Meni je skinuo noćas bf3 o evo do sada mi je sve skoro završio još su mi ostali Dead Space 3 i Dead Space i to je to,cijeli humble bundle je skinut.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo i meni je napokon skinuo sinoc igru i sve radi...probajte sa onom forom EACore.ini sto je kolega napisao par postova iznad
Ja od jucer ne mogu uopce na Origin store. Ni na sajtu, ni u samom klijentu.
Samo mi je reklama za novi i bolji Origin store, i kad kliknem, nista se ne desava.
Tako je i meni.
Pozdrav
Neka netko sto prije odgovori, jer mi je velika uzbuna.
Netko mi je upao (neznam kako) u origin account, promjenio password, izbrisao sve moje prijatelje i promjenio username. Ja sam uspio doci nazad do passworda i promjeniti ga. Kako da poboljsam sigurnost mog accounta, da mi ljudi vise ne ulaze, posto origin accounti nisu vezani za mail, pa me strah da ga ne izgubim
Pozdrav
Neka netko sto prije odgovori, jer mi je velika uzbuna.
Netko mi je upao (neznam kako) u origin account, promjenio password, izbrisao sve moje prijatelje i promjenio username. Ja sam uspio doci nazad do passworda i promjeniti ga. Kako da poboljsam sigurnost mog accounta, da mi ljudi vise ne ulaze, posto origin accounti nisu vezani za mail, pa me strah da ga ne izgubim
Stavi kompliciraniji i duži password, ne možeš ništa drugo.
pomoć
Opet mi je netko upao u account. U 2h ujutro izbaci mi poruku "account in use" . Probao sam se ulogirat, pise "incorrect password, or e-mail". Probao sam postaviti novi password, ali onda sam skuzio da su mi promjenili e-mail. Otvorim inbox, imam poruku od origina da mi je uspjesno promjenjena e-mail adresa. U tom mail-u je pisalo da je account sada na ovoj e-mail adresi: esad111112@gmail.com. KAKO DA JA VRATIM SVOJ ACCOUNT NAZAD? ISAO SAM NA ORIGIN HELP, ALI TREBAO SAM CEKATI 2H ZA LIVE CHAT. KONTAKT NA MOBITEL JE DOSTUPAN SAMO U SAD-u. LJUDI POMOZITE, JER JA CU POLUDIT VISE

Zar u emailu,ne bi trebao imat ponudu da ti nisi promjenio email/pass od Origina?
pomoć
Opet mi je netko upao u account. U 2h ujutro izbaci mi poruku "account in use" . Probao sam se ulogirat, pise "incorrect password, or e-mail". Probao sam postaviti novi password, ali onda sam skuzio da su mi promjenili e-mail. Otvorim inbox, imam poruku od origina da mi je uspjesno promjenjena e-mail adresa. U tom mail-u je pisalo da je account sada na ovoj e-mail adresi: esad111112@gmail.com. KAKO DA JA VRATIM SVOJ ACCOUNT NAZAD? ISAO SAM NA ORIGIN HELP, ALI TREBAO SAM CEKATI 2H ZA LIVE CHAT. KONTAKT NA MOBITEL JE DOSTUPAN SAMO U SAD-u. LJUDI POMOZITE, JER JA CU POLUDIT VISE
Vjerojatno ti je neki balonja uvalio keyloger i zato si opet bez acca ostao.
HAHAHAHA
Kontaktiram ja ujutro suport, i nakon 2h prepiranja i cekanja, lik mi vrati account. Promjenio sam origin ID, password, cak sam stavio i 2 sigurnosna pitanja. Skanirao sam cijeli komp i sa Malwebytes, i sa Avirom, ali nista. Sada kada sam se vratio s posla opet vidim poruku account in use, i naravno ja se nemogu ulogirati, password ili e-mail nije dobar. Pa sad javno, Esad Dacic hebem ti majku, da bog da sutra umro. Sad opet moram zezat support i cekat 1h da netko bude dostupan
Ja Ese levata,jos stavio mail s imenom i prezimenom.Kakav danak neiskustvu.Zanima me jos kako si mjenjao mail,jel jos uvijek ide preko supporta i postavljaju li puno pitanja u vezi toga?.Kupio sam acc prije par mjeseci i volio bi da promjenim mail od prijasnjeg vlasnika?Hvala
Ja Ese levata,jos stavio mail s imenom i prezimenom.Kakav danak neiskustvu.Zanima me jos kako si mjenjao mail,jel jos uvijek ide preko supporta i postavljaju li puno pitanja u vezi toga?.Kupio sam acc prije par mjeseci i volio bi da promjenim mail od prijasnjeg vlasnika?Hvala
Cak ne moras niti preko suporta, mozes preko sigurnosnog pitanja, samo neznam kako je on moje znao
Evo upravo sam zavrsio razgovor sa agentom i vidim ovu temu i evo danas dobijem na mail da mi je email uspjesno promijenjen i to na svedskom! Ne mogu se logirat i sada podem na live chat, dam email, password, key od BF3,datum rodjenja itd.
Lik me pita sigurnosno pitanje ali naravno vidim da je ovaj promijenio u drugo pitanje. Pita me billing address i to je promijenjeno i ja tu vise nista ne mogu... I tako ode account, toliko od supporta...
Ali najvise ne razumijem to kako netko moze promijeniti email a da ti na tadasnji email ne dode potvrda(u obliku linka ili koda) o promjeni nego samo kaze promijenjeno je i to je to.
pa cuj, ako ti je key loger uvaljao, mogao ti je uci na email i izbrisati taj email u kojem se moze ponistit / potvrdit promjena
promjeni pw od maila........
a kak ti ubace key loger?....n00b sam
a kak ti ubace key loger?....n00b sam
kada skidas npr "texas holdem chip hack" sa youtube-a :D
Prvi put koristim Origin.
Instalirao sam MoH i svako malo mi igra blokira, a kada proradi mi se pojavi notifikacija "shift+f1 to open origin in game".
Iskustvo sa Steamom mi govori da se to treba samo jednom pojaviti, a ne svako malo.
Može li se to ugasiti?
Prvi put koristim Origin.
Instalirao sam MoH i svako malo mi igra blokira, a kada proradi mi se pojavi notifikacija "shift+f1 to open origin in game".
Iskustvo sa Steamom mi govori da se to treba samo jednom pojaviti, a ne svako malo.
Može li se to ugasiti?
Hvala!
Malo sam još prokopao i isključio sam sve notifikacije osim primljene poruke i završenog downloada.
I sada radi kako treba!
Cak ne moras niti preko suporta, mozes preko sigurnosnog pitanja, samo neznam kako je on moje znao
Cekaj,kako preko sigurnosnog pitanja da izmjenim mejl adresu ?..Sve sam izrovio tamo u settingsima i nema mogucnost izmjene . Da li je ko od forumasa radio izmjenu mejl adrese ?
Koja je svrha onih origin bodova?
Misliš na achievementse ?
Cekaj,kako preko sigurnosnog pitanja da izmjenim mejl adresu ?..Sve sam izrovio tamo u settingsima i nema mogucnost izmjene . Da li je ko od forumasa radio izmjenu mejl adrese ?
Customer support

Misliš na achievementse ?
Ma da za achivmente sam skužio ali dobivam kao nekakve bodove za te iste achivmente...
Oće se moć aktivirat igre sa origina il steama, svejedno otkud, normalno nakon što prođe humble bundle?
Oće se moć aktivirat igre sa origina il steama, svejedno otkud, normalno nakon što prođe humble bundle?
Da, nema roka do kad moraš aktivirati
Ovaj humble bundle, da li su keyevi vezani uz account, tj da li mogu keyeve od igara koje već imam nekome pokloniti?
Ovaj humble bundle, da li su keyevi vezani uz account, tj da li mogu keyeve od igara koje već imam nekome pokloniti?
Nisu vezani dok ih ne aktiviraš, tako da ih slobodno mozes pokloniti

Sporo skida :P ako hoce neko burnout multyplayer igrat nek me doda Antonio1451998
Može i MoH ali moram skinut :
Eh da kaze da mi skida igru u :C/ ali u koji folder?
Po defaultu igre sa Origina se skidaju u folder: Disk C/Program Files (x86)/ Origin Games