Alan Wake

poruka: 469
|
čitano: 97.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Alan Wake
thuglife kaže...
Riker kaže...

Sve same pohvale za igru, samo moram priznati da bi bilo još zabavnije da Alan može kao oružje, osim onog vatrenog, koristi i svakodnevne predmete, kao recimo npr. francuski ključ, čekić, komad cijevi, motornu pilu i sl {#}

Nebi, ovo je između ostalog i survival horror, ti ne smiješ biti nadmoćan, ti se moraš bojati Takena, bojati kad ti ekran počne titrati, a ne uzeti reflektor, motornu pilu i GL i jedva čekati da neki jado dopilota do tebe.

Wake je pisac, zbunjen i prestrašen, a ne killing machine dammnit. :D

Sry ali ja se bas i ne slazem.Kada bi tebe takva sra*a napala.

Uzeo bis sta prvo ti padne pod ruku ili bjezao ko manijak xD

16 godina
brhgzugfewu kaže...

Sry ali ja se bas i ne slazem.Kada bi tebe takva sra*a napala.

Uzeo bis sta prvo ti padne pod ruku ili bjezao ko manijak xD

Nebi ništa uzeo, puko bi me šlag i vjerovatno bi pao mrtav......... {#}

ššššš - možda su u šumi
13 godina
Alan Wake

Super je igra.

Obožavam dok te igra ovak "zgrabi" pričom i ne pušta.... stvarno su se potrudili. A oni filmski dijelovi su stvarno dobar dodatak.

Ima nekoliko iritantnih stvari vezanih za borbu, recimo otvoriš vrata i napadne te 4-5 manijaka, a nemaš se kud pomaknut, al ajd, nek im bude :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1samek kaže...

Super je igra.

Obožavam dok te igra ovak "zgrabi" pričom i ne pušta.... stvarno su se potrudili. A oni filmski dijelovi su stvarno dobar dodatak.

Ima nekoliko iritantnih stvari vezanih za borbu, recimo otvoriš vrata i napadne te 4-5 manijaka, a nemaš se kud pomaknut, al ajd, nek im bude :)

Da, meni je malo dodge sistem sheban. I možda da je sprint time malo duži jer Alan pretrči pet koraka i onda se vuče ko kuja {#}

mmm... donuts
13 godina
Hambrle kaže...
1samek kaže...

Super je igra.

Da, meni je malo dodge sistem sheban. I možda da je sprint time malo duži jer Alan pretrči pet koraka i onda se vuče ko kuja {#}

Neznam da bi pisac i mogao više trčat, a dodge je malo sheban. Igra je stvarno realna koliko može biti, a možda ima i previše akcije. Atmosfera mi je dovoljno strašna jer sam u stalnom iščekivanju nemani.

15 godina
neaktivan
Alan Wake

Koji je Barry car. Pogledajte kak se on osvjetlio

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Simpatican mod :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
dex3108 kaže...

Simpatican mod :D

još mraka ne hvala...{#}..šalim se dobro izgleda..{#}, ali ću ga primjenit pri drugom prelasku.

15 godina
neaktivan
Alan Wake

Ja neću nikakve modove stavljat u igru jer je savršena kakva je. Što je danas rijetkost u igrama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Prelazi li možda netko igru na nightmare težini? Je li baš teško teško? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

To ide tek od drugog walktrougha koliko sam ja shvatio. Pokušat ću kad budem opet igrao, još je nisam ni prvi put prešao.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Prešao sam igru. Savršenstvo u svakom pogledu. Ne pamtim da sam igrao ikad tako kvalitetnu igru. 

Sve su pogodili savršeno. Onaj gradić, pa šume, pa country selo su savršene lokacije. Atmosfera je fenomenalna.

10/10

Evo jedna prigodna pjesma

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

"flaming eye of the mordor" - odvalio sam na ovo!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Izašo je novi update.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Nije strašno. Protivnike je nešto teže ubiti jer su obavijeni jačom tamom i ima nešto manje municije. Ali ne toliko manje da bi trebao stalno štediti.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
14 godina
neaktivan
Alan Wake

kkako vama sensitivity kamere funkcionira?  ja sam podebljao do kraja ali mi je tesko pratiti lika kada zagusti moram mis svih 40cm-a sirine podloge i to brzo da bi mi se okrenuo za 180°.  plus kamera je tako postavljena da ovaj citavo vrijeme naginje u lijevo kada zapravo trcis ravno pa ga moram kontrirati i onda to izgleda malo neprirodno i trzavo. jel se priviknes na to il postoji neki patch/izmjena u cfgu, bilo sta?

da nadodam jos , malo sam guglo. kaze patch izlazi ovih dana pa ovdje mozete pogledati sto ce sadrzavati.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-02-21-alan-wake-pc-update-due-this-week

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 14:31 (sushii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Alan Wake

Promjeni s Tabom lika na lijevu stranu ekrana i sve postaje puno bolje

http://www.youtube.com/watch?v=6F4L6LbwHWY
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

thx pomoglo je malo, nije savrseno ali imam bolji feeling za kontrolu. sta sam ja takav tard ali mene vec na pocetku igre dvoje-troje neprijatelja dobrano namuci. brzo ostajem bez baterija i nemogu selektirati neprijatelja kojeg ja hocu nego mi cesto uperi na onog udaljenog a onaj blizi mi dokle dijeli triske?

15 godina
neaktivan
Alan Wake

Pa patch je već izašao jučer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sushii kaže...

kkako vama sensitivity kamere funkcionira?  ja sam podebljao do kraja ali mi je tesko pratiti lika kada zagusti moram mis svih 40cm-a sirine podloge

Meni je pomoglo povećanje DPIa na mišu sa standardnih 1200x1200 na 3600x3600.... Definitivno fali osjetljivosti, ali  promjena DPIa riješi sve probleme..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 15:40 (doktor1).
14 godina
neaktivan

ja nisam nigdje vidio link za skinuti patch. any help? ja igram na 900 dpi-a jer mi tako pase za pucacine i sigurno necu radi jedne igre mjenjati postavke u bf3 cod2 cod4 itd . thx anyway 

16 godina
sushii kaže...

ja nisam nigdje vidio link za skinuti patch. any help? ja igram na 900 dpi-a jer mi tako pase za pucacine i sigurno necu radi jedne igre mjenjati postavke u bf3 cod2 cod4 itd . thx anyway 

Kakve postavke....? Pa kako mjenjaš DPI na mišu? Ja sa tri kllika, (na crvenu tipku) skočim sa 1200x1200 na 3600x3600..... Kao šta se sa tri klika i vratim na isti DPI....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Kod mene je patch riješio zanošenje, sad radi super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alan Wake

Ja se malo igrao sa modom :D Mogu reci da je meni licno bolja atmosfera sa modom nego bez. Jednostavno baterija sluzi da ti osvjetli put ne samo da se boris.

http://imgur.com/a/ReHpg#6

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Meh, s tim modom ni nevidim Alana.

Nego vi koji ste prešli igru, koja je vaša verzija kraja? Čitam po AW forumu i ima teorija svakakvih, pa nakraju neznam kome da vjerujem.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Alan Wake

Svima koji mis kasni ili preskace itd. pogledajte na kolko Hz vam radi. 

Mx518 sam drzo na 1000hz i jedva je u igri prepoznavo okrete, smanjio na 125 defualt i klizi.

0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Meh, s tim modom ni nevidim Alana.

Nego vi koji ste prešli igru, koja je vaša verzija kraja? Čitam po AW forumu i ima teorija svakakvih, pa nakraju neznam kome da vjerujem.

kakva verzija kraja? kolko sam ja shvatio on je oslobodio zenu i cijeli grad je opet normalan i svi su zivi samo sto je on ostao zarobljen u tom svijetu, nesto kao između svjetova.

15 godina
neaktivan
Alan Wake

Evo ti verzije kraja pa uživaj http://forum.alanwake.com/showthread.php?t=3669

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Alan Wake

Nikad nisam volio modove za igre, najviše mi se igre sviđaju onako kako je to developer zamislio i mislim da je tako najbolje.

A što se tiče ovog moda za više tame mislim da je pretjerano, pa jeda vidiš Alana,a i puno bolje izgleda igra bez tog moda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Alan Wake

Jel itko dozivio bug u departeru na pocektu pa se ne spawnaju neprijatelji ? ..

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice