Jel i vama ne radi store na Originu? Je su li se očitali oko toga iz EA?
Također, kada EA namjerava omogućiti / brisati demoe i bete iz games liste?
Ne možeš ih izbrisati, ali možeš ih sakriti(desni klik - hide)
zdravo mogu da vas pitam ocu da igram online euro truck simulator 2 ali ne znam kako na primer gta san andreas online se igra u server sa sampa jel da..... a za euro truck ne znam kako jel moze neko da mi pomogne kako da igram online jel svarno volim ovo igra pozz svima unapred hvalla vam
E ljudi, ovaj Sims3 iz humble bundle-a se ne može reedemat na originu, nego se mora preko njihove stranice, tako sam i napravio, ali na originu nema Simsa i ne kužim kako to sredit da bude na originu?
E ljudi, ovaj Sims3 iz humble bundle-a se ne može reedemat na originu, nego se mora preko njihove stranice, tako sam i napravio, ali na originu nema Simsa i ne kužim kako to sredit da bude na originu?
samo refreshaj game libary..
Probao sam nekoliko puta i ništa.
Pozdrav svima.
Nedavno sam kupio Origin acc i jucer sam kontaktirao EA Help u vezi izmjene maila. Pitali su me koji je sadasnji mail, security question cak i razlog izmjene maila...E sad, posto je mail od prijasnjeg vlasnika onaj Facebook-ov, i mislim da oni ne smiju znati da sam kupio taj acc , odgovorio sam `` da mi je FB account hackovan nekoliko puta , kao imao sam socijalne probleme bla bla , zabrinut sam za sigurnost svog Origin accounta , zelim razdvojiti Origin od Facebooka-a i najvjerovatnije se odjaviti sa Facebooka`` (nadam se da je ovo bio prihvatljiv odgovor i dovoljan razlog za izmjenu mail adrese , mada mi nije ni jasno zasto me uopce pitaju za razloge, a i malo mi je glupo sto u aplikaciji nije ostavljena mogucnost izmjene kao npr. recimo na Steamu ) . Kontaktirao sam momka sto mi je prodao acc i obavijestio ga o ovim dogadjajima ,na sta mi je odgovorio da su ga kontaktirali i poslali mu ova dva maila (ovo je c/p proslijedjenih mailova )
1.
1.Dear ........., This support case is now closed. We have assigned a case number to this interaction and included it in your case history so you can refer to its details as needed. Your case number is 039....... Please note that you may need to log in to view your case details. As always, we strive to provide you with the world's best customer experience for the world's best games. By taking a short survey about your experience with EA, you can help us improve our service to you: https://helporigin.secure.force.com/csat/TakeSurvey?id=a0UE00000004VPs&cId=003E000000CzFGbIAN&caId=500E0000001v9oQIAQ Should you require additional help with this particular question, feel free to contact us right away and reference your case number. Your satisfaction with our products and the EA experience as a whole is our highest priority. Sincerely, Sharat P. EA Customer Experience ref:_00DE0IO80._500E01v9oQ:ref
Da li neko zeli key za Sims 3?
Kolega Rodić je dobio ključ.
ja :)
kako spojiti 2 origin accounta u jedan s time da se zadrže sve igre?
To je nemoguce...
To je nemoguce...
Nije nemoguće, ali moraš ih nazvati telefonom. Pitaj ih na chatu, pa će ti sve objasniti
http://answers.ea.com/t5/Origin/Merge-Origin-Accounts/td-p/634
"Note: For anyone looking at an account merge, please go to help.ea.com and open up a support ticket first. They should be able to handle all of the requests in the future." (from EA_OneLetter's second post)
"I should point out though, there may be some issues, such as the following:
- Certain titles / previous purchases may not be able to be transferred.
- Some cloud saves may not transfer.
- Some game leaderboard stats may not transfer.
To je nemoguce...
Nije nemoguće, ali moraš ih nazvati telefonom. Pitaj ih na chatu, pa će ti sve objasniti
WAT, koji k to ne naprave na steamu? ;(
To je nemoguce kako je vec neko rekao gore,zvao sam ih ja da mi prebaci bad company 2 na acc di imam bf3 i rekli su da se to ne moze napravit..
That's what i said :D
ko zeli neka doda na originu nick je KOLEKS2134 imam fifu 12 i sad ovaj humble bundle igre pa ak o igra to nek doda :)
ko zeli neka doda na originu nick je KOLEKS2134 imam fifu 12 i sad ovaj humble bundle igre pa ak o igra to nek doda :)
I BF3?
Dodji u temu Battlefield 3, bas su nabruseni na pocetnike. Sad ih je jaaako puno doslo. A svi bi da igraju ko da imaju vec 1000 sati iza sebe
EDIT: Ozbiljno, ako mislis igrat BF3, dodji u temu. Mozda nadjes jos neke pocetnike, nadjete se u nekom chatu, u igri udjete u isti squad i zajedno rasturate.
Meni je to najbolja igra koju sam do sad isprobao i to od kad sam poceo igrati u chatu zajedno sa drustvom.
A poceo sam igrati igre prije dvadesetak godina, tako da znam sto pricam
Kratko pitanje...ako sam danas kupio one igre preko humblea da li ja te igre mogu pomocu kljuca koji sam dobio skinuti za npr. 2 mjeseca ili ih moram skinuti sve dok traje akcija na humbleu, tj. da li mogu stajati na originu i da li moj kljuc vrijedi nakon isteka akcije
hvala
To je nemoguce kako je vec neko rekao gore,zvao sam ih ja da mi prebaci bad company 2 na acc di imam bf3 i rekli su da se to ne moze napravit..
Ako pitaš da prebace reći će ti da ne mogu, nego trebaš tražiti da ti mergeaju 2 acc. Imao sam prastari EADM acc. s jednom igrom koju sam htio prebaciti na svoj Origin i kad sam tražio prebacivanje igre rekli su da ne mogu, a kad sam malo istražio na netu i drugi put tražio merge pitao me par sigurnosnih pitanja i dao mi je broj telefona i broj mog slučaja da nazovem. Nisam nikada zvao jer sam na kraju stari acc. poklonio, ali očito je da se može spojiti.
Kratko pitanje...ako sam danas kupio one igre preko humblea da li ja te igre mogu pomocu kljuca koji sam dobio skinuti za npr. 2 mjeseca ili ih moram skinuti sve dok traje akcija na humbleu, tj. da li mogu stajati na originu i da li moj kljuc vrijedi nakon isteka akcije
hvala
Ako ih aktiviras s kljucevima koji si dobio, igre su tvoje, ne moras ih uopce downlodati.
Aktiviraj kljuceve, i ako te volja ne pali vise origin. Ali bi preporucia da ih svakako pređeš, bar jednu misecno.
Igre su aktivirane kada u origin klijentu aktiviram code za svaku igru i one mi se pojave u mojoj biblioteci??
Da
Netko Burnout Paradise ili Medal of Honor samnom? :D
Dodajte me
Antonio1451998
Znam da nije prava tema ali :/
Kupio sam sa go2arena Battlefield 3 Premium i redeemao kod u originu (ne na stranici) i igra se ne pojavljuje u game libraryiju,
prošlo je već 24 h.Pomagajte!!
Kupio sam sa go2arena Battlefield 3 Premium i redeemao kod u originu (ne na stranici) i igra se ne pojavljuje u game libraryiju,
prošlo je već 24 h.Pomagajte!!
"Battlefield 3 Premium" je dodatak za igru Battlefield 3 koji ti daje sve dosadasnje DLC-eve i pripadajuce mape i oruzja u toj igri.
Mogu kako prodat battlefield premium ako sam već redeemao key
jedino da da prodas acc:)
Mogu kako prodat battlefield premium ako sam već redeemao key
Kupi samo BF3, zato bi prodavao?
I odgovor je ne, jednom "povezana" igra s Origin accountom se ne moze nikako prodati.
može neka preporuka stranice na kojoj da kupim
na go2arena je limited edition 11 eura