Jel imate problema sa downloadom na Originu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo upravo skidam dead space 3 i uredno mi je skinuo igru i sad ju instalirava. vjerojatno ovisno kako tko potrefi slot za skidanje (?).
Kod mene bez problema.
bf3 bez problema,a sada skdam i DLC ove.
Pokreni Origin kao administrator i stavi ono da ti skine beta client.
Meni nakon toga uredno skinulo Crysis 3, inače prije toga je skidalo po par minuta i samo se pauziralo...
Pozdrava, mislio sam pre-order FIFE 14 napravit na Originu, može li mi netko reći nešto više o potrebnim informacijama, npr. kad se i kako plaća, koliko je to sve sigurno, kada bi igrica došla... itd.?
Hvala unaprijend
donirao sam za humble bundle sto je sad bio i dobio sam 8 ifrica za downloada(neke steam neke origin), sad sam na originu pauzirao sims 3 i 2 dlc-a. pokusao sam natrag pokrenuti i sad pise resuming i tako stoji vec 20 min..moze pomoc?
A joooj skine mi bf3 do 70% i onda padne na 20% Zastooo :(
Vec sam lud, sad sam sve pobrisao i idem ispocetka... komp radi vec 2 dana neprekidno
A joooj skine mi bf3 do 70% i onda padne na 20% Zastooo :(
Vec sam lud, sad sam sve pobrisao i idem ispocetka... komp radi vec 2 dana neprekidno
vidio sam da i drugi imaju takvih problema...skida na neki nacin PiD, to bi znacilo da skida u dijelovima i kad prekines obrise dio koji nije skinut i pocne ga skidati kad ponovo pokrenes...
Ekipa može mala pomoć,što se sve dobije u onom paketu za 25kn? i pod kojim imenom je taj paket?
Ekipa može mala pomoć,što se sve dobije u onom paketu za 25kn? i pod kojim imenom je taj paket?
vidio sam da i drugi imaju takvih problema...skida na neki nacin PiD, to bi znacilo da skida u dijelovima i kad prekines obrise dio koji nije skinut i pocne ga skidati kad ponovo pokrenes...
Ali ja uopce nisam dirao nista ni prekidao, jednostavno pisalo je da je na 60% i da je skinuto 12GB i onda odjednom 24% i neznam 5gb naprimjer :(
Sad je ponovo na 60% jucer sam pokrenuo kao administrator i sprema se u novi direktorij, nadam se da ide do 100% :D
Jel mogu nekom dat ključeve sa Origina ako sam ih već redeemao?
mozes ali ako su kljucevi iskoristeni, nece mu prihvatiti igru.
Pokreni Origin kao administrator i stavi ono da ti skine beta client.
Meni nakon toga uredno skinulo Crysis 3, inače prije toga je skidalo po par minuta i samo se pauziralo...
Probao sam, i radilo je i neznam otprilike skine nekih 10% igre i onda se pauzira, onda ga moram ugasiti i onda upalit opet i onda tako stalno po desetak posto skida
Kupio!
Dodajte me na origin.
ULTRZRACENJE
Pa ćemo nabacit neku od tih igara iz humble bundle :P
Da li netko jos uvijek ima problema sa downloadanjem Battlefield 3?
Meni će za 25minuta skinuti Mirrors Edge pa ću staviti onda BF3 pa javim,valjd neće bit problema.Danas friško reinstaliran windows.
Meni će za 25minuta skinuti Mirrors Edge pa ću staviti onda BF3 pa javim,valjd neće bit problema.Danas friško reinstaliran windows.
Ajde javi, glupo mi je sad nekak pobrisat origin i sve kad mi je skinulo 12GB vec i jedno kilu zivaca
problem sa downloadom se rjesava ovako:
ugasis origin
desni klink na desktop, new text document
paste ovo
[connection]
EnvironmentName=production
[Feature]
CdnOverride=akamai
save as EACore.ini, na desktop
upalis origin, stisnes yes kad te pita dali da ucita taj file
problem rijesen
Ajde javi, glupo mi je sad nekak pobrisat origin i sve kad mi je skinulo 12GB vec i jedno kilu zivaca
Evo skida mi brzina od 1.0 do 1.90mb/s za 5.30h će bit skinuto.
Pozdrava, mislio sam pre-order FIFE 14 napravit na Originu, može li mi netko reći nešto više o potrebnim informacijama, npr. kad se i kako plaća, koliko je to sve sigurno, kada bi igrica došla... itd.?
Hvala unaprijend
Nakon što dodaš igru u košaricu, potrebno je ispuniti podatke. Plaćanje se vrši putem kreditnih kartica (AmEx. Mastercard, Visa) ili paypala. Nakon što je igra naplaćena, pojavit će ti se u libraryu te ćeš je moći pokrenuti na dan izlaska igre (vjerojatno će dopustiti skidanje koji dan ranije).
Preporučio bih ti da preko nekog drugog servisa kupiš igru (tipa G2A.com) gdje ćeš proći skoro duplo jeftinije nego kupnjom na samom originu (igra se isto aktivira preko njega).
Evo i ja isto imam problema s downloadom BF3,došao mi je do 67% i napravio resume download i opet nastavio na 67% i sad opet skida kak treba samo neznam do kada,brzina 1.30mb/s-1.90mb/s
Ja nemam problem sa downlodanjem, ali kada pokusam CO OP sa legom ođe mi u loading screen i izbacilo i mene i njega te njemu pise da je u CO OP samnom, a meni pise da sam u COPU s njim :S
pokusao sam quick matchm, ali mi se loading vrtio sto godina :S dok opet solo kampanja vrti bez problema :D goddamn vec ne volim ovaj origin >_<
inace nick keiichiassassin pa dodajte ako zelite ^^
Znači imao sam Crysis 2, i nešto sam shebao, pa sam išao opet download.
I kad sam downloadao, pritisnem 'Install' i kao piše Installing, i nakon par sekundi to nestane, i opet ima samo Install.
Znači nemogu nikako instalirati igru, jel zna netko kako da to rješim ?
Samo nemojte reć da moram opet download, to bi mi bio već 3. put da downloadam jednu te istu igru.
Meni je opet bf3 stao,nisam ni skontao da mi je na 87% bio i stajao je 2-3h na tom postotku,sad sam preko task managera ubio proces origina i sad opet downloada kak spada samo neznam do kada,nevjerujem im.
Meni je opet bf3 stao,nisam ni skontao da mi je na 87% bio i stajao je 2-3h na tom postotku,sad sam preko task managera ubio proces origina i sad opet downloada kak spada samo neznam do kada,nevjerujem im.
Svi imaju problema sa BF3 download, meni se 2 puta skinuo bez ikakvih stajanja i problema.
Svi imaju problema sa BF3 download, meni se 2 puta skinuo bez ikakvih stajanja i problema.
Vidim,nadam se da će crysis 2 puno bolje ići,sad idem skinuti sve te igre iz Humble packa,dali ja mogu sve te downloadane igre prebaciti kod frenda(isto je kupio humble pack) i ubaciti tamo gdje mu origin sprema i da samo klikne download odradi svoje origin i vidi da ima igra i da ju igra? ili ju mora skidati? To sam razmišljao da napravim,jer on ima 4mbp/s a ja 10mbp/s,imamo iste windowse i drugačiji hw.
Vidim,nadam se da će crysis 2 puno bolje ići,sad idem skinuti sve te igre iz Humble packa,dali ja mogu sve te downloadane igre prebaciti kod frenda(isto je kupio humble pack) i ubaciti tamo gdje mu origin sprema i da samo klikne download odradi svoje origin i vidi da ima igra i da ju igra? ili ju mora skidati? To sam razmišljao da napravim,jer on ima 4mbp/s a ja 10mbp/s,imamo iste windowse i drugačiji hw.
Mozes,ne mora je skidati.Samo je bitno da igre kopiras u folder koji mu je nastiman u opcijama Origina.Stisni download,i nakon 2-3 sekunde setup skonta da je igra vec instalirana.Obavice provjeru fajlova,neke verifikacije ili sta vec i nakon minut-dva igra je spremna.
Bf3 na 99% je bilo i onda se srusi na 59 -.- Neeeee, vec treci dan komp neprekidno downloada i nista. A vec je 21.8 prosao :(
Ja od jucer ne mogu uopce na Origin store. Ni na sajtu, ni u samom klijentu.
Samo mi je reklama za novi i bolji Origin store, i kad kliknem, nista se ne desava.