Covjeku dode toplo oko srca...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Predobro.
aha sad sam se sjetio, strip o nikoli tesli kao najvecem geeku je zapravo sa njegove stranice...cool...
Bas sam citao jucer kad mi je RSS javio... Oatmeal je Le Legenda, lijepo ih je oprao ali svejedno je jos uvijek beginner u tom podrucju. Genijalni David Thorpe trolla odvjetnike svih vrsta vec godinama :-)
Sad treba vidjeti kako ce FJ primiti udarac :-D
Ma treba krenuti u sveopći rat protiv idiota. Problem je u tome što bi trebalo istrijebiti većinu čovjećanstva.
Dopuna vijesti - izgleda da Charles Carreon (odvjetnik) nije iskopao dovoljno duboku rupu slanjem zahtjeva, nego kopa dalje - za MSNBC je izjavio da vjeruje da Inmanovo prikupljanje novca za dobrotvorne ustanove (National Wildlife Federation i American Cancer Society; dodat će još ustanova budući da je dosad prikupljeni iznos znatno veći od traženog) krši uvjete korištenja IndieGoGo stranice putem koje se novac prikuplja, te je poslao zahtjev da se akcija ukine. Nadalje, razmatra da poduzme pravne akcije protiv ljudi koji ga uznemiravaju (napadima na web stranicama, slanjem uvreda na njegov email, ...).
Na Techdirtu je dobar komentar njegovih akcija:
A large portion of the internet hates you... and your response is to threaten to shut down a massively successful fundraiser for the National Wildlife Federation and the American Cancer Society? Really? Is that really the smartest response to the situation?
Then there's this:
"I'm completely unfamiliar really with this style of responding to a legal threat -- I've never really seen it before," Carreon explains.
Indeed, I don't think anyone is quite familiar with the full extent of Inman's response, but for a lawyer who plays up his connections to various internet-related lawsuits, you would think Carreon would have, perhaps, spent some time on the internet.

trolololololo
Jest da mi je 9gag bolji od svih onih pi*darije 4chan itd, jer dok tamo nađem sliku smrači se, ali znam da su to glavni izvori od 9gaga i on krade od svih:)
Iskreno briga me za to, glavno da je smješno:)
trolololololo
Jest da mi je 9gag bolji od svih onih pi*darije 4chan itd, jer dok tamo nađem sliku smrači se, ali znam da su to glavni izvori od 9gaga i on krade od svih:)
Iskreno briga me za to, glavno da je smješno:)
Mislim da je covjek samo zaboravio trollface sliku... ne budi naivan...
Lol, ovaj odvjetnik misli da mu je zadaca ici sam protiv svih...
http://www.forbes.com/sites/davidthier/2012/06/15/funnyjunk-lawyer-charles-carreon-isnt-afraid-of-the-oatmeal/
Neki ego-idioti stvarno ne znaju kad treba stati.