Kakve ja to onda imam moćne televizore i 2008 godine da na nijednom nema tog ghostinga a 50Hz su oba ? 
Kad sam gledao ono pomicanje među neboderima s tvog you tube videa zavrtjelo mi se u glavi.
Zašto kod mojih televizora toga uopće nema a 50 Hz su ?
Osim toga to su (vjerojatno) TN mat paneli a gledaš ih iz bilo kojeg kuta i uvijek je ista slika kao da su 178 stupnjeva ?!
U čemu je fora ?
Koji 4 K teveji imaju 100 HZ da ne padnem u nesvijest kad budem gledao Svjetsko nogometno prvenstvo ?
Pošto je procesor na starijim televizorima bio namjenjen samo za sliku, a sada treba da izračunava sve živo:) Pored toga imaš vjerovatno TN panel, koji je i danas pored OLEDA najbrži što se tiče odazivnog vremena..Zato prije nije bilo tolikih problema. Ali treba ovdje reči, da nemaju svi televizori slabu pokretnu resoluciju ako imaju 50Hz panel:) Recimo taj Philips 6401 ima prosječno pokretnu resoluciju, a imaš modela sa 50Hz koji imaju neštu bolju, ali ipak treba ovdje reči, da se ne može 50Hz panel uspoređivat sa jednim koji ima 100Hz osvežavanje panela..Jer ne može izračunat toliko sličica u sekundi, koliko može panel sa 100Hz osvežavanjem:) Što se tiče 4k televizora sa 100Hz panelima, imaš najeftinije taj Philips model 6501, a poslije ti je odličan za sport i naravno sve ostalo Philips 7502, pa Sony xe8505, Panasonic ex780, Samsung MU7000 ali veličine 55" i 65", i Lg sj850. To su ti početni modeli sa 100Hz osvežavanjem panela.