Win 32 gen

poruka: 9
|
čitano: 1.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Win 32 gen
pitanje

e ovako.Imam jedan gadan prokleti virus win 32 gen.PC mi radi normalno ali svaki put kada kliknem na bilo koju ikonicu on uđe u program i izadje.Inace koristim avasta i uvjek mi je skinuo neke viruse,ali sada nece da skine ovu gamad.Ijos nesto ponekad kada ulazim u neke fileove jednostavno me izbaci na net i pise...ERROR YOUR COMPUTER WHAS HIJACKED BY WIN 32.GEN.I onda hoce da sa njihovih stranica skinem njihov antivirus.Ali sam cuo da to bas nije pametno,pa nisam nista dirao.Zato vas molim ako zna tko kakav softver koji bi mogao to smece da skine.Hvala unaprijed.Plač

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 32 gen
prihvaćeno rješenje
probaj sa avirom. ona je mene rješila svih muka. probaj i sa spybot search and destroy
16 godina
protjeran
Win 32 gen
autorov komentar

ok probat cu pa javim

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja slicne probleme rjesavam instaliranjem nanovo Windowsa, nisam ti rekao nista novo ali najbolji lijek.

Meda
16 godina
protjeran
Win 32 gen
autorov komentar

avira rules!!!!!!!!Bas je taj win 32.gen nadjen.Smijehjedini problem je u tome sto mi je izgleda pojeo neki file sa CabalaPlač

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Win 32 gen

Instaliraj malwarebytes anti-malware napravi update i zatim napravi full scan.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...

avira rules!!!!!!!!Bas je taj win 32.gen nadjen.Smijehjedini problem je u tome sto mi je izgleda pojeo neki file sa CabalaPlač

ok. znači sad je rješeno. jedno mi nije jasan onaj drugio dio poruke
16 godina
protjeran
Win 32 gen
autorov komentar

e a jel znas mozda kako da popravim taj file sto mi je sj... virus?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Win 32 gen
autorov komentar

Aha sorry,izgleda da mi je virus nesto sj... file od Cabala.To je igrica,svaki put kada pokrenem igru,pojavi mi se...error the file is corupt.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice