Evo malo novosti.
Tuzne za PC igrace,veselu za konzolase
Datum izlaska,trailer,PC verzija
Igra izlazi 21.5,samo za konzole nazalost.
Objasnjenje potrazite u mome hyperlinku.
Evo malo novosti.
Tuzne za PC igrace,veselu za konzolase
Datum izlaska,trailer,PC verzija
Igra izlazi 21.5,samo za konzole nazalost.
Objasnjenje potrazite u mome hyperlinku.
vjest na partisu da alan nece doc na pc
znaci 360 ekskluziva
po slikama igra mi liči na horror igru brrrrrrrrrrrr
nemojte se žalostiti unaprijed možda će doći i za pc ;D
po slikama igra mi liči na horror igru brrrrrrrrrrrr
nemojte se žalostiti unaprijed možda će doći i za pc ;D
nece.....microsoft hoce cim vise kvalitetnih ekskluziva za xbox i to je to
Baš zbog ovakvih postupaka m$ neću kupit iksboks. Nedavno sam se baš bio zapalio za njega ali zbog ovakve pederizacije odustajem od židova i njihove konzole
vjest na partisu da alan nece doc na pc
znaci 360 ekskluziva
Oh... Steta.
Evo nam i 5-minutni gameplay video...
http://www.n4g.com/xbox360/News-478235.aspx
Joj, već volim ovu igru!
Joj, već volim ovu igru!
Izgleda vrlo primamljivo i zanimljivo,al yebga kad je nema za PC!
Ti ces ju valjda moci odigrati pa reci dojmove tada.
Joj, već volim ovu igru!
jao kako je dobra igra sada još više žalim za njom :'(
Uz sve odgode evo i jedno ugodno iznenađenje, Alan Wake koji je (za sada) objavljen samo za XBox 360 izlazi 14.5. Objavljen je novi
, koji daje kratak opis i pozadinu igre, ali najviše liči na mainstream reklamu. Igra se navodi kao najveći ponos Remedy-a, što mi je pomalo uredljivo ako se uzme Max Payne, ali ostaje videti dali su godine rada urodile plodom.pa logicnije da mu je vise stalo do xboxa
To je već odavno poznata informacija.
:-) lucky one.
Na prošloj stranici, još prošle godine sam pisao kako sam gotovo siguran da će biti ma ovremenska ekskluziva za Xbox, nešto kao GTA 4. I još sam u to uvjeren :). Doduše, sad nisam toliko siguran :). Pogotovo zbog onih priča o epizodnim nastavcima itd. To bi otežalo prebacivanje na PC. Doduše, moglo bi ispasti baš kao GTA 4, neće odmah na PC, a kad dođe, na Xboxu će i dalje ostati ekskluzivne druge epizode. Barem neko vrijeme.
Mah, nadajmo se :)
Na prošloj stranici, još prošle godine sam pisao kako sam gotovo siguran da će biti ma ovremenska ekskluziva za Xbox, nešto kao GTA 4. I još sam u to uvjeren :). Doduše, sad nisam toliko siguran :). Pogotovo zbog onih priča o epizodnim nastavcima itd. To bi otežalo prebacivanje na PC. Doduše, moglo bi ispasti baš kao GTA 4, neće odmah na PC, a kad dođe, na Xboxu će i dalje ostati ekskluzivne druge epizode. Barem neko vrijeme.
Mah, nadajmo se :)
odi vrit. kliknuo na temu nadajući se da ima pozitivnih novosti oko izlaska na PC
Po ovoj igri bi komforno mogli da naprave odličan psihološki triler/horor, i ne bih se začudio kada bi tako nešta se i ostvarilo u budućnosti.
vjerovatno bude, meni je film silent hill bio super... nekako mi je sve bilo pogodeno.. a da mi je zao sto igra dolazi samo na shitbox- fakin mi je zao. a bas sam se nadao
Nekako si mislim da će kroz neko vrijeme nakon izlaska za konzole AW doći i na piceka
(tako je bilo i sa SWTFO i Fable-om i sl.).
Također sam prilično siguran za Red Dead Redemption, no to je sada za drugu temu..