I Android vas prati!

poruka: 95
|
čitano: 13.572
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I Android vas prati!".
14 godina
neaktivan
I Android vas prati!

Kamo sreće da je Sanader imao androida... ili još bolje, ajfona... eh, al na njemu neb mogo bateriju izvadit. xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: I Android vas prati!
jpelko2 kaže...

Nije dostupno na Ios-u.Malo pogledaj strane news portale pa ćeš vidjet .To kaj si ti fanbojčić sndroida to ne znači moraš braniti svim silama voljeni os.Kaj niste i rekli da se vijesti za apple prve da nema nikakvih čekanja dok sad opet drugo. Na ios-u te pita ako hoćeš slat podatke i to nije nikakva špijunjaža nek da ti gledaju slike ili brojeve kred. Kartica nego korištenje uređaja,što najviše koristiš...Evo kaj piše na mobu za dijagnostiku- Možete pomoći tvrtki Apple u poboljšanju kvalitete i učinkovitosti proizvoda i usluga. Vaš uređaj može automatski prikupljati dijagnostičke podatke i informacije o uporabi i slati ih tvrtki Apple na analizu — ali samo uz vaš izričiti pristanak. Dakle uz izričiti pristanak dok to na androdu nije,samo vas pita za lokacije.

Pročitaj ti pa vidi da je carrier dostupan i na iphoneu, jedino ak ne znaš čitat onda sve k vragu.

Da, apple vijeti jesu prve kad se hvali, ali kad se mora nekaj loše napisat onda vijesti kasne danima, a onda se vijest kao ova još i istakne, i napiše naslov tipa " i Android vas prati". Kakve veze ima android s tim? da ima onda ga ne bi bilo na ostalim mobilnim sustavima.

Da si kad pokrenuo android onda bi vidio da te i na njemu pita dal hočeš slat lokacije + podatke + dijagnostiku...

da se bar malo informiraš vidio bi da pišeš gluposti?

fanbojčić? zato jer samo govorim istinu? e da, onda jesam.

hobi:moj-android.net
15 godina
neaktivan
Re: I Android vas prati!

http://www.xda-developers.com/android/carrier-iq-creeps-out-everyone/

Evo još jedan članak koji pojašnjava stvari. Možda ga i Dragan pročita. /fingers crossed 

14 godina
neaktivan
I Android vas prati!

Mislim da je vrijeme da se bugovi novinari malo ugledaju na tportalove... xD

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/162985/Softver-spijunira-milijune-mobitela.html

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
I Android vas prati!

Čitajući sve ovo pade mi na pamet jedna dobra od TBFa

Moja mater te traži
Zna di radiš i di se krećeš
Moja mater te traži
Zna sva mista di ideš navečer
Moja mater te traži
Zna di živiš, al neš još dugo
Moja mater te traži