Treba mi neki dobar "kinez" sa minmilano 12GB RAM al da nije skup? S obzirom jer ce mi trebat 10ak komada da su brzi "ko vrag" al ne preskupi za jedan projekt :D pa eto ako netko ima kakav prijedlog javite.
AnTuTu objavio listu najbržih Android uređaja za s
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.382
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa koja su to dva 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Treba mi neki dobar "kinez" sa minmilano 12GB RAM al da nije skup? S obzirom jer ce mi trebat 10ak komada da su brzi "ko vrag" al ne preskupi za jedan projekt :D pa eto ako netko ima kakav prijedlog javite.
Mozda ti je bolja strategija da odes na "starije" modele tipa Samsung S24 ultra - jer imas 12GB memorije, a uskoro ce im cijena biti 500-600 eura cim Samsung S26 ultra je vani za par tjedana.
Dobijes brzinu, ram i relativno jako dobru kvalitetu za ne previse novaca.
Pa koja su to dva 🤔
Vivo X300 Pro i X300 sa popisa
Ima još par modela ali se kolega referirao na tekst gdje se spominju dva modela.
spada li moj S24 ultra bar u srednji rang po testovima ? 
S obzirom da je stariji model (dvije godine ili više) vjerujem da je na sredini sigurno
1.920.453 (prosjek ocjena) opsss
Brzo je "ostario", tek je u sredini kao Redmi turbo 4 , strašno 
I sad vi pogledajte, platio sam ga 1100 € 12/512, a sličan redmi košta 500€, pa ti budalo kupi Samsung ultra ili najnoviji i najbolji IPhone
Honor Magic 6 Pro, 2 god ga koristim, telefon radi kao sat, nema nikakvih usporavanja niti problema. Baterija do sada najbolja od svih telefona do sada(s22 ultra ili 23 ultra mi je zadnji zamzung, pojeo ih je za doručak).
Također imam s24 ultra, za moje potrebe sasvim dosta i idućih dvije godine..