Google dodatno gura YouTube Premium ukidanjem besp

poruka: 19
|
čitano: 3.926
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google dodatno gura YouTube Premium ukidanjem besp".
10 godina

Ja sam jedan od tih koji koriste Brave. Nema reklama, svira i kad je mob zaključan.

I ne, neću platiti Premium ako to ukinu.

Da su reklame "normalne", kratke i da imaju veze s temom videa, da ne uskaču sred videa, ... još bih i pristao na njih, ali ovako agresivne i neselektivne uz trpanje svaki čas, to ne mogu podnijeti.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
23 0 hvala 3
17 godina

revanced.app

Nema na čemu 

LOL: Crobrother
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Re: Google dodatno gura YouTube Premium ukidanjem
Da je premium jeftiniji, uzeo bih. Ne zanimaju me fore s dijeljenjem računa s drugima, obitelj mi nije dovoljno narasla za to, a akrobacije me ne zanimaju
You have to be odd to be number one
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Najbrži kaže...

revanced.app

Nema na čemu 

2,7€ mjesečno Premimu Femili. Nema na čemu 

17 godina
the chosen one07 kaže...

Imao sam preko Ukrajine i Turske-ininal, šta je sada aktualno da nije Apple metoda?

18 godina

Malo sam polu-offtopic.

Nema smisla žvakat na svakoj YT vijesti iste alternative i raspravljat o cijeni.

Netko voli da mu guzica pjeva dok je briše četveroslojnim papirom, a nekom kroz dvoslojni prsti propadnu u središnjicu.

Mene zanima, zašto na mobilnoj platformi ne mogu imat HR titlove?

Očito tehnološki razlog. Na desktopu browser uredno generira HR titlove u "letu".. zanima me tehnički razlog.. browser nešto poseban i mobilna aplikacija to ne može iz nekih razloga.. zna li itko?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Nema šta, ovo će me definitivno uvjerit u aktivaciju Premiuma.

/s

All the World is a stage.

4 0 hvala 0
2 godine

"2,7€ mjesečno Premimu Femili. Nema na čemu"

Moze info u pm?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2026 21:36 (n4rd3v).
17 godina
Najbrži kaže...

revanced.app

Nema na čemu 

Ad blocker u browseru i ne treba ti nikakav app. 

17 godina
Hrco kaže...

Ad blocker u browseru i ne treba ti nikakav app. 

OperaGX na laptopu, Chrome na kompu, ReVanced na mobitelu i ne izbacuje reklame. Family bi svakako opet uzeo bez razmišljanja da je do €5 mjesečno

16 godina

ReVanced Manager i imaš Premium YT na Androidu, Premium YT Music, neograničen storage slika i videa na Photos, nemaš reklame na X, Instagramu, Viberu, brzo mijenjanje servera na Proton VPN. Dok sve radi dobro je, kao da sam u zlatnom dobu interneta 2000tih. Od Androida 17 najavljuju ukidanje sideloada aplikacija, pa onda valja tražiti neki Linux telefon.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

2 0 hvala 0
9 godina

Saljem kulturnu poruku vezanu uz nabijanje.

6 0 hvala 0
6 godina
uss kaže...

ReVanced Manager i imaš Premium YT na Androidu, Premium YT Music, neograničen storage slika i videa na Photos, nemaš reklame na X, Instagramu, Viberu, brzo mijenjanje servera na Proton VPN. Dok sve radi dobro je, kao da sam u zlatnom dobu interneta 2000tih. Od Androida 17 najavljuju ukidanje sideloada aplikacija, pa onda valja tražiti neki Linux telefon.

Kako funkcionira taj neograniceni storage?

15 godina
Najbrži kaže...
the chosen one07 kaže...

Imao sam preko Ukrajine i Turske-ininal, šta je sada aktualno da nije Apple metoda?

Baš to što si spomenuo, Apple metoda :)
Vrijedi i za Apple Music, Apple TV i ostale stvari koje se mogu preko Apple računa uzeti, a razlika je pozamašna u cijeni... 

Jednostavno mi se ne da zafrkavati sa sideload-om aplikacija, ovoga onoga... Jednom kreirao račun, sada samo nadoplatim 1-2x godišnje i vozi miško ;)

6 godina
the chosen one07 kaže...
Najbrži kaže...
the chosen one07 kaže...

Baš to što si spomenuo, Apple metoda :)
Vrijedi i za Apple Music, Apple TV i ostale stvari koje se mogu preko Apple računa uzeti, a razlika je pozamašna u cijeni... 

Jednostavno mi se ne da zafrkavati sa sideload-om aplikacija, ovoga onoga... Jednom kreirao račun, sada samo nadoplatim 1-2x godišnje i vozi miško ;)

Moze info u PM?

9 godina
Koristi li netko revanced youtube music u autu? Tamo mi ne rade kontrole u autu već moram preko moba.

0 0 hvala 0
12 godina
T700 kaže...
Koristi li netko revanced youtube music u autu? Tamo mi ne rade kontrole u autu već moram preko moba.

Koristim u autu i istina je da ne rade kontrole u smislu da možeš sam pretražiti i odabrati što želiš. Ali kad pokreneš playlistu na mobitelu, onda možeš kontrolama birati sljedeće stvari s playliste (vidiš popis na infotainmentu). Meni je i to dovoljno korisno. Istina je da treba na početku pokrenuti s mobitela, ali dalje radi pomoću kontrola.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2026 9:37 (capodaster).
8 mjeseci

Moze vise detalja o toj apple metodi? Pomozite drugu u nevolji, hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
slitinabakra kaže...
uss kaže...

Kako funkcionira taj neograniceni storage?

Tako što Photos aplikacija vidi tvoj mobitel ili tablet kao Pixel inačicu telefona koja je dolazila sa neograničenom pohranom? Može se postići na 2 načina custom ROM ili patchanjem Photos aplikacije. Sve što se uplouduje na tom uređaju ne troši 15GB na Google računu.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice