Hoću sad uzet pb sa alixpress( sad sam se tek registrirao prvi put ) , a vidim nemaju podržano pay pal plaćanje ili sam slijep?
A očito ću morat počekat jutro dok se ne dočepam kartice....
Dobro vidiš. Nemaš Maestro, tj. karticu tekućeg računa?
Hoću sad uzet pb sa alixpress( sad sam se tek registrirao prvi put ) , a vidim nemaju podržano pay pal plaćanje ili sam slijep?
A očito ću morat počekat jutro dok se ne dočepam kartice....
Dobro vidiš. Nemaš Maestro, tj. karticu tekućeg računa?
A imam ali lijen sam se spustit po nju sad. Ujutro cu uzet.
Inace uvijek prije nego kupujem sa nekog sajta provjerim nacine placanja,bio sam uvjeren da podrzavaju ali sam se prevario :)
A imam ali lijen sam se spustit po nju sad. Ujutro cu uzet.
Inace uvijek prije nego kupujem sa nekog sajta provjerim nacine placanja,bio sam uvjeren da podrzavaju ali sam se prevario :)
Bilo bi logično da ne podržavaju, s obzirom da je Alibaba kao firma najveća konkurencija eBayu (a s njim i PayPalu, barem donedavno kad je PayPal odvojen).
Kuzim, imas pravo cista logika. Nisam o tome uopce razmisljao :)
Zasto mi mobitel prekida punjenje svakih par sekundi...
U pitanju je power bank 20000mAh...promjenio vise kablova za punjenje...drugi mobiteli u kuci nemaju problema...u pitanju je acer mobitel...dali je moguce da virus nekakav zeza...
Kad ga ustekam u uticnicu za normalno punjenje sve radi normalno....znaci 3 mobitela se pune samo moj ne...
Dali da pita pod acer temom?hvala
To ti je powerbank s QuickChargeom? Mobitel ti podržava tu funkciju? Možda je nešto na toj relaciji u pitanju...
Dobro bi ti došao USB charger doctor (jeftina verzija), da vidiš što se točno događa. Ovako će ti biti teže utvrditi razlog, možda i nemoguće.
Aha...to je kao nekakav prijelaz?..trebo bi moci onda normalno punit...jel moze link iz nase nekakve trgovine,da mi sto prije dođe..hvala
To nije prelaz vec tester koji ti pokazuje parametre punjenja. Napom jacinu struje i sl.
Aha...dali postoji rjesenje onda kakvo?
Kako ces naci rjesenje kad ne znas sta je uzrok. Zato ti je mbaksa i preporucio tester da se vidi gdje steka....
Dali postoji nekakvo rijesenje..da rijesim problem..
Ali ne znas sta je problem... Ti znas kako se manifestuje ali ne znas sta ga uzrokuje....
Dali postoji nekakvo rijesenje..da rijesim problem..
Kupiš drugi powerbank, kojem je QuickCharge kompatibilan s tvojim mobitelom ili kupiš powerbank bez QuickChargea. Ili kupiš drugi mobitel.
Promijenuti USB mod ako ga mobitel ima na USB charging only?
Bilo jwe 145 kn sa poštarinom i na poklon dobio nekakav zvučnik...
A mobitel je Acer Liqide Z530...
Još jedno pitanje dali se može dowlodati nekakav programčić koji bi pomogao...
Bilo jwe 145 kn sa poštarinom i na poklon dobio nekakav zvučnik...
A mobitel je Acer Liqide Z530..
Na GSM Areninoj stranici ljudi prijavljuju probleme s punjenjem tog mobitela - gasi im se. Tako da ne bi bilo ništa čudno da je problem u tvom mobitelu. A sad kako ćeš ga riješiti ako je problem u njemu? Ti nikako - eventulano ga možeš dati na servis i nadati se da će ga oni riješiti. Eventualno ako je "softverski" problem u pitanju - stavljanjem novijeg firmwarea/ROM-a, u kojem je ispravljena greška.
Nabavi si charger doctor, pogledaj koliki napon ti daje powerbank i koliku struju mobitel pokušava povući. I ubuduće nemoj kupovati lijeve powerbankove vjerojatno lažiranog kapaciteta. Sudeći po veličini (koliko se može ocijeniti s fotografija), mislim da nema šanse da taj powerbank ima 20000 mAh, možeš biti sretan ako ima 10000 mAh. A za tu lovu ili čak nešto nižu mogao si kupiti provjeren, originalni Xiaomijev od 10000 mAh.
To za z530 sve 5..al spojim ga na utičnicu i puni se savršeno...a 3 druga moba iz kuće se pune na tu bateriju bez greške...nije problem mogu ovaj prodati i kupit novi...taj Xijaomijev bi pasao za moj acer?
Jel može link gdje se da nabavit i za koju cijenu ako nije problem...i 10000mAh bi mi bilo dovoljno...hvala
To za z530 sve 5..al spojim ga na utičnicu i puni se savršeno...
Opet - ni ti ni ja ne znamo kako točno se on puni. Koji napon je u pitanju i koja struja je u pitanju?
a 3 druga moba iz kuće se pune na tu bateriju bez greške...
Ali ti ni dalje bez USB charger doctora ne znaš što se događa. Možda ti powerbank ima padove napona, na koje drugi mobiteli ne reagiraju previše (možda pune slabijom strujom pa im se to onda manje osjeti), a Acer reagira - misli da si ištekao kabel pa prekida punjenje.
nije problem mogu ovaj prodati i kupit novi...taj Xijaomijev bi pasao za moj acer?
Pitaš me nešto što ti ne mogu garantirati. Ako ti je mobitel 100% ispravan i po specifikacijama, trebao bi se normalno puniti preko tog Xiaomijevog punjača. I to je to. Ja ne znam niti mogu znati je li tvoj mobitel 100% ispravan i po specifikacijama jer ga nemam kod sebe, da ga istestiram. Jesi ga probao na nekom drugom powerbanku?
Jel može link gdje se da nabavit i za koju cijenu ako nije problem...i 10000mAh bi mi bilo dovoljno...hvala
Imaš recimo na GearBestu i Banggoodu - dobro si provjeri cijene za konkretnu boju (powerbankovi različitih boja različito koštaju).
http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_227727.html
http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-5_1V-2_1A-10000mAh-Power-Bank-For-Smartphone-p-977406.html
Najjeftinija opcija ti je zlatni na GearBestu, za cca 110 kuna (s besplatnom dostavom).
Ima ih valjda i u drugih dućanima, na eBayu i AliExpressu, ali za ova dva dućana si siguran da ćeš dobiti originalni proizvod, jer ima i krivotvorina.
Ok hvala na pomoći...budem probo na nekakav drugi power bank...ako bude radilo naručit ću taj Xijaomijev pa šta bude...
Uzeo sam ovaj sa slike, top seller, vrhunski feedback, tvrdi da je original.
Nadam se da i je.
Pretpostavljam da postoji opcija provjere, sigurno ima neki ''kod'' na sebi, jel postoji na njihovom službenom sajtu mogućnost provjere dali je origigi?
Kad dođe da to prvo provjerim.
Uzeo sam ovaj sa slike, top seller, vrhunski feedback, tvrdi da je original.
Nadam se da i je.
Pretpostavljam da postoji opcija provjere, sigurno ima neki ''kod'' na sebi, jel postoji na njihovom službenom sajtu mogućnost provjere dali je origigi?
Kad dođe da to prvo provjerim.
Da, ako se ne varam svaki original Xiaomijev power bank dolazi sa serijskim brojem kojeg možeš provjeriti na njihovoj stranici. Onda tamo dobiješ obavijest da li je baterija original ili fake. :)
Stigao Xiaomijev power bank od 10000 mAh. Kvaliteta izrade vrh, samo mi je nekako težak. Stavio sam ga na punjenje, pa da vidim koliko će mobitela napuniti
Težak... Htio si stvarni kapacitet od 10000 mAh u metalnom kućištu, dobio si stvarni kapacitet od 10000 mAh u metalnom kućištu. Ne može ne biti težak kad su poštene baterije teške (fejk baterije su često lakše, još ih nekad i "otežavaju" brašnom, pijeskom ili čim već kako bi se masom približile poštenim baterijama) i kad su smještene u čvrsto aluminijsko kućište.
Trebala bi kupiti power bank, a mogućnosti su mi Konig 4400 mah, Platinet 4400 mah i Silicon Power 5200 mah (to sam u elipsu gledala). Kaj bi mi preporučili? :)
Ni jedan haha,samo xiaomi
stigao i moj,i ima mase bogami :D
Trebala bi kupiti power bank, a mogućnosti su mi Konig 4400 mah, Platinet 4400 mah i Silicon Power 5200 mah (to sam u elipsu gledala). Kaj bi mi preporučili? :)
Tri lijeve marke s kojima nitko ovdje nema iskustva, ujedno bez linkova da vidimo specifikacije i kako izgledaju, tako da ti tu nitko nema što konkretno preporučiti. Ako baš moraju biti ti, onda onaj s najvećim kapacitetom ako ti je kapacitet bitan. Ako su ti bitne dimenzije, onda onaj s najmanjim dimenzijama i/ili masom. Ako ti je bitna estetika - onaj koji ti je najljepši. Ako ti je bitna čvrstoća - onaj s najčvršćim kućištem.
Npr. taj konig 4400 mah dođe cca 130kn , wtf.
A xiaomi 16000 mah platim 150kn. Bježi od tog.
Za te novci na ebayu,banggood ili aliexpress uzmes duplo bolji power bank.
Ti što se kod nas prodaju dođu pun kufer , a za klinac su.
Preimenujte temu u xiaomi- poštarine,carine, fejk oriđiđi. Ja mičem temu iz kutka "teme koje pratim". Naravno da ima moćnih i boljih "cigli"...al ekipa uredno po jednom te istom...jer, jelte 2$ manje je 2$ manje.