Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.165.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Ček vi pored youtubea surfate forumima i molite druge da vam besplatno kažu savjete? Ukucajte Nixa Zizu ili Komplexash ili nekog stranog i tamo ćete naučit sve ;)

13 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Dex.pwn kaže...

Ček vi pored youtubea surfate forumima i molite druge da vam besplatno kažu savjete? Ukucajte Nixa Zizu ili Komplexash ili nekog stranog i tamo ćete naučit sve ;)

Pitaš za savjete (neke najosnovnije, koji trening, kako dobit misica i sl.) i onda tu sereš nama gdje trebamo izvlačit informacije. Lično reddit/r/bodybuilding, reddit/r/weightroom reddit/r/fitness sam sazno 99% stvari, a ovo po youtube i sličnim pizdarijama je hit/miss. Ako je neko nabildan/razvijen ne znači da zna o čemu priča.

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jesi mi prave nasao od koga da ucim,si mogao napisat six pack shortcuts

l<l<l<l<l<l
14 godina
odjavljen
kenan.M kaže...
Dex.pwn kaže...

Pitaš za savjete (neke najosnovnije, koji trening, kako dobit misica i sl.) i onda tu sereš nama gdje trebamo izvlačit informacije. Lično reddit/r/bodybuilding, reddit/r/weightroom reddit/r/fitness sam sazno 99% stvari, a ovo po youtube i sličnim pizdarijama je hit/miss. Ako je neko nabildan/razvijen ne znači da zna o čemu priča.

Ne znam stvarno zašto 

17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Odkad sam u teretani dobio sam sala po obrazima a nemam viška kg...

Kako to rjesit...pitao sam i sandia imerovica ali ni on nezna...

Govori kako je teško To objasnit preko poruka...

Šta nisiti već dugo u lifterskom "biznisu"?

To ti se sada dogodilo, ili već neko vrijeme?

Uglavnom, bio sam i zbog sebe malo proučavao salo po obrazima. Meni je jedan malo deblji od drugog pa izgleda nesimetrično, vjerojatno nitko to ne vidi osim mene, ali kada se svaki dan gledaš u ogledalo počneš primjećivati...

uglavnom, povećanje obraza ne mora značiti da je salo.

Ono što sam ja našao je da može biti uzrok: premalo ili previše soli u ishrani (??), premalo vode, previše šećera (UH općenito), konzumiranje alkohola.

Bilo je još nekih mogućih uzroka, ali sam zaboravio.

Ima ljudi kojima se prve naslage sala talože na obrazima, isto kao što si vjerojatno nekad vidio nekoga tko je puno smršao, a u faci i dalje ostao buckast...

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

hahahha sendija pitao... objasnio bi ti on, ali kad bi kupio njegov big arm trening ili sta vec :D 

13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ne možeš ciljano smanjit salo u određenim dijelovima tijela jedino možeš generalno gubit bodyfat.  Šta ti ovo znači "nemam viška kilograma", kolko imaš kila, visina, kolko dugo treniraš (ako treniraš) , slika za procjenu %bf?

16 godina
Rast mišića i visina

Evo ako netko zeli ima kod od 15% na cijelu myprotein naruđbu BALKANFITHR15

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ljudi nikako da nauce.. treniraju 10 god, i dalje misle da ce trbusnjacima skinut salo oko stomaka

10 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Ne znam za vas ali ja nakon malo duze pauze od npr 10  dana uvijek povecam kilaze . Npr radio sam bench 70 kg 8 reps 5 sets a sada 76kg 8 reps 6 sets . 

Ma tako i meni, kad se vratim s pauze vise imam snage.. To je jer snaga nece opast tako brzo, a tijelo je imalo vremena da se oporavi..

11 godina
neaktivan
Koristim Myprotein 82 postotni bez okusa (na silu ga popijem koliko je ružan s vodom )..kako mogu poboljšati okus ?takoder stavljam kreatin monohidrat u shaker
16 godina
#wot#vk.0h kaže...
Koristim Myprotein 82 postotni bez okusa (na silu ga popijem koliko je ružan s vodom )..kako mogu poboljšati okus ?takoder stavljam kreatin monohidrat u shaker

s dekstrozom je malo finije.

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ovo je izjava godine. Od Nixe cete nauciti sve? dali si ti ikad pogledao njegov trening?ima katastrofalne forme na gotovo svim vjezbama, savjeti su mu katastrofa!!! pogledaj samo onaj video gdje je benchao i zagrijavao se, lik je savjetovao da pri zagrijavanju (dakle sve tezine prije radne), da uopce ne radite puni pokret nego kao malo bacate teg gore dole... koji specijalac to moze ikome preporuciti? upravo i cilj zagrijavanje jest full ROM, i sta kad dodjes do radne serije, s velikom tezinom, tek onda radis fullrom, i sanse za ozlijede su mnogooo vece.. 

14 godina
neaktivan
#wot#vk.0h kaže...

pa ne pij ga samog.. ne sjecam se kad sam zadnji put whey popio kao shake.. mozda samo prvi put kad kupim novi okus pa da probam.. uvijek ga mijesam s ili milbonom, ili s zobenima ili nekih pahuljicama.. ne da mi se prati shaker poslije toga. 

15 godina
Rast mišića i visina

Pozdrav.. Zanima me jedna stvar znaci dobio sam od multipowera neku mjesavinu formula 80 i sad me zanima dali je ko probo te proteine jer meni imaju jako cudan "okus" znaci okus ko okus je ok ali ta "smjesa" je cudna znaci nekako koda slag pijes i osjete se onako "mrvice".. Probao sam sve zive proteine (whey) al ovi su mi bas cudni.. probat cu sutra sa vise vode mozda bude bolje.. Dali ih je itko koristio ovdje?

PSN: Chov1ch
17 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Pozdrav.. Zanima me jedna stvar znaci dobio sam od multipowera neku mjesavinu formula 80 i sad me zanima dali je ko probo te proteine jer meni imaju jako cudan "okus" znaci okus ko okus je ok ali ta "smjesa" je cudna znaci nekako koda slag pijes i osjete se onako "mrvice".. Probao sam sve zive proteine (whey) al ovi su mi bas cudni.. probat cu sutra sa vise vode mozda bude bolje.. Dali ih je itko koristio ovdje?

Nisam te formula 80, ali sam pio neki njihov višekomponentni protein, zaboravio sam naziv, i isto je bio jako pjenast ali bio je  super što se tiče okusa.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

pij i suti :P

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Evo da se javim skoro 2 mjeseca nakon mog proslog posta.Tad sam imao 79 kila,sad sam na 70 i mislim da bi tu trebao stati.Problem je sto jos uvijek imam salo oko trbuha.Why?Aktivan svaki dan i svaki drugi dan trbusnjaci,sklekovi,cucnjevi itd.178 visina.Imao sam 88kg na pocetku petog mjeseca.Sto da radim?

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Evo da se javim skoro 2 mjeseca nakon mog proslog posta.Tad sam imao 79 kila,sad sam na 70 i mislim da bi tu trebao stati.Problem je sto jos uvijek imam salo oko trbuha.Why?Aktivan svaki dan i svaki drugi dan trbusnjaci,sklekovi,cucnjevi itd.178 visina.Imao sam 88kg na pocetku petog mjeseca.Sto da radim?

Nastavi gubit tezinu (tj. bf%) ako oces izgubit salo oko stomaka, preporučljivo ti je i dizanje tegova/vježbanje kako bi izbjego gubljenje mišićne mase.

11 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

Nekako me strah gubit na tezini jos.Kad bi trebao stat?Mislim na kojoj kilazi otprilike?

13 godina
Rast mišića i visina

Tako sam i ja morao puno skinuti da maknem salo.

Imao sam oko 18-20 % bf sa 75 kg na 179 cm.

Došao sam na 64 kg, bf 12-13%. Ali, dosta mišića je ošlo.

Tako da ako hoćeš maknuti salo morat ćeš i mišiće malo žrtvovat.

Najbolje ćeš po sebi vidjeti kada ti je dosta.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
neaktivan
Prvo bi htio pohvaliti onog tko je stvorio ovu temu :) ja se od 1. Mj bavim bb -om.ali ne ide me masa nikako !na početku u 1mj sam imao 52 kg (inače imam 15 GOD i 177 cm,znaci jako krhk i Vrlo tanke noge i ruke) ali ništa misica...sad u 8 mj imam izrazite trbušne i biceps mi se vidi bas ono pasivnom stanju kad nis ne radim.proteine sam tek sad počeo koristiti i to 2 g po kg ...ima li ko kakav savjet kako da dođem do 75 kg do svibnja (uz zdrave masti kao omega 3 i dobre ugljikohidrate) pa bih onda u mjesec dana samo kardio da istopim Mast i ostanu trbušni mišici .nakon toga bi eventualno ostalo 65-70 kg kvalitetne mase.
11 godina
odjavljen

A nista.Idem onda sutra ujutro 30 minuta trcat na prazan zeludac,pazit na prehranu kao i do sada,vjezbet i tako iducih 2 tjedana,pa da vidim oce li se stogod promijenit.

14 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

A nista.Idem onda sutra ujutro 30 minuta trcat na prazan zeludac,pazit na prehranu kao i do sada,vjezbet i tako iducih 2 tjedana,pa da vidim oce li se stogod promijenit.

Trcanje na prazan zeludac ti ne pomaze u gubljenju sala,i u 2 tjedna sigurno neces puno postici,probaj jos 2 mjeseca pa se javi

l<l<l<l<l<l
11 godina
intexuz kaže...
IvanDado kaže...

Trcanje na prazan zeludac ti ne pomaze u gubljenju sala,i u 2 tjedna sigurno neces puno postici,probaj jos 2 mjeseca pa se javi

Zašto je to tako?

14 godina
neaktivan
Avensac kaže...
intexuz kaže...
IvanDado kaže...

Zašto je to tako?

Magija

Nez vise zaboravio sam,znam da su tu na forum postavili vise puta a i ja sam naisao na to da ne pomaze,ako te zanima nadi sam ili ako ima netko research neka stavi

l<l<l<l<l<l
11 godina
odjavljen
intexuz kaže...

2 tjedna sam tek tolko reko da vidim da li ce na prazan zeludac nesto malo vise pomoc.Svaki dan sam ujutro trco,a sad sam probo na prazan,pa cu vidit oce li biti neke razlike.Btw evo ovaj video uvezi toga:

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Nekako me strah gubit na tezini jos.Kad bi trebao stat?Mislim na kojoj kilazi otprilike?

Skidaš bf%/kilažu dok ne budeš zadovoljan sa količinom sala kojeg imaš na sebi.

edit: za mršavljenje je jedino bitno kolko kalorija jedeš a kolko potrošiš, ako potrošiš više nego što konzumiraš smršat ćeš i obrnuto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 16:26 (kenan.M).
16 godina
Rast mišića i visina

jel netko imao problema sa boli u podlaktici ,znaci boli skroz uz kost duzinom citavom , pocelo mi se javljati kod pregiba ,ali bilo je onak podnošljivo sad me i sa 30kg (radio sam i sa 45)opterecenja ubija i to samo lijeva podlaktica

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 19:48 (loky4i4).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi jel ima ko probleme sa zglobovima. Ja sam dns odradio push trening, zglobovi tu di je šaka me ubijaju, lijeva ruka pogotovo. Kad sam došao s treninga i vrtio šakom sve je kao pucalo unutra, sad je malo bolje. Jel to "normalno" ili ne? Ima li još ko takve probleme?

I always tell the truth.Even when I lie.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice