbreak.

Jel' probao netko jailbreakat? Sad razmisljam da stavim jailbreak na iPad 2, no citao sam da manja kolicina ljudi ima problema.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dturko kaže...

Stigla i Windows verzija za jailbreak.

Jel' probao netko jailbreakat? Sad razmisljam da stavim jailbreak na iPad 2, no citao sam da manja kolicina ljudi ima problema.

Evo ja uspješno završio sa Jaibreak-om. 1. put sam inače radio Jaibreak tako da nema razloga da će se nešto uprskati, jednostavno je.

Prvo sam napravio backup sa iTunes-om, i nakon toga pratio upute sa ovog videa. Radio sam na Win 7 x64, iOS 5.0.1.

Nakon uspješnog JB-a, samo sam restorao napravljeni backup i eto ga, to je to!

iOS 5.0.1, Cydia 1.1.4 iOS 5.0.1, Cydia 1.1.4
Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 16:48 (DmL).
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Finished...

iPad 2, iOS 5.0.1 jailbreakan. I ja sam prvi put jailbreako. Za sada nema nikakvih problema. Nevjerojatno je koliko iOS moze biti bolji uz jailbreak.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Oce li u skorije vrijeme bitiii unlocka za iPhone 4s ?? 

Lovu imam, al i Tele 2 pretplatu imam {#}

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

evo upravo sam sada isao staviti neke aplikacije sa kompa na iphone i ja vidim da je izasla nova verzija iTunes-a pa me pita hocu ju instalirat pa me zanima da ju instaliram ili ne jer mi ja iphone jailbrekan pa me zanima dali je to pametno installirat dali bi se moglo sta dogodit?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
oo7 kaže...

evo upravo sam sada isao staviti neke aplikacije sa kompa na iphone i ja vidim da je izasla nova verzija iTunes-a pa me pita hocu ju instalirat pa me zanima da ju instaliram ili ne jer mi ja iphone jailbrekan pa me zanima dali je to pametno installirat dali bi se moglo sta dogodit?

Instaliraj slobodno, nema to veze, barem za sync(nekad je bilo bitno za jailbreak, ali već dugo nisam imao problema s time)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

POMAGAJTEE ako boga znate :D

Jao ovako :.

Nabavio iPhone 4 .. na njemu je iOS 4.3.5 sa basebandom 04.10.01 .. Sad ovako .. Ja sam njega jailbrekao preko redsn0wa .. i sve super, instaliram Cydiu i ultrasn0w no opet mi nece nac mrezu na kartici .. karticu primi sve super i otkljuca, no nema mreze .. zatim sam iso da stavim iOS 4.3.3 koji se da lijepo otkljucat sa ultrasn0w jer nebih isao kupovat gevey sim .. i eto problema, pratim neki tutorijal i mob mi zapne u recovery modu .. preko tinyumbrelle ga nece izbacit iz njeg, i sve moguce kombinacije tipki sam postisko isto nece da ga izbaci .. samo ga restarta i opet u recovery -.- Jedino uspijem uc u DFU mode no neznam kako da si pomognem s njim ?? Mozda opet jailbrekat prek redsn0wa ??

Pokusao sam i preko iTunes da izaberem sa ALT softver koji ocu, nece nijedan .. a vjerojatno bi kad bi stisnuo restore on sam uspio ga izbacit iz recovery no stavio bi najvjerojatnije iOS 5 na njeg .. sto mi ne pase jer mi mora ic na sve mreze, odnosno Tele2 ! Pa sta mi je cinitii ?? Mozda mogu kako sacuvati baseband ovaj, pa da ga i dalje mogu otkljucat a da ga stavim na iOS 5 prek iTunesa ili kakoo ?

Molim hitno pomoc, navecer se javim sa zurim na predavanje !!

Hvalaa !

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
15 godina
fakEEE kaže...
Mozda opet jailbrekat prek redsn0wa ??

Imaš u redsn0wu opciju just boot thetered right now

Probaj sa tim, ili ponovi postupak jailbreaka

a što se tiče unlocka bez gevey kartice na ovom trenutnom BB ništa, 120 kn ti je na njuškalu

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 12:13 (Flying Dutchman).
16 godina
neaktivan

Pokušaj s iREB-r5. Priključiš iPhone na komp, upališ iREB-r5 (run as administrator) i onda odeš pod "recovery mode loop fixer / SHSH Blobs Grabber". Meni je spasio iPhone. Sretno {#}.

...
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Uz ponovni postupak jailbreaka il opciju samo just boot tethered nista .. samo ponovo dode do " recovery " screena ..

iREB, kad kliknem " set auto boot true " .. restarta i opet do " recovery  " screena ..

Pokusao sam kombinaciju tipki drzim home i power do apple screena, te power jos dulje takoder samo do " recovery " screena ..

A da stisnem jednostavno restore u iTunes ? Oce li mi updejtat automatski softver na iOS 5 ?

Kad idem s ALT + restore pa izaberem iOS 4.3.5 koji mi je trenutno na uredaju, javi gresku " 3194 " :S

Dal mozda postoji nacin da spasim baseband 04.10.01 , pa nek on updejta putem restore ( ako tako radi !? ) na iOS 5 pa cu si ja onda pomocu gevey kartice otkljucat uredaj na iOS 5 ..

Il kako drugacije mozda ? NEZNAM ZAISTA !

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak

Ako update-aš na 5.0 ili 5.01 automatski će ti instalirat BB 04.11.08, tek onda nećeš ništa moći napravit, jel nema još gevey za iOS 5 sa zadnjim BB

probaj samo ponovo pokrenut redsn0w i postupak jailbreakanja

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 20:48 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Ako update-aš na 5.0 ili 5.01 automatski će ti instalirat BB 04.11.08, tek onda nećeš ništa moći napravit, jel nema još gevey za iOS 5 sa zadnjim BB

Evo vec 2. puta .. sve prode skroz glatko .. niti zeli kad samo jailbreakam dalje od recovery screena .. niti kad jailbreakam ,pa jos idem just boot tethered .. pokaze se onaj ananas i restarta se te opet dode do recovery mode ..

Znaci restorom on automatski stavlja iOS 5 ?

Ima li koji drugi trik ?

EDIT : Mozda da spremim SHSH s TinyUmbrellom , pa restoram u iTunesu .. pa se vratim na 4.3.5 pomocu SHSH ? Naravno ako restorom on stavi iOS 5 ...

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 21:13 (fakEEE).
15 godina
fakEEE kaže...
Flying Dutchman kaže...

Evo vec 2. puta .. sve prode skroz glatko .. niti zeli kad samo jailbreakam dalje od recovery screena .. niti kad jailbreakam ,pa jos idem just boot tethered .. pokaze se onaj ananas i restarta se te opet dode do recovery mode ..

Znaci restorom on automatski stavlja iOS 5 ?

Ima li koji drugi trik ?

Čekaj gore spominješ ALT na restore??? Si ziher da nisi mislio na SHIFT i na restore, i onda mu odabereš firmware 4.3.5 i napraviš restore

edit: Ako si već imao 4.3.5 i cydiu automatski su ti spremljeni SHSH blobs

probaj ovim editirat hosts file LINK i grešku 3194

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 21:17 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

Čekaj gore spominješ ALT na restore??? Si ziher da nisi mislio na SHIFT i na restore, i onda mu odabereš firmware 4.3.5 i napraviš restore

Joj da .. zajeb .. shift + restore naravno .. u brzini i ovoj vec ludnici u glavi sam tako napiso .. sory :/

A da mozda spremim SHSH u TinyUmbrella , pa dopustim njemu da stavi iOS 5 restorom .. pa si ja vratim 4.3.5 nakon kaj ga on restora ?

I da .. jel uopce restorom bi on stavio iOS 5 ??

WHY SO SERIOUS ??
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ja vam mogu pomoci samo mi se javite sto prije , jel i ja imam neke upite za vas

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...

edit: Ako si već imao 4.3.5 i cydiu automatski su ti spremljeni SHSH blobs

probaj ovim editirat hosts file LINK i grešku 3194

Jel mozda ti SHSH blobs sprjecavaju da iTunes restora ? Pise na tom linku da je moguce .. 

Di su oni uopce spremljeni ?

Host file sam pokusao s tim i s jos mnogo drugih adresa i isto mi izbacuje 3194 error ...

Pa ne mogu vjerovat da fuckn iPhone ne mogu izbacit iz rekaveri moda il rjesit ovu jednu gresku :S

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 22:33 (fakEEE).
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jel može netko objasniti kak funkcionira ovo s Gevey SIMom?

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ee ja sam jucer navecer,uz ogromnu pomoc Flying Dutchmana uspio ozivit iphone pa mi je sad na ios 5 sa BB 04.10.01 :)) Znaci da bih ga otkljucao na sve mreze mi je potrebna gevey sim kartica .. Pa evo ako mi moze neko ,kao i kolegi iznad,objasnit kak ona radi i dat link sa njuskala koja bi mi mogla otkljucat znaci moj iphone sa ios 5 sa BB 04.10.01 te da bih koristio iphone mi je potrebna micro sim ukoliko vam je to uopce i potrebno za znat ! Samo molim brz odgovor da je mogu sad odmah narucit jer ja sam u sarenilu boja gevey neznam sta pase !! :/

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 11:00 (fakEEE).

0 0 hvala 0
15 godina
fakEEE kaže...

Znaci da bih ga otkljucao na sve mreze mi je potrebna gevey sim kartica .. Pa evo ako mi moze neko ,kao i kolegi iznad,objasnit kak ona radi i dat link sa njuskala koja bi mi mogla otkljucat znaci moj iphone sa ios 5 sa BB 04.10.01 te da bih koristio iphone mi je potrebna micro sim ukoliko vam je to uopce i potrebno za znat ! Samo molim brz odgovor da je mogu sad odmah narucit jer ja sam u sarenilu boja gevey neznam sta pase !! :/

Evo ti link Tutorial (ako je iphone već jailbreakan), prati proceduru, isto tako procitaj komentare dole, bitno da je BB 04.10.01 zadnji ili 2.10.04 , 3.10.01 , bio jailbreakan iphone ili ne ista je procedura

Njihova stranica

Znači gevey sim ti je zamijena za tvoj original utor za tvoju micro sim karticu

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 12:16 (Flying Dutchman).
14 godina

Krivi post sve sam skonto

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 21:29 (robimarko).
14 godina
neaktivan
Flying Dutchman kaže...
fakEEE kaže...

Znaci da bih ga otkljucao na sve mreze mi je potrebna gevey sim kartica .. Pa evo ako mi moze neko ,kao i kolegi iznad,objasnit kak ona radi i dat link sa njuskala koja bi mi mogla otkljucat znaci moj iphone sa ios 5 sa BB 04.10.01 te da bih koristio iphone mi je potrebna micro sim ukoliko vam je to uopce i potrebno za znat ! Samo molim brz odgovor da je mogu sad odmah narucit jer ja sam u sarenilu boja gevey neznam sta pase !! :/

Evo ti link Tutorial (ako je iphone već jailbreakan), prati proceduru, isto tako procitaj komentare dole, bitno da je BB 04.10.01 zadnji ili 2.10.04 , 3.10.01 , bio jailbreakan iphone ili ne ista je procedura

Njihova stranica

Znači gevey sim ti je zamijena za tvoj original utor za tvoju micro sim karticu

E oprosti, samo ne razumijem kako kazes da je nebitno jel iphone jailbreakan il ne kad na ovom 1. tutorijalu pise da treba jailbreakat ?

A na ovom 2., na njihovoj str. , mi je ovo donekle jasno ..

Samo ako mi mozes dat onda link koja bi meni odgovarala sa njuskala ? Svaka pise za nesto a ja se ne mogu tu nac nigdje -.-

WHY SO SERIOUS ??
13 godina
neaktivan

dobar dan može mi li ko pomoči da stavim na iphon 3 g.softver 3.1.3.ja sam ga probao staviti.i itunes mi javlja eror.pa ako bi mi ko htiu uči u moj komp preko time wuwera i složiti mi ako je moguče??

15 godina
Iphone Jailbreak

Bok svima imam iphone 3gs na 4.1 iosu i 06.15.00 basebandu hocu li ovim http://www.omizio.com/jailbreak/kako-jailbreakati-iuredaje-na-ios-5-0-1-preko-snowbreezea-v2-9-1/ jailbreakom moci jailbrakati i unlockati iphone na 5.0.1 Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Kako da mi ostanu sejvovi od igrica nakon JB-a, što trebam napravit? Hoće li gamecentar sve zapamtit?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Kako da mi ostanu sejvovi od igrica nakon JB-a, što trebam napravit? Hoće li gamecentar sve zapamtit?

napravi backup na iCloud, makar JB ne znaci da ces izgubit podatke samo restartas mob i sve je na svom mjestu.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice