Ovaj drugi screen shoot je ie8? a bugovci?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam za vas, ali gdje god da dođem srediti komp, uvijek je IE taj koji je pun nekakvih addona koji rade što žele na kompu. "Još" nisam nigdje vidio da je Firefox pun nekog sranja. Uglavnom, ajde da vidimo tu njihovu "sigurnost"....
"uvjerljivo najpopularnijeg preglednika Interneta"
:D:D:D:D
najpopularniji je jedino u toliko što ljudi koji nemaju veze s računalima ni ne znaju za alternativu pa ga koriste umjesto nečeg drugog.
Neznam za vas, ali gdje god da dođem srediti komp, uvijek je IE taj koji je pun nekakvih addona koji rade što žele na kompu. "Još" nisam nigdje vidio da je Firefox pun nekog sranja. Uglavnom, ajde da vidimo tu njihovu "sigurnost"....
"uvjerljivo najpopularnijeg preglednika Interneta"
:D:D:D:D
najpopularniji je jedino u toliko što ljudi koji nemaju veze s računalima ni ne znaju za alternativu pa ga koriste umjesto nečeg drugog.
Ej...ja sam sad skinuo betu 2. Kad pokrenem javlja mi da prvo moram maknuti beta 1 koju imam instaliranu. Kako mogu to maknuti, gledao sam pod uninstall programs...jednostavno nigdje u popisu programa nema internet explorer!?
XP = Probaj pod Add/Remove Windows Components - nalazi se sa lijeve strane
Vista = Probaj pod Instaled Updates - nalazi se sa lijeve strane
Izgleda da ima bug. Nemam compatibility button uopće :) Ali može se namjestit kroz opcije.
Živcira me jedino potreba za dva reboota... to je danas sasvim suludi zahtjev.
Izgleda da ima bug. Nemam compatibility button uopće :) Ali može se namjestit kroz opcije.
jos uvjek spor za moj ukus, ali inace sve 5!
ja nemam ovakav IE8B2.. LOL
http://www.bug.hr/foto/vecaslika.asp?id=90421-53519&opis=
edit: compat. view button je tu:) - btw upravo sam testirao... meni je IE8 i dalje najbrži browser, a sada je čak na samo 0.3 sekunde od Safarija koji je najbrži. Firefox 3 kasni za IE8B2 0.5 sekundi, a Firefox 2 0.9 sekundi. Opera s isključenim cacheom je 0.4 sekunde sporija od IE8B2.
Evo samo obavijest ja sam skinuo betu1 i ne može se pokrenuti na piratskim windowsima
opa kako je brz
Ugodno sam iznenaden sa ovom betom. Prosla je bila spora i bugovita sto nije niti cudno za tako ranu public verziju. Ova je prilicno dobra, iznenadujuce brza i ovi dev toolsi rulaju. Prilicno dobar posao.
Wow... pa ovo leti... Browsanje po ovom forumu je jedno 10x brze...
mene ubija ako imam par tabova (vise od 3) koji se lodaju, onda mi je prebacivanje izmedu tabova sporo (nije puno, ali zastane tolko da me zivcira).
jos uvjek je beta
popravit ce sve greske do finala
Mene uopce cudi zasto neko koristi internet explorer osim za neke stranice koje u firefoxu ne sljakaju kak treba ili kad trebas active x gluposti, za sve ostalo tu su Opera i Firefox i tak stvari stoje htjeli to priznati ili ne a udio firefoxa ce samo rasti kaj god izveli ovi iz microsofta sa svojim explorerom
Mene uopce cudi zasto neko koristi internet explorer osim za neke stranice koje u firefoxu ne sljakaju kak treba ili kad trebas active x gluposti, za sve ostalo tu su Opera i Firefox i tak stvari stoje htjeli to priznati ili ne a udio firefoxa ce samo rasti kaj god izveli ovi iz microsofta sa svojim explorerom
Internet ex ockej
uvjek za!
probajte k-meleon browser garantirano najbrži koji postoji