bez brončane boje zlatnog sjaja ne kupujem
Ovako će izgledati Galaxy S26 Ultra u novoj ljubič
- poruka: 12
- |
- čitano: 6.232
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mobiteli (svih vrsta i proizvođača) ne mogu biti dosadniji nego što jesu. Forsiranje godišnjeg ciklusa za novu generaciju više nema nikakvog smisla. Tjerajte mobitele dok vam se baterije ne raspadnu jer kupovina novog svakih 1,2,3 godine nema nikakvog smisla.
Mobiteli (svih vrsta i proizvođača) ne mogu biti dosadniji nego što jesu. Forsiranje godišnjeg ciklusa za novu generaciju više nema nikakvog smisla. Tjerajte mobitele dok vam se baterije ne raspadnu jer kupovina novog svakih 1,2,3 godine nema nikakvog smisla.
Ja sam odlucio svoj S23U imat dokle ide. Stvarno je izgubilo svaki smisao kupovat novi uredaj svake 2g.
među najvažnijim stvarima u životu mi je boja mobitela...kad dajem 800E...prva stvar je kupiti prije same kupovine mobitela najbolju zaštitu i screen protector...tako da me za boju zaboli...da idem kupiti ultru...prva stvar je torro wallet case+screen protector...ono iz vakuum kutije odmah screen i case:)TORRO
1. garancija ističe nakon 2 godine
2. pretplate su uglavnom 2 godine
Logičan sljed je uzeti novi mobitel svake dvije godine, prodaš starog ako je u dobrom stanju i imaš novog za malo para.
imao sam 22, i presao na 24 kada je bio 500 eura na popustu u tcomu
ako tako bude na popustu i 26 cu ga opet uzet, i ovoga starijeg dati clanu obitelji i tako dalje...
normalno odmah u spigen maskicu, tako da mi boja ne igra nikakvu ulogu
inace bi ove mogao koristiti jos dosta godina jer im nista ne fali, eventualno zamjena baterija
1. garancija ističe nakon 2 godine
2. pretplate su uglavnom 2 godine
Logičan sljed je uzeti novi mobitel svake dvije godine, prodaš starog ako je u dobrom stanju i imaš novog za malo para.
To sam radio dok sam kupovao mobitele do 400€.
Kad sam uletio kešom u S24 Ultra više mi se ne isplati mijenjati mobitel nakon dvije godine, jer mu drastično padne cijena.
Ove godine u kolovozu će napuniti dvije godine pa ti zamisli koliko ću moći (teoretski) dobiti za njega, a koliko doplatiti za novi, a da je i na pretplatu, prviše je.
Za jeftine mobitele se, kao što rekoh, isplati mijenjati svake dvije godine.
S23 radi i danas ko zmaj, ne znam zašto bi uzeo nešto novo, vjerujem da će gurati još dvije godine, ja zadovoljan
To sam radio dok sam kupovao mobitele do 400€.
Kad sam uletio kešom u S24 Ultra više mi se ne isplati mijenjati mobitel nakon dvije godine, jer mu drastično padne cijena.
Ove godine u kolovozu će napuniti dvije godine pa ti zamisli koliko ću moći (teoretski) dobiti za njega, a koliko doplatiti za novi, a da je i na pretplatu, prviše je.
Za jeftine mobitele se, kao što rekoh, isplati mijenjati svake dvije godine.
Da, ima smisla to što kažeš, za srednji-jeftini segment.
Dodao bih samo još i Apple. Jer drži dosta bolje cijenu nego Samsung/Android... S23 Ultra je trenutno oko 300-400€ na njuškalu a iPhone 15ProMax je 600-700... skoro duplo više a inicijalno su li-la koštali.
Znači Nothing ima dobru filozofiju, jedan flagship za dvije godine
Ja pogrijesio na S23 Ultra samo u 256 GB. Da sam bar uzeo 512 ne bi ga mijenjao jos! 
Al mislim da ovaj put idem na Xiaomi 17 Ultra 1 TB
Ja pogrijesio na S23 Ultra samo u 256 GB. Da sam bar uzeo 512 ne bi ga mijenjao jos! 
Al mislim da ovaj put idem na Xiaomi 17 Ultra 1 TB
Ja bi radije 17 Pro Max ali ga nemaaa službeno za tržište