[FAQ] Android flash, custom ROM, root
- poruka: 2.073
- |
- čitano: 858.541
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nesto sam radio sa exynosom i rootao sam mobitel, zatim sam ga vratio na tvornicke postavke i ne mogu ga vise unrootat , sve instalirao na novo i nemogu nista napravit, sta da napravim i kako da ga unrootam ???
dobro onda skini seus pa vidi jel on detektira...jesi instalirao drivere u flashtoolu? ako mobitel moze u flashmode flashtool ce radit...koji firmware flashas u flashtoolu?
Nesto sam radio sa exynosom i rootao sam mobitel, zatim sam ga vratio na tvornicke postavke i ne mogu ga vise unrootat , sve instalirao na novo i nemogu nista napravit, sta da napravim i kako da ga unrootam ???
Najbolje ti je da preko Odina flesas oficijalni firmware koj skines sa Sammobila i tak ga unrootas.
Zanima me dali mogu X10 Mini Pro Bootloadati
Na naljepnici iza mi pise 11W35
ne,neću komentirat...ne mogu
ne,neću komentirat...ne mogu
Ne ne kuzim. ja ne zelim riskirati posto mi na XDA pise da mi moze hard brickat pa pitam ovdje tko je imao iskustva s navedenim modelom...
pozdrav momci ajde netko tko mi moze objasnit na hrv jeziku kako da stavim 4.1.2 na Note gt-7000, jer sve ono na xda je kupus teški tako da ništa ne kužim
pozdrav momci ajde netko tko mi moze objasnit na hrv jeziku kako da stavim 4.1.2 na Note gt-7000, jer sve ono na xda je kupus teški tako da ništa ne kužim
Predpostavljam da trebaš officielni firmware i Odin koji skidaš na samfirmware.com ali kako ćeš staviti ako nije verzija 4.1.2 izašla i ako je zadnja 4.1.1.
Pozdrav, imam sony ericsson xperia x8 sa sluzbenim android 2.1. sto mi preporucujete da napravim? Root? Flash? Neki coustom rom kojem radi sve na expiri?
Unaprijed Hvala
vidm da mi je xperia x8 w47, tako da je nemoguce napraviti unlock bootloader, a mislio sam staviti gingerdx rom. E sad kako to ne mogu napraviti. Koji coustom mod je dobar da stavim, a da ne stavljam novi kernal, tj da ostane oficijalni?
Kolko je zdravo overclockiranje procesora?
Imam Sony Ericsson Xperia Neo V i godine prolaze, a mobitel stari i šteka.
Stavio sam mu AOKP ROM i dosta sam mu popravio performanse, ali još uvijek to nije to.
A gledam malo po specifikacijama i SE Xperia Arc S, koji ima praktički isti procesor (Neo V - Qualcomm MSM8255, Arc S - Qualcomm MSM8255T) clockan na 1.4ghz.
eo od prekjucer sam i ja postao vlasnik SGS2
da sad ne citam 10-20 stranica
dali me netko moze(onaj tko zna) voditi kroz flashanje, rootanje, stavljanje custom ROM-ova(onih koji su najbolji i najzastupljeniji na trzistu)
android verzija
-4.04
kernle
-3.0.15-1056084
Hvala
Strpi se još malo pa će doći i Jelly Bean na njega ja imam Note pa evo čekam da izađe :=))
eo od prekjucer sam i ja postao vlasnik SGS2
da sad ne citam 10-20 stranica
dali me netko moze(onaj tko zna) voditi kroz flashanje, rootanje, stavljanje custom ROM-ova(onih koji su najbolji i najzastupljeniji na trzistu)
android verzija
-4.04
kernle
-3.0.15-1056084
Hvala
Pozdrav, ne znam baš da te u temi za S2 nisu naveli na sve potrebno.
Sumnjam, jer ako ćeš gdje naći pomoć to je tamo.
Strpi se još malo pa će doći i Jelly Bean na njega ja imam Note pa evo čekam da izađe :=))
Izašao je za SGS 2.
Ali nešto sporo dolazi taj update.
A eto ništa ćudno za naš narod da je sve sporo :D
instalirao sam jb
i sad sam skinuo cf.unroot-update
i kad obavim ono sve s tipkama i nadjem zip file i stisnem da ga instalirao javi mi ovo
signature verification failed
instalirao sam jb
i sad sam skinuo cf.unroot-update
i kad obavim ono sve s tipkama i nadjem zip file i stisnem da ga instalirao javi mi ovo
signature verification failed
Da, ne možeš sa stock kernelom instalirati ništa preko njegovog CWM-a.
Moraš preko Odina staviti nekog Siyaha ili DorimanX samo nakratko i bootati ga u njihov CWM i preko njega.
Da, ne možeš sa stock kernelom instalirati ništa preko njegovog CWM-a.
Moraš preko Odina staviti nekog Siyaha ili DorimanX samo nakratko i bootati ga u njihov CWM i preko njega.
haha ako sam te ista shvatio, pocetnik sam, upute mi je davao jedan iskusan forumas ali smo zapeli negdje pa smo odlucili to sutra napravit medjutim ja sam rijesio problem a on mi je ostavio upute kako dalje pa sam zapeo tu
1. gubim li s tim sto si naveo garanciju
2. dali je od provjerenih proizvodjaca
3. mogu li malo detaljnije upute xD
hvala
1. gubim li s tim sto si naveo garanciju
2. dali je od provjerenih proizvodjaca
3. mogu li malo detaljnije upute xD
hvala
- Garanciju gubiš svakim ulaskom u CWM praktički. Svakim rootanjem. Ali ne dozvoli da te to brine. Moj je nakon s custom ROM-om otišao na servis. Doduše davne 2011. kada su serviseri za custom ROM-ove na SGS II bili tudumi. Sada ne znam kako je. To ti ne predstavlja problem!
- Sve je od provjerenih proizvođača (developera). Likovi među poznatijim/najboljim na xda.
- Detaljne upute? Hoćešlive help? Neki chat?
Rootao sam mobitel i stavi novi ROM, zanima me dal mogu sad taj zip fajl od ROM-a obrisati iz memorijske kartice?
Rootao sam mobitel i stavi novi ROM, zanima me dal mogu sad taj zip fajl od ROM-a obrisati iz memorijske kartice?
Možeš, naravno!
Može mi netko preporučiti neki dobar ROM za SE X10.
Naime, uređaj nije moj, a sljedeči tjedan bi frendu trebao flashati ROM, a kako do sada nisam ništa flashao na X10, tj. nisam kopao po XDA neznam koji su česti bugovi itd....
Pozdrav!Imam tablet prestigio pmp3270b prime,android 4.0.3,pa me zanima dali bi me netko mogao uputiti da stavim neki custom rom na njega.Tablet je rootan.Hvala unaprijed.