Honor Magic V3

poruka: 17
|
čitano: 2.170
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Honor Magic V3

Eto, rekao sam sebi da pokrenem temu za najtanji "fold" mobitel trenutno na tržištu. Kupio sam ga preko A1 za 1.041 € i čekam da mi dođe tablet gratis Honor Pad X9.

Uglavnom prešao sam sa Samsung S23U na V3 i bome ovo je bio prelazak. Moram reći da sam bio zadovoljan sa S23U, ali ovo je nešo totalno drugačije i brutalno bolje.

Vanjski ekran od 6,4" je sasvim dovoljan za normalnu upotrebu, ako Vam se baš ne da rasklapati mob, ako ste u hodu ili nekoj aktivnosti koja baš ne podržava rasklapanje mobitela. Unutrašnji ekran je velika (7,9") perverzija i k tome tanka. Mobitel je brutalno tanak, van svake pameti, jednako je debel kao S23U

Znači u kutiji se dobije kabel za punjenje i super maskica, ali nema punjača kojeg ćete morati sami kupiti ako hoćete 66W brzo punjenje (kupio original Honor Super Charge 66W oko 32€) koje mob napuni za 45 min (sasvim solidno) jer ipak ima i ogromnu bateriju od 5.150 mAh. Sa baterijom sam zadovoljan, koristim poprilično mob i od 5:30-23.00 sata baterija mi bude oko 50% što je sasvim solidno, a to uključuje tel. razgovore, Viber, igranje igara (unutarnji ekran) i Netflix (unutarnji ekran). Za svaku aplikaciju možete birati skaliranje unutar unutarnjeg ekrana (full screen, 4:3, 16:9). Čitanje preko unutarnjeg ekrana (bug forum, 24 sata, općenito surfanje) je odlično i totalno nova dimenzija u kojoj ti ne treba tablet ili PC.

Mob je na verziji Android 14 i za ovih tjedan dana dobio sam 2 update-a. Sa slikama i videom sam također zadovoljan i po meni daje odlične slike, da se razumjemo nisam fotograf niti imam tako istančano oko, ali po mom skromnom sudu slično slika kao i S23U.

Uglavnom, prezadovoljan sam sa mobom i nastavit ću dalje se sa njim družiti i to kroz duži period jer je ovo po prvi puta da mogu reći da je ovo mob koji ima sve i zadovoljava sve moje uvijete.

Tehničke karakteristike uređaja Honor Magic V3:

• Platforma: Android 14, MagicOS 8.0.1
  • Materijali izrade: Plastika, staklo, aluminij, vlaknasti materijal na kućištu
  • Rasklopljen uređaj: 156.6 x 145.3 x 4.35 mm
  • Sklopljen uređaj: 156.6 x 74.0 x 9.2 mm
  • Težina: 226 g
  • SIM: Nano-SIM, eSIM or Dual SIM
  • Certifikat: IPX8
  • Sklopivi ekran: 7.92 inča, LTPO AMOLED, 1 milijarda boja, HDR10+, Dolby Vision, 120Hz, 1800 nita, zaštita King Kong Rhinoceros
  • Vanjski ekran: LTPO OLED, 1 milijarda boja, 120Hz, Dolby Vision, 5000 nita, 6.43 inča, nanocrystal glass 2.0
  • Memorija: 256 GB 12 GB RAM, 512 GB 16 GB RAM, 1 TB 16 GB RAM
  • Glavna kamera: 50 MP, f/1.6, 23 mm (širokokutna) 50 MP, f/3.0, 90mm (periskopski telefoto), 3.5 x zum, 40 MP, f/2.2, 16mm, 112˚ (ultra širokokutna
  • Selfie kamera: 20 MP, f/2.2, 90˚, 21 mm (širokokutna)
  • Vanjska kamera: 20 MP, f/2.2, 90˚, 21 mm (širokokutna)
  • Biometrija: otisak prsta, bočni
  • Baterija: Si/C 5150 mAh
  • Punjenje: 66W žičano, 50W bežično, 5W reverzibilno

Dolje u prilog sam dao malo slikica od moba kad sam ga dobio.

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Honor Magic V3

Daj mi reci kak ti radi otključavanje na otisak? 

Taj me dio dosta odbija od od v3 jer je previše rivjua da često ne registrira dobro a to bi me frustriralo. Zato me vuče 6pro zbo 3d face scannera.

Sve ostalo mi na strani v3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Honor Magic V3
dax-lax kaže...

Daj mi reci kak ti radi otključavanje na otisak? 

Taj me dio dosta odbija od od v3 jer je previše rivjua da često ne registrira dobro a to bi me frustriralo. Zato me vuče 6pro zbo 3d face scannera.

Sve ostalo mi na strani v3

Meni otključava instantno, možda od 20 puta jednom ne registrira od prve, iskreno više me je znao zahebavat S23U na otključavanju sa prstom nego V3. Tako da što se mene tiče super je.

8 godina

I ja sam prešao s S23u na ovo čudo. Oduševljen sam. 
Za sada mi fali magsafe maskica za u auto.. Uzeo sam nešto s aliekspressa, pa ćemo vidjet kako će to izgledat.

Još ga dosta tetošim i imam dojam da ću ga strgat. Valjda mi treba još neko vrijeme da se naviknem 

Pozz

15 godina
Honor Magic V3

Evo danas mi dolazi poklon Honor Pad X9, što je bome brzo jer sam 18.09. registrirao uređaj, a eto 26.09. dolazi mi uređaj. Nice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stiže i moj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Honor Magic V3

Ja sam tek u subotu dobio obavijest od Sancta Domenica da je paket pripremljen a naručio još 11.9.

Također prelazim sa S23U i zanima me ima li kakva aplikacija za kopiranje aplikacija, odnosno ekvivalent Samsungovoj Smartswitch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ima, device clone

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hihonor.android.clone

Edit: Btw, kak nnavodno nema adaptera u kutiji, a ne želim imati usb-A adapter, naručio s alija huawei 88w kombiniran s usb A/C utorom.

Podržava scp i navodno radi uredno preko 6A c-c kabela. Šansa da je fejk je približno 100% ali trebao bi raditi. Kupio bi original kod nas ako bi ga igdje uspio pronaći. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2024 11:00 (dax-lax).
14 godina
Imaš u Iponu 23,88€ Honor 66W punjač s kabelom. Podržava SCP, koristim ga za Honor i Huawei...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
vepar kaže...
Imaš u Iponu 23,88€ Honor 66W punjač s kabelom. Podržava SCP, koristim ga za Honor i Huawei...

Honor 66w ima svuda, ali ja želim izbjeći usb A na usb C kabel jer mi je sve drugo c-c. Taj huawei punjač omogućava da koristim c na c kabel s scp brzim punjenjem

14 godina
Honor Magic V3

Vidio sam da spominješ USB-A, ali pomislih ipak je bolje uzeti original adapter nego s Alija. Nedavno sam  baš tamo naručio 6A kabel i začudo radi s Huawei 40W i 66W punjačima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Jel taj 66w adapter "isplativ"? Imam doma par ok punjača koji relativno brzo pune. Ima li kakve razlike u brzini punjenja?

15 godina
Honor Magic V3

Ja sam uzeo original Honor 66W punjač i zadovoljan sam. Jest da sa njim ne možeš koristiti kabel od moba nego dobiješ kabel uz taj 66W punjač, ali to mi je totalno nebitno. Za 45 min. se napuni mob i super. 

Inače baterija mi je odlična, danas mi je 3 dan i na 23% mi je. Naravno, preko vikenda mi je na wlan-u, i dosta radim na unutarnjem ekranu, igram par igara, gledam Netflix, surfam i eto treći dan baterija dura. Sve zajedno imam oko 6 sati SOT-a u ova 3 dana. Uglavnom zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ti fejkovi većinom rade bez greške.
Iako unutra nisu isti, moraju ispoštovat standard. Jedinu razliku mogu vidjeti u tome da parne prije nego oriđiđi.

@disaster. Kako misliš treći dan?
Btw, jel se da brightness spustit po noći nisko kao kod samsunga?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax-lax kaže..

@disaster. Kako misliš treći dan?
Btw, jel se da brightness spustit po noći nisko kao kod samsunga?

Znaci napunio ga ujutro u subotu i sad sam ga punio u ponedjeljak navečer. Nisam ga puno koristio, jer sam imao negdje 6 sati SOT-a u ta 3 dana i mob je većinom bio na wlan-u. Osvjetljenje ekrana mi je fiksno na nekih 40% jačine. Ne koristim ono adaptivno osvjetljenje, to me je uvijek živciralo.

15 godina
Honor Magic V3

Ako hoćete da Vam baterija ima "veći" kapacitete isključite Pametno punjenje u postavkama baterije i onda će vam puniti bateriju do 100%, u suprotnom kada je to upaljeno baterija se puni do 80% (makar vam piše da je baterija puna 100%). Ja tak imam postavljeno i definitivno baterija traje duže.

Screenshot u prilogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MasterOfDisaster kaže...

Ako hoćete da Vam baterija ima "veći" kapacitete isključite Pametno punjenje u postavkama baterije i onda će vam puniti bateriju do 100%, u suprotnom kada je to upaljeno baterija se puni do 80% (makar vam piše da je baterija puna 100%). Ja tak imam postavljeno i definitivno baterija traje duže.

Screenshot u prilogu.

Baš sam se jučer pital jel ima to opciju zaštite baterije. To mi odgovara da je to uključeno. Nek sam izdura dan. Ja zadovoljan. 

Ne kužim kaj se dešava u ht distribuciji ali od subote mob još nije poslan. Bitno mi je samo da dođe prije nego istekne prozor za prijavu na tablet

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice