Stripom protiv idiota

poruka: 13
|
čitano: 3.629
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stripom protiv idiota".
17 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota

Covjeku dode toplo oko srca...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota

Predobro.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota

aha sad sam se sjetio, strip o nikoli tesli kao najvecem geeku je zapravo sa njegove stranice...cool...

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota

Bas sam citao jucer kad mi je RSS javio... Oatmeal je Le Legenda, lijepo ih je oprao ali svejedno je jos uvijek beginner u tom podrucju. Genijalni David Thorpe trolla odvjetnike svih vrsta vec godinama :-)

Sad treba vidjeti kako ce FJ primiti udarac :-D

We are the ones that will open your mind, leave the weak and the haunted behind

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota
Ne da mi se čitati tekst jer sam ljenčina, ali samo da kažem da ni ekipa sa FJ-a (oni koji rade svoje stripove i slike, a ne oni koji repostaju tuđe) ne podržava ovaj Adminov potez. Stvarno teška glupost. I drago mi je da ga je ovaj s Oatmeala tako javno osramotio.
The world is your playground.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota

Ma treba krenuti u sveopći rat protiv idiota. Problem je u tome što bi trebalo istrijebiti većinu čovjećanstva.

Only a dead noob is a good noob.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Stripom protiv idiota
golatificon kaže...

aha sad sam se sjetio, strip o nikoli tesli kao najvecem geeku je zapravo sa njegove stranice...cool...

Kak se ono kaže Tesla, i ko drugi nego opet Tesla a ostali nisu vrjedni spomena živa istina i to je to.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota
Ok, zakačilo me kod "kako maziti mačku", pa ošo pogledati. Zanimljivo, al xkcd mi je još uvijek desetak puta jači..
You are in a dark musty temple. The shadows seem to play tricks with your eyes and you can hear the faint sound of movement.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota

Dopuna vijesti - izgleda da Charles Carreon (odvjetnik) nije iskopao dovoljno duboku rupu slanjem zahtjeva, nego kopa dalje - za MSNBC je izjavio da vjeruje da Inmanovo prikupljanje novca za dobrotvorne ustanove (National Wildlife Federation i American Cancer Society; dodat će još ustanova budući da je dosad prikupljeni iznos znatno veći od traženog) krši uvjete korištenja IndieGoGo stranice putem koje se novac prikuplja, te je poslao zahtjev da se akcija ukine. Nadalje, razmatra da poduzme pravne akcije protiv ljudi koji ga uznemiravaju (napadima na web stranicama, slanjem uvreda na njegov email, ...).

Na Techdirtu je dobar komentar njegovih akcija:

A large portion of the internet hates you... and your response is to threaten to shut down a massively successful fundraiser for the National Wildlife Federation and the American Cancer Society? Really? Is that really the smartest response to the situation?

Then there's this:

"I'm completely unfamiliar really with this style of responding to a legal threat -- I've never really seen it before," Carreon explains.

Indeed, I don't think anyone is quite familiar with the full extent of Inman's response, but for a lawyer who plays up his connections to various internet-related lawsuits, you would think Carreon would have, perhaps, spent some time on the internet.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 10:41 (hrx).

5 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Zašto 9gag nikog ne tuži, pa svi kradu njihove slike...
4chan :D (^_^)v
13 godina
neaktivan
IvoZetich kaže...

trolololololo

Jest da mi je 9gag bolji od svih onih pi*darije 4chan itd, jer dok tamo nađem sliku smrači se, ali znam da su to glavni izvori od 9gaga i on krade od svih:)

Iskreno briga me za to, glavno da je smješno:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
IvoZetich kaže...

trolololololo

Jest da mi je 9gag bolji od svih onih pi*darije 4chan itd, jer dok tamo nađem sliku smrači se, ali znam da su to glavni izvori od 9gaga i on krade od svih:)

Iskreno briga me za to, glavno da je smješno:)

Mislim da je covjek samo zaboravio trollface sliku... ne budi naivan...

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes
16 godina
neaktivan
Stripom protiv idiota

Lol, ovaj odvjetnik misli da mu je zadaca ici sam protiv svih...

http://www.forbes.com/sites/davidthier/2012/06/15/funnyjunk-lawyer-charles-carreon-isnt-afraid-of-the-oatmeal/

Neki ego-idioti stvarno ne znaju kad treba stati.

Hypnotize me, mesmerize me, drain the color from my eyes

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice