Oracle bi se mogao zadužiti do 50 mlrd. USD zbog A

poruka: 4
|
čitano: 1.611
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Oracle bi se mogao zadužiti do 50 mlrd. USD zbog A".
17 godina

Vec su se zaduzili za 100 milijardi, razvodnili dionice. U govnima su. Nvidia obecala pare openejaju oni dalje obecaje oracleu pare za najam computinga u datacentru koji oni trebaju izgraditi s novcem koji nemaju pa uzimaju investicije, kredite i krpaju se tonucim dionicama da kad eventualno izgrade nesto, napune ga do cepa nvidijinim lopatama i krenu te lopate iznajmljivati openejaju za kopanje imaginarnog zlata. Onda nakon par mjeseci kaze nvidia man u koznoj jakni joj, nismo mi nista obecali openejaju, to su samo price bile, scam altmanu pao mrak na oci, a Elisonu botox spakirao kofere i otisao na drugi otok.

Linux, Arch Linux.

8 0 hvala 2
17 godina
Re: Oracle bi se mogao zadužiti do 50 mlrd. USD zb
Sve djeluje, kao da ce se sunovratiti
I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

To big to fail. 

1 0 hvala 0
10 godina

Ma isplatit ce im se sigurno. Ljudi samo cekaju da krenu placat za onaj Sora AI slop

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice