HTC – slabija prodaja

poruka: 47
|
čitano: 10.792
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC – slabija prodaja".
16 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Nije mi samo jasno,kako im ne ide prodaja? Imaju nekoliko extra mocnih smartphonea.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: HTC – slabija prodaja
stevan94 kaže...

Nije mi samo jasno,kako im ne ide prodaja? Imaju nekoliko extra mocnih smartphonea.....

Vjerojatno ljudima došlo iz guzice u glavu da se i sa mobitelom od 100kn može telefonirat kao i sa onim od 5000kn

A HTC baš i nema puno modela ispod 3000kn u ponudi

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 14:38 (segregator).
16 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Pa to jeste,ali kako svi imaju pare za iphone i neke dosadne symbian nokije a ne za htc?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebali bi poradit na reklami, puno njih ni ne zna za HTC, kad kažem frendici, ona pita; a šta je to xD

Reklama reklama, nek tu ulože malo više... A i ne isplati se kupovat ako ne uzmeš na pretplatu, ili na crno....

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
Geek kaže...

Trebali bi poradit na reklami, puno njih ni ne zna za HTC, kad kažem frendici, ona pita; a šta je to xD

Reklama reklama, nek tu ulože malo više... A i ne isplati se kupovat ako ne uzmeš na pretplatu, ili na crno....

E tek je to naša klasika, uzmi za 1 kunu, nema veze što treba 24 mjeseca plaćat 700kn mjesečno, već će se nekako nać lova, bitno da je za 1kn Cool

17 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

HTC rules Cool  ja sam svoj flešao sa 6.5 Wm Manila i sad kao da imam novi HTC HD samo je malo sporiji :-)

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob"_ TS2:eurots1.clanservers.com:8820

1 0 hvala 0
17 godina
HTC – slabija prodaja

Mislim da je cijena glavni krivac + malo promiđbe, što je netko spomenuo. I ja kada velim koji mobitel imam, SVI pitaju, a što je to? Ono.... ljudi koji prate tematiku znaju, ali obična raja i NE

0 0 hvala 0
17 godina

Iako moram reći da su im OK mobiteli, ja imam Qtek S200 već poduže vremena koji je u biti HTC, baterija traje ko prvog dana, a podrška je tako dobra na hackerskim siteovima da sam od originalnog Windows Mobile 5.0 koji je bio u njemu

već na 6.5.1

15 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Meni se cini da oni imaju jako velikih problema unutar firme.

Koristo sam do sada vec 4 HTC-a. Do nedavno im je jedini partner bila tvrtka Movens, decki su se stvarno znali sta rade, prijasnji uredaj mi je bio servisiran unutar 2 dana.

Kruze price da je Movens odustao od servisa jer im HTC nije mogao osigurati kvalitetu kakvu su trazili.

Sada im servis radi Agram servis (citaj katastrofa). Servisirali su mi HTC Hero 45 dana i jos nisu uspijeli otkloniti kvar :-(, kada sam im to rekao poceli su se derati na mene. Sada sa moje strane sljedi tuzba, drustvo za zastitu potrosaca i ostale pravne stvari da se zastitim.

Moj zakljucak je da HTC propada.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Slazem se da slabo ulazu u reklame gotovo nikako....

I jos im zamjeram sto stalno na trziste izbacuju nove mobitele kao da ne dozvoljavaju ljudima da se naviknu na jedan....

izadje npr.htc hero i svi pricaju o njemu mjesec dana i onda izbace neki novi htc i nigdje vise nema reklame za hero....i sve tako u krug :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...

Pa to jeste,ali kako svi imaju pare za iphone i neke dosadne symbian nokije a ne za htc?

Nemaju svi novca za iphone, niti zele imati iphone, a jedino "N" serija Nokia kosta pretjerano puno. HTC kosta enormno puno da bi se njime samo telefoniralo, slao SMS ili provjerio e-mail.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2009 16:33 (propuhmajstor).
15 godina
protjeran
HTC – slabija prodaja

RECESIJA

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
flynex kaže...

RECESIJA

sigurno i to ima neke veze,ali ja mislim da najvise imaju ovi navedeni faktori...jednostavno ljudi su navikli da kupuju nokiju,sony ericsson,lg....i nece da mijenjaju te navike Viče

15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
flynex kaže...

RECESIJA

sigurno i to ima neke veze,ali ja mislim da najvise imaju ovi navedeni faktori...jednostavno ljudi su navikli da kupuju nokiju,sony ericsson,lg....i nece da mijenjaju te navike Viče

Promijenio bih ja naviku da HTC HD2 ne kosta 6.499,00 kn! ;)

17 godina
propuhmajstor kaže...
stevan94 kaže...
flynex kaže...

RECESIJA

Ma kakva j...a cijena!? Stvar je samo i jedino u reklami. Nisam imao u ruci a kamoli koristio ni HTC ni Iphone ali moram reci da sam za Iphone cuo i prije nego sto je krenio u prodaju onaj prvi model a za HTC vjerujem da ni dan danas ne bi znao da nisam sudionik i citatelj BUG foruma. I btw ako ikako skupim neke pare do proljeca i bude li ih u ponudi prelazim i ja na smartphone i to naravno na HTC.

17 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

nije stvar samo u reklami, naime nebi vjerovali ali ljudi kada plate xy tisuca kruna prijemte kada

a) morate restetirati telefon po vishe puta dnevno da bi radio

b) imate katastroficno spor softver

c) pogledaj ponovno pod b

d) obecajete ugodan rad sa ekranom koji na kraju to nije

e) pozelite vishe puta dnevno zavitlati isti u zid

imao sam 2 HTCa doma i nikad vishe...

(mozda samo jos ovaj HTC Hero jel.. :) ipak je android i kapacitivni ekran i za sada djeluje dobro a ionako ga dobijam...:P)

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Eld kaže...
propuhmajstor kaže...
stevan94 kaže...
flynex kaže...

RECESIJA

Ma kakva j...a cijena!? Stvar je samo i jedino u reklami. Nisam imao u ruci a kamoli koristio ni HTC ni Iphone ali moram reci da sam za Iphone cuo i prije nego sto je krenio u prodaju onaj prvi model a za HTC vjerujem da ni dan danas ne bi znao da nisam sudionik i citatelj BUG foruma. I btw ako ikako skupim neke pare do proljeca i bude li ih u ponudi prelazim i ja na smartphone i to naravno na HTC.

Mozda tebi cijena ne predstavlja nikakav problem, meni je suludo dati toliki novac za telefon pojacan dodatnim funkcijama. Od svega sto nudi najvise bih telefonirao, slao SMS i citao e-mail. A u tu svrhu mogu koristiti puno jeftinije mobitele. HTC mi nije nepoznat i znao sam za njega prije nego sto sam saznao za iphone. Dapace, imao sam u planu kupiti tytn, pa tytn II ali me je ohladila cijena.

17 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Ima tih mobitela previše a ljudima je najbitnije da mogu nazvat i poslat koju poruku. Ljudi biraju mobitel za ono što i treba a najviše im treba za razgovore. Pa zašto bi uzo mobitel od 4000 kn ako mogu uzet mob od 500 kn i zvati isto kao i sa ovim od 4000 kn. Večinom ove nove mobitele uzimaju poslovni ljudi i ljudi koji se žele pokazat da imaju novi mobitel a glavnom da se nema za kruh.

Kiko

0 0 hvala 0
17 godina
Krs kaže...

Ima tih mobitela previše a ljudima je najbitnije da mogu nazvat i poslat koju poruku. Ljudi biraju mobitel za ono što i treba a najviše im treba za razgovore. Pa zašto bi uzo mobitel od 4000 kn ako mogu uzet mob od 500 kn i zvati isto kao i sa ovim od 4000 kn. Večinom ove nove mobitele uzimaju poslovni ljudi i ljudi koji se žele pokazat da imaju novi mobitel a glavnom da se nema za kruh.

Je, slažem se, napredne osobine takvih telefona doista trebaju i koriste poslovni ljudi koji imaju takav posao da su često izvan ureda. Zašto bi netko drkao po sitnoj tipkovnici ili nečem sličnom na takvim uređajima ako mu je pred nosom u uredu 24 incni ekran? Istina je da takvi telefoni imaju zgodne osobine koje mogu tu i tamo dobro doči, ali za takvo nešto dati 4000 kuna kad za iste novce možeš dobiti solidno prijenosno računalo je bacanje novaca, a sad baš nema puno ljudi novaca za bacanje. Ja bi rado imao takav telefon, ali sam za njega spreman dati to 1000 kuna, odnosno onih trgovačkih 999. Ako za 4000 dobijem solidno prijenosno računalo onda je meni 1000 kuna realna cijena za takav uređaj. 

15 godina
neaktivan
Genie kaže...

nije stvar samo u reklami, naime nebi vjerovali ali ljudi kada plate xy tisuca kruna prijemte kada

(mozda samo jos ovaj HTC Hero jel.. :) ipak je android i kapacitivni ekran i za sada djeluje dobro a ionako ga dobijam...:P)

Slazem se da recimo se mora restartati... ali to je zato sta si imao sa wm5 os i vjerojatno si svakakve šuge stavio u mobitel... A pogledaj danas novije verzije platformi pa onda pricaj... nikad vise. Probaj, testiraj i budes vidio da ces odlucit ipak ponovo uzet... ja imam onaj p3600, ovak je dobro napravljen osim onih tipicnih stvari, ljuštenje one boje i tako. mob je sam po kvaliteti odlican ali, da, problem je jer ima wm5... Koliko su samo ljudi pricali za Omniu da je super. pa na kraju je isto banana... Pozz i bez ljutnje... Namigiva

17 godina
neaktivan
Attrib kaže...
Slazem se da recimo se mora restartati... ali to je zato sta si imao sa wm5 os i vjerojatno si svakakve šuge stavio u mobitel... A pogledaj danas novije verzije platformi pa onda pricaj... nikad vise. Probaj, testiraj i budes vidio da ces odlucit ipak ponovo uzet... ja imam onaj p3600, ovak je dobro napravljen osim onih tipicnih stvari, ljuštenje one boje i tako. mob je sam po kvaliteti odlican ali, da, problem je jer ima wm5... Koliko su samo ljudi pricali za Omniu da je super. pa na kraju je isto banana... Pozz i bez ljutnje... Namigiva

pricao sam o HTCu Tytan2 i HTCu Touch Dual.. oba sa Win6 gore... 

pozz i bez ljutnje.. ;)

17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Iako moram reći da su im OK mobiteli, ja imam Qtek S200 već poduže vremena koji je u biti HTC, baterija traje ko prvog dana, a podrška je tako dobra na hackerskim siteovima da sam od originalnog Windows Mobile 5.0 koji je bio u njemu

već na 6.5.1

ej jel to onaj onak metalni...taj mi mob budi sjecanja kada sam mastao ono kada odrastem to cu si kupiti....aaaaaah najljepsi mob cak i sada bi ga volio nabaviti

Legen-wait for it-dary....englezi prodane duse....
16 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Naletio sam na nekoliko članaka članaka:

http://digitimes.com/news/a20091105PD206.html

http://arstechnica.com/apple/news/2009/11/apple-grabs-17-of-smartphone-market-in-latest-quarter.ars?utm_source

http://www.cn-c114.net/578/a456292.html

Po njima se predviđa rast prodaje HTC-a.

Peter Chou (CEO HTC-a) kaže:"HTC is currently cooperating with a number of carriers in Europe, including T-Mobile, Orange and Vodafone, to promote the sales of HTC HD2 and demand from those carriers is outpacing supply, Chou indicated."

Ne tvrdim da je vijest u Bug-u pogrešna ali mogli bi navesti izvor informacije.

Isto tako, rečenica:"Treće je tromjesečje HTC završio s prihodima za 10% slabijim nego u istom razdoblju prethodne godine." ne ulijeva baš povjerenje u točnost, pošto treće tromjesječje još nije završilo?!

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 17:36 (ce3hel).

0 0 hvala 0
17 godina
ce3hel kaže...

Ne tvrdim da je vijest u Bug-u pogrešna ali mogli bi navesti izvor informacije.

Isto tako, rečenica:"Treće je tromjesečje HTC završio s prihodima za 10% slabijim nego u istom razdoblju prethodne godine." ne ulijeva baš povjerenje u točnost, pošto treće tromjesječje još nije završilo?!

kako ti to računaš, pa već je i četvrto tromjesečje pri kraju Cool

17 godina
neaktivan
Geek kaže...

REKLAMA REKLAMA REKLAMA, idem u Srednju skolu smjer tehnicar za racunalstvo i kad sam kupio hTC, prvo sta su me frendovi pitali je sta je to??(poglejdate smjer skole!)

A kamoli da ga zna netko drugi..informaticki "manje" pismen...

Genie kaže...

Sa stock romovima nema problema(ako ga se ne ubi raznim temama. glupim programima..)..a i osim toga mnogo ljudi gasi mob/ppc po noci..

A sa HD2-ojkom da ne pricam nema tog programa koji ce ga opteretit :)

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
segregator kaže...

kako ti to računaš, pa već je i četvrto tromjesečje pri kraju 

U pravu si. Jbg lapsus. Al linkovi vjerojatno nisu Cool

17 godina
HTC – slabija prodaja

Nisam koristio HTC uređaje, ali očito europljanima se ne sviđaju, mislim da je samo problem u 'reklami' uz toliko pametnih ljudi zaposlenih u kompaniji to bi već neko uočio... To što neka cura ili srednjoškolci nisu čuli za HTC, pa oni im i nisu ciljna skupina potrošača, valjda su to poslovni ljudi koji mogu iskoristiti njegove mogućnosti, i na kraju koji ga mogu platiti. Ako se njima ne sviđaju, vjerojatno se oni drže poznatijih marki koje su i prije koristili.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2009 20:32 (lebo1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

"Poslovni ljudi", barem nekih 90% njih, ne bi bili nikad u stanju naučiti ni telefonirati s takvog telefona (govorim o našim "poslovnim ljudima")

17 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Ali jos mi jenda hTC-ova politika nejde u glavu..Europa hTC nije prihvatila najbolje ali oni i dalje prvo uredaje izbacuju u Europu??

addicted to HD :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hrvatska nije toliko značajna u ukupnoj prodaji tih uređaja, u biti da ne prodaju niti jedan u RH ne bi zbog toga trebali biti u minusu. Moje je mišljenje da treba napraviti što jednostavniji uređaj (mislim općenito) za telefoniranje ili slanje sms-a, zbog toga se uglavnom i kupuju telefoni, zar je fora napreviti uređaj koji pola europe neće znati koristiti i biti frajer, a kompanija u stečaj (to mi više liči na neke naše poslovne ljude- tajkune).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice