Pozdrav!
Imam C i D disk na kompu, na C disku su mi programi a na D disku igre, filmovi, i ostalo..
I sada, origin mi je instaliran na C disku, i sve igre mi tamo pohranjuje, a htio bi ih prebaciti na D..
Dali se to moze i kako? Ja sam probao ali svaki put kad prbacim igre mi vise ne rade i opet ih moram vratit na C..
Može bez problema.
1.) Origin -> Application Settings -> Advanced -> Downloaded Games -> Change... - tu podesiš da ti instalira na npr. D:\Origin games (prije svega napravi mapu na D: pod tim nazivom, npr. Origin games).
2.) Premjesti mape sa instaliranim igrama sa C:\...\Origin games u neku privremenu mapu
3.) Sada ti je na Originu kod igre umjesto Play stavljen Download. Pokreni download igara koje si imao instalirane. Nakon što se instaliralo 100-tinjak Mb od svake igre, pauziraj download svih igara i potpuno izađi iz Origina.
4.) Igre su ti se počele skidati na D: kako si i podesio u postavkama. Izbriši sve mape s igrama koje ti je Origin malo prije postavio i počeo u njih skidati u D:\Origin games\... i na njihovo mjesto prebaci mape s igrama koje su ti bile prije na C: (a sada su u nekoj privremenoj mapi).
5.) Otvori Origin i nastavi pauzirani download. Origin bi ti trebao prepoznati prijašnju instalaciju na toj novoj lokaciji i bit će ti download 100%. Postavke igri su ti spremljene u Cloud i u AppData tako da samo dovršiš instalaciju igri. Nećeš morati ponovno podešavati opcije u igrama.
Najsigurnije je da to radiš igru po igru umjesto sve odjednom ali mislim da ne bi trebalo biti problema i ako odjednom radiš sa više igara.