Ha, nisam znao za to. Moram isprobati radi li na mom LG-u (cca. 2019.).
Ok, znači onda ostaje i LG u igri. Stvarno sumnjam da će skidati puno nekih aplikacija pa da im treba Android, a i WebOS ima sve najbitnije.
Ha, nisam znao za to. Moram isprobati radi li na mom LG-u (cca. 2019.).
Ok, znači onda ostaje i LG u igri. Stvarno sumnjam da će skidati puno nekih aplikacija pa da im treba Android, a i WebOS ima sve najbitnije.
Gdie si vidio da LG trpa reklame ?
Ja na B2 i C4 nemam ni iednu.
Inače, mini led je svakako u srednjem rangu naibolja solucia.
Gdie si vidio da LG trpa reklame ?
Ja na B2 i C4 nemam ni iednu.
Inače, mini led je svakako u srednjem rangu naibolja solucia.
Na C1 ni r od reklama....
Evo da vidite da ne pričam bez veze:
https://www.reddit.com/r/Adblock/comments/1k9ywmg/how_to_get_rid_of_ads_on_a_lg_webos_tv/
https://www.reddit.com/r/webos/comments/z9fsjv/webos_has_ads_all_over_it_is_this_the_new_lg_grr/
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/1fsxl4d/lg_smart_tvs_have_started_displaying_ads_when_idle/
Možda ne znaju da se mogu disableati...
Evo da vidite da ne pričam bez veze:
https://www.reddit.com/r/Adblock/comments/1k9ywmg/how_to_get_rid_of_ads_on_a_lg_webos_tv/
https://www.reddit.com/r/webos/comments/z9fsjv/webos_has_ads_all_over_it_is_this_the_new_lg_grr/
https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/1fsxl4d/lg_smart_tvs_have_started_displaying_ads_when_idle/
Možda ne znaju da se mogu disableati...
Ok da se ljudi bune ali ja ih i dalje nigdje ne vidim na tvu... Nekako vise vjerujem svojim ocima nego redditu ;)
Mozda zavisi od trzista do trzista.....
Je sam u Hrvatskoj i imam reklame na LGu. Upalim TV, na gornjoj desnoj strani ekrana se trenutno vrti reklama za MCDonalds ako se ne varam. Doduše, imam neki vulgaris 50" u spavaćoj sobi. Možda su na višim serijama poštedili vlasnike.
Je sam u Hrvatskoj i imam reklame na LGu. Upalim TV, na gornjoj desnoj strani ekrana se trenutno vrti reklama za MCDonalds ako se ne varam. Doduše, imam neki vulgaris 50" u spavaćoj sobi. Možda su na višim serijama poštedili vlasnike.
Bosna zero ads....
Ekipa, pomagajte.
Do prije par dana sam bio uvjeren da ću u novi stan staviti jedan LG C4 OLED u dnevni boravak, ali obzirom na veliku kliznu stijenku na jugu dnevnog, odmah do zida gdje je TV, sada se mislim da je nekakav miniLED bolja opcija.
Googlanjem dođem do TCL 65C9k i televizor bi prema specifikacijama i review-ovima trebao biti bomba (u startu sam gledao 75icu al ipak je prevelika, udaljenost cca 3.2m).
Sada mi treba vaše mišljenje, kvaliteta slike mi je najbitnija, zvuk i ne baš obzirom da će ići vanjsko ozvučenje. Prednost TCL-a je svakako Google TV.
LG nisam nikad imao i nisam koristio njegov OS.
Poz ljudi, kakva su vaša iskustva sa naručivanjem TV iz vana, recimo Njemačka što se tiče dostave i prijevoza?
Općenito mislim dal će TV doći u doborom stanju pošto je put daleki da ne otvorim i vidim oštećen ekran pa onda da imam kompikacije sa vračanjem ?
Uzeo bi model LG OLED65G4 48LW.
Moj C2 je putovao 100km od trgovine do smještaja gdje sam radio, jedva ubacio 55" u auto. Poslije završene sezone putovao je 800km s nekim prijevoznikom, iz razloga što mi TV nije mogao stati u auto pored mojih i ženinih kofera, prošlo sve u redu. Od toga prošlo već dvije godine, jučer ga koristio, danas radio generalku čišćenja cijelog dnevnog boravka jer sam trebao imati organizirani movie night, ali last-minute prebačeno.
Ekipa, pomagajte.
Do prije par dana sam bio uvjeren da ću u novi stan staviti jedan LG C4 OLED u dnevni boravak, ali obzirom na veliku kliznu stijenku na jugu dnevnog, odmah do zida gdje je TV, sada se mislim da je nekakav miniLED bolja opcija.
Googlanjem dođem do TCL 65C9k i televizor bi prema specifikacijama i review-ovima trebao biti bomba (u startu sam gledao 75icu al ipak je prevelika, udaljenost cca 3.2m).
Sada mi treba vaše mišljenje, kvaliteta slike mi je najbitnija, zvuk i ne baš obzirom da će ići vanjsko ozvučenje. Prednost TCL-a je svakako Google TV.
LG nisam nikad imao i nisam koristio njegov OS.
Ako trazis kvalitet slike OLED je najbolje sto mozes kupiti. Nema prevelikog tv-a ;) Znas kako kazu puno je samo kad tuku....
Ma taj telkač gledam prije spavanja i malo ujutro dok se probudim, tak da sam prešaltam na ulaz i to je to.
3 | Samsung s95d 65" |
---|---|
16 | Lg G4 65" |
Jučer ženin ujak, na moju preporuku kupio LG C4 65" u Pevex na akciji, večeras ga idem montirati i upogoniti PS5 na njega. Ja sam super zadovoljan sa svojim C2 55", danas organiziram movie night, a soundbar je must-have. Prijatelj kupio Samsungov HW-Q990D i donio da ga testiramo, pfffffff koja perverzija, nismo preko 67% pojačavali.
Po recenzijama su tu negdje.
Ja bih kupio LG zbog produženog osiguranja +3 godine.
Molim preporuku za kupovinu tv-a.
Useljavam u stan. Udaljenost sjedenja je 2,7 m od ekrana.
Mislim se već par dana između veće dijagonale u vidu samsunga s90d od 77" ili manje dijagonale u vidu lg g4 od 65". Oba televizora su 1800€.
Čisto me zanima vaše razmišljanje te bili se odlučili na veću dijagonalu na uštrb kvalitete slike.
Treba naglasiti da je s90d W-oled ekran.
Također, u igri je i lg C5 od 65" za 200 eura manje.
TV bi se koristio za filmove, serije, youtube te povremeni gaming.
Zemaljski kanali bi se vrlo rijetko gledali.
Iskreno ne znam di udaram te je svaka preporuka dobrodošla.
Možda postoji neka dodatna opcija opcija? (lg c4 od 77" je trenutno 2k+ eura pa otpada).
8 | Lg C5 65" |
---|---|
4 | Samsung s90d 77" |
1 | Lg G4 65" |
Mislim se već par dana između veće dijagonale u vidu samsunga s90d od 77" ili manje dijagonale u vidu lg g4 od 65". Oba televizora su 1800€.
Čisto me zanima vaše razmišljanje te bili se odlučili na veću dijagonalu na uštrb kvalitete slike.
Možda postoji neka dodatna opcija opcija? (lg c4 od 77" je trenutno 2k+ eura pa otpada).
65" je meni sa iste/slične udaljenosti bio mali, uzeo 75 i sad je taman, 65" je po meni za udaljenosti do cca 2m, tu je taman, sve veće udaljenosti treba veći tv, 75" mi je sad kao da sam u kinu.
Imaj na umu da ti sve nesavrsenosti slike na vecem ekranu vise dolaze do izrazaja.....
Imaj na umu da ti sve nesavrsenosti slike na vecem ekranu vise dolaze do izrazaja.....
U gamingu i 4k filmovima nema nesavršenosti, full hd programi izgledaju top, jedino hd programi izgledaju malo čelavo, ali ništa bolje niti na 65", što je i za očekivati, imam 75" a žena koristi 65" odma do 75'ice, jedan uz drugog su i nema neke razlike, samo HD programi ne izgledaju baš extra ali nije negledljivo , ali niti ne gledamo HD.
Ekipa, rodbina mi uzima novi TV, 65", mislio sam im preporučiti OLED LG e sad jel ima razlika C3 / C4 / C5 ili da uzmu sta je najpovoljnije.
Mislim da je C3 / C4 razlika nekih 100 eura, C5 je nešto više.
U gamingu i 4k filmovima nema nesavršenosti, full hd programi izgledaju top, jedino hd programi izgledaju malo čelavo, ali ništa bolje niti na 65", što je i za očekivati, imam 75" a žena koristi 65" odma do 75'ice, jedan uz drugog su i nema neke razlike, samo HD programi zajebavaju, ali niti ne gledamo HD.
U 4k nema nesavršenosti? Misliš u onom od 5 GB ili onom od 105 GB?
U gamingu i 4k filmovima nema nesavršenosti, full hd programi izgledaju top, jedino hd programi izgledaju malo čelavo, ali ništa bolje niti na 65", što je i za očekivati, imam 75" a žena koristi 65" odma do 75'ice, jedan uz drugog su i nema neke razlike, samo HD programi zajebavaju, ali niti ne gledamo HD.
U 4k nema nesavršenosti? Misliš u onom od 5 GB ili onom od 105 GB?
Ne pričam o bitrate'u. Čak i 4K fajl od 5 GB može izgledati odlično. Naravno, postoji razlika u usporedbi s rfajlom od 100 GB, ali nije to nebo i zemlja. Na većem TV-u većina ljudi neće primijetiti ništa, osim ako baš ne traže nedostatke. Na kraju, sve ovisi o tvojoj toleranciji i koliko si osjetljiv na kompresijske artefakte. Danas više nije problem skinuti ili streamati 100 GB, pogotovo uz brzi internet. Kod takvog materijala nema nesavršenosti i slika nemre bolje izgledat nego što izgleda, tak da nema nesavršenosti ako se izabere najveći mogući bitrate.
Lijevo 70 gb vs 5 gb - ima razlike ali nije nebo i zemlja.
Pozdrav, kolega sa posla ide na novi tv pa me zamolio da pitam ljude koji znaju nes o tome..
Izbor mu je Hisense U6nq mini led ili TCL C655 qled.. Ili nešto treće ako ima bolje.. I neda više of 450e, to je max limit mu..
Hvala unaprijed..
4 | C655 |
---|---|
4 | U6QN |
OLEDU smeta jaka kompresija. Zato tamne scene na npr mom C4 puno bolje izgledaju na 100 GB, nego na 5 GB.
Vidi se razlika i to solidno.
Na otvorenom prostoru i u dobro osvijetljenim unutarnjim prostorima ne toliko.
No OLED ubija kvalitetom detalja, kontrasta između objekata u odnosu na konvencionalne televizore. Svakako LG G4 i Samsung s QD OLED panelima nemaju skoro nikakvih nedostataka, osim loših zvučnika na tv-u, što je i normalno..
Pozdrav, trenutno sam na sezoni do kraja ljeta i treba mi tv od 55" do max 400€ za filmove i casual gaming. Ne bih trosio previse novaca posto imam C1 kod kuce i ovaj bih nakon ljeta koristio iskljucivo kao neki backup.
Bi li ovo bio best buy ili imate neku bolju preporuku?
https://www.emmezeta.hr/tcl-55p655-ultra-hd-google-tv-688928.html