HTC – slabija prodaja

poruka: 47
|
čitano: 10.795
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC – slabija prodaja".
16 godina
neaktivan
RE: HTC – slabija prodaja
lebo1 kaže...

Hrvatska nije toliko značajna u ukupnoj prodaji tih uređaja, u biti da ne prodaju niti jedan u RH ne bi zbog toga trebali biti u minusu. Moje je mišljenje da treba napraviti što jednostavniji uređaj (mislim općenito) za telefoniranje ili slanje sms-a, zbog toga se uglavnom i kupuju telefoni, zar je fora napreviti uređaj koji pola europe neće znati koristiti i biti frajer, a kompanija u stečaj (to mi više liči na neke naše poslovne ljude- tajkune).

slazem se da treba napraviti jednostavan mob za poruke i sms i plus da extra izgleda i da ima dobar touchscreen i kome treba vise? pa svi ce se malo strpiti dok ne dodju kuci,pa nek ono sto im treba rade na kompu Smijeh

Vjerovatno ce neko napraviti takav uredjaj ali ja sam uvjeren da HTC nikada nece ibaciti neki jednostavni model :)

16 godina
HTC – slabija prodaja

Ne kužim par stvari u ovoj raspravi, svi govorite kako je HTC kompliciran pa ga nitko ne kupuje nego vam treba samo za pričanje i sms. A kako onda milijuni prodanih iphonova? On nije jeftin, ima jako puno toga i nudi puno više od pukog telefoniranja i sms-anja pa ga ljudi opet kupuju...očito po meni da im fali reklama da bolje pokažu svoje prednosti u mobovima naprema drugima(kao recimo htc hero, ima i kapacitivni ekran i još i flash podržava + sve standardno za top klasu mobove) jer danas ima jako puno mobova u high end tržištu od iphona do n97 pa SE satia te nakraju i HTC-a kojeg svi neopravdano ignorirajuNeodlučan

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Ne kužim par stvari u ovoj raspravi, svi govorite kako je HTC kompliciran pa ga nitko ne kupuje nego vam treba samo za pričanje i sms. A kako onda milijuni prodanih iphonova? On nije jeftin, ima jako puno toga i nudi puno više od pukog telefoniranja i sms-anja pa ga ljudi opet kupuju...očito po meni da im fali reklama da bolje pokažu svoje prednosti u mobovima naprema drugima(kao recimo htc hero, ima i kapacitivni ekran i još i flash podržava + sve standardno za top klasu mobove) jer danas ima jako puno mobova u high end tržištu od iphona do n97 pa SE satia te nakraju i HTC-a kojeg svi neopravdano ignorirajuNeodlučan

IPhon je statusni simbol, dodatak odjeći, koristi se kada se želi ostaviti dojam na nekoga (kakav god dojam), a ne zbog njegovih mogućnosti, ne kažem da neki ne kupuju zbog toga, pa niko ne kupuje ferrari zato jer je najbrže auto ima i bržih, nego zato jer je ferrari...

16 godina
HTC – slabija prodaja

Ja bi prije rekao da ga kupuju jer su jedino za njega čuli a za ostale nemaju pojma...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Ma kako sam i prije rekao običnom korisniku treba mobitel s klasičnom tipkovnicom, slanje sms-a i pozivi eventualno kamera od 2 megapiksela i to je to. a Ovo sve ostalo je beskorisno šta vrijedi iphonu onoliko aplikacija kad niko ne iskorištava to sve.

Kiko

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

HTC-ov problem kod nas je sigurno reklama... Kad je tko zadnji put vidio reklamu za neki HTC? Osim možda ovih na androidu zadnjih godinu dana... A iPhone ima reklama koliko god hoćeš (sjećam se i kad je došao u prodaju je u dnevniku na HRT-u imao besplatnu reklamu, tj. stigao iPhone u Hrvatsku ovo ono, kad su spomenuli koji HTC ili Nokiu ili bilo šta drugo u dnevniku). Uz to, iPhone je daleko jednostavniji za korištenje, mogla bi ga moja baba koristit, a kad ljudima dam svoj HTC ne znaju poruku napisat, iako kad ga naučiš koristit možeš i napisat poruku, nazvat nekoga i bilo šta drugo puno brže nego na iPhoneu ili čemu drugome, ali vjerujem da se rijetko kome da dati 4-5 hiljada kuna za mobitel na kojemu tjedan dana neće znat poslat poruku pošteno i nazvat, a ostale funkcije vjerojatno neće nikada ni koristit, čak možda ni znat za njih... HTC je high end, i jedino će ga kupovat poslovni ljudi kojima to stvarno treba i entuzijasti koji moraju imat jedan od najjačih mobitela na tržištu, znači ljudi koji će znati koje funkcije ima i znati iskoristiti te funkcije

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stoja kaže...

Ne kužim par stvari u ovoj raspravi, svi govorite kako je HTC kompliciran pa ga nitko ne kupuje nego vam treba samo za pričanje i sms. A kako onda milijuni prodanih iphonova?

On nije jeftin, ima jako puno toga i nudi puno više od pukog telefoniranja i sms-anja pa ga ljudi opet kupuju...očito po meni da im fali reklama da bolje pokažu svoje prednosti u mobovima naprema drugima(kao recimo htc hero, ima i kapacitivni ekran i još i flash podržava + sve standardno za top klasu mobove) jer danas ima jako puno mobova u high end tržištu od iphona do n97 pa SE satia te nakraju i HTC-a kojeg svi neopravdano ignorirajuNeodlučan

Siguran sam da je dio ljudi kupio iphone iskljucivo zbog pokazivanja i sminkanja. Za njihove potrebe bi bio dovoljan i neki Samsung ili LG iz paketa koji se prodaju do 200 kuna u postama i obicnim ducanima. Ali iphone je sminka. Danas vise nije toliko zanimljiv kada ga svi imaju, ali prosle godine....

HTC je dobar, ali, ponavljam, enormno skup. Badava mu reklama. Evo, ja bih jedan HTC HD ili HD2, ali on kosta 5000 ili 6500 kuna.

15 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

O helloo vidim raspravu oko htc-a

možda kod nas je slaba prodaja jel ljudi neznaju za njega

al vani je to popularan telefon.

Gledajući razvoj htc-a vidno je očito da on prvi izbacuje stvari a drugi ga vješto kopiraju

Pa zašto da kupujem kopiju kad mogu imat orginal:)))))))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

a iphone to ne vrijedi komentirat

za puno love nudi ništa :(

samo što ima dobru reklamu pa su se ljudi zaletili malo

neznam nikog od isvojih ko je reko za taj phone da je mrak

a i te usporedbe svakog novog modela mobitela s i phoneom sve više govori da je iphone kanta

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 16:13 (ioivana).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

nijedna poznata tvrtka ne bi bila ono sto jeste da nije imala dobru reklamu...

kako mi ljudi znali za orbit zvake da ih nisu reklamirali,pa evo i sada kada ih svi kupuju opet ih reklamiraju Cool.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stevan94 kaže...

nijedna poznata tvrtka ne bi bila ono sto jeste da nije imala dobru reklamu...

kako mi ljudi znali za orbit zvake da ih nisu reklamirali,pa evo i sada kada ih svi kupuju opet ih reklamiraju Cool.....

Ne 'reklamiraju' se zvake samo da ih ljudi bolje upoznaju, već zato što postoji konkurencija među proizvođačima.

17 godina
neaktivan
evo odlicne reklame koju bi trebai ppustat na telki

https://www.youtube.com/user/HTC#p/a/u/1/5lUkF1vVudA
addicted to HD :)
16 godina
HTC – slabija prodaja

Fora reklama,sviđa mi se kako su snimali iz perspektive "moba" hehe,vrlo originalnoSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

HTC doživljava pad prodaje jer sa novim modelima ne donosi ništa veliko i vrijedno promjene.

Inače da se osvrnem na ekipu koja uspoređuje HTC i neki tamo NOKIA telefon ili nešto slično.

HTC nije i nikada neće pokušati preuzeti tržite mobilnih telefona. Jer oni ne proizvode mobitele niti jednostavne 'smartphone' kojih je mnogo.

HTC proizvodi smartphone u punom smislu te riječi, njihova ciljana publika nisu djeca i mladi, već poslovni ljudi kojima treba nešto više od maila, sms-a i poziva za koje je kralj kraljeva Blackberry.

HTC proizvodi višefunkcijske uređaje kojima nudi dovoljno stvari da opravda svoju cijenu.

Trenutno koristim HTC Tytn 2 i planirao sam ga zamijeniti sa nekim drugim telefonom. I jesam, ali već nakon 5 dana vratio sam se starom HTC-u.

Iphone i HTC ne ciljaju na istu publiku...

Iskreno, dvojim da ću imati nešto drugo ikada, jer HTC je bolji uređaj od većine kojih sam koristio.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
benko kaže...
evo odlicne reklame koju bi trebai ppustat na telki

https://www.youtube.com/user/HTC#p/a/u/1/5lUkF1vVudA

extra reklama :) ima i htc par reklama ali to je samo za modele koje prodaju operateri Cool

16 godina
neaktivan
HTC – slabija prodaja

Sad ce im izlaskom Hero-a i jos par modela sa Android OS-om prodaja naglo krenuti :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
stevan94 kaže...

Sad ce im izlaskom Hero-a i jos par modela sa Android OS-om prodaja naglo krenuti :)

ma da?

Hero je od ljeta vani.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice