Sve mi je ok kod viste sučelje,stabilnost,itd. ali ovo defragmentiranje mi je totalna koma. Ja neznam koliko mu treba da to odradi,pokrenem i nakon pola sata prekinem jer vidim da tome nema kraja a uz to nigdje ne pokazuje koliki % je izvršio defragmentaciju ili ja to neznam naći.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo dobar freeware defragmenter umjesto tog iz windowsa
http://www.iobit.com/iobitsmartdefrag.html?Str=download
Ocjena 5. Hvala!
Ma Vistina defragmentacija radi više štete nego koristi. Nažalost to znam iz vlastitog iskustva.
Ma lijepo on izgleda, i radi u relativnom vremenu (ignorirajte pojmove, nije mi ništ pametnije palo na pamet), ali šta on napraviti od fragmenata. To je kao da imam atome, a on ih pokuša posložiti pa dobijem brdo protona, elektorna i neutrona. Strašna funkcionalnost.
Radio sam ja i s free alatima i optimizirao s njima ,radio i s onim koji nisu free i sve je to isto....koji postotak gore ili dolje ništa bitno...
Bilo je i na Bug DVD-u par dobrih alata i ništa se nisu pokazali puuuno bolji nego Vistin alat...stoga sve je to ista kaša...a sve koje sam koristio
isti su kao i Vistin alat..svi oni rade na istom principu tako da nema tu previše filozofije...bar iz mog iskustva.
Kod mene baš naprotiv..i još k tome mi i pokaže sve lijepo grafički...dobio s Vistom defragmenter.
Vistin alat...
Ma pogodak!Ali to jednostavno dobio uz Vistu pa ga tako zovem.....Jednostavno ti ga ponude kao sastavnio dio...
A opet kad radiš samo s Vistinim ugrađenim defrag....postotak je opet zadovoljavajući tako da opet sve dođe na isto..
Nedavno kod ultimate radio obje defragmentacije..sa free defrag i s Vistinim d... i vrlo mala razlika.
Ma Diskeeper je najbolji defragmenter na svijetu. Ja sam ga koristio kad sam imao XP i instalirao više programa dnevno i tako deinstaliravao! Imao je posla da ga poslije preko noći pustiš da radi satima, ali je super sa svim tim naprednim opcijama (boot defragment, invisible tasking,...). Samo sam koristio trial i punu verziju (najskuplju), ali kako ne kupujem ništa osim OS-a i igara to mi je to. Sad sam na Windows defragu! He he...
slobodno skini i instaliraj auslogic disk defrag preheben je em sto je brz em sto odlicno radi svoj poso radi i na visti x64